William'ın Ed Harris olduğunu da doğruladılar mı tam anlayamadım
Westworld (2016) - HBO
yok tam tersine logan da olabilir artık bence. adamın board üyesi olması falan. hatta dolores arnold'u öldürürken kafayı yakıp william'ı öldürmüş olabilir. logan da sürekli buna kötü davranıp onun intikamını alıyor da olabilir.
bu arada arnold'u ford da öldürtmemiş olabilir bence. arnold robotlara haddinden fazla serbestiyet verince dolores arnold'u öldürmüş olabilir. hatta o gördüğü hayalde öldürdüğü general arnold olabilir. ford da eski arkadaşını özlediği için tekrar bernard kılığında yapmıştır.
mib yani logan da doloresi ve isyankar kankaları temizleyip parkı kurtarmış ve limitsiz dolanma hakkına sahip olmuştur.
mib=logan olması william olmasından daha mantıklı değil. bir sürü ipucu verdiler artık sıralamayalım tek tek. daha önce tartışıldı. olacağı kişi william veya tamamen apayrı biri.
abi kadına bu kadar değer verirken her gördüğü yerde vahşi bir şekilde kadına tecavüz etmesinin sebebi ne o zaman? ne yaşamış olabilir de bu hale gelebilir ona karşı. logan'da o potansiyel var.
william
abi kadına bu kadar değer verirken her gördüğü yerde vahşi bir şekilde kadına tecavüz etmesinin sebebi ne o zaman? ne yaşamış olabilir de bu hale gelebilir ona karşı. logan'da o potansiyel var.
tecavüz ettiğini nerde gördüyoruz ki? sadece ahıra sürüklediğini görüyoruz orada ne yaptığını bilmiyoruz
william
Kadına tecavüz etmiş olabileceği tek bir sahne var ki orada da ne yaptığını görmedik; ne kadar vahşi bilmiyoruz, hatta orada tecavüz değil de başka bir şey yapmış olma ihtimali de var.
hersey net abi zaten şu an o olabilir bu olabilir diye birsey kalmadi
William=MiB
Wyatt= Dolores
Onu her gördüğünde dehsetle kaçıyor oradan çıkarıyorum. Tecavuz olmasa da baya kötü bir şey yaptığı kesin.
Onu her gördüğünde dehsetle kaçıyor oradan çıkarıyorum. Tecavuz olmasa da baya kötü bir şey yaptığı kesin.
Eğer MiB William ise;
GEçen bölüm karımı çok seviyordum falan diyordu. Sonra karısı intihar ediyor falan. Karısını abisi de Logan. Logan belki olur olmadık bir anda bu Dolores'i anlattı, kadın ondan sonra depresyona girdi (Amerikan değil mi sonuçta, olur mu olur) William da çok sevdiği karısının ölümünü Dolores'e bağladı vs. ve olaylar gelişti.
Zaten Dolores'in de acılı hüzünlü falan gibi bir anlamı yok mu?
Abi ben mi gotumle izliyorum yoksa sacmaladilar mi bayagi.Bernard nasil Arnold'un gorunusu ile dolasabiliyor ortalikta.Arnold'u A dan Z ye herkesin taniyor olmasi gerek.Kimse niye sormuyor/sormadi bu Bernard ne ayak diye simdiye kadar.
Öne çıkan mesajlar