Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 abi evet, sut icmesini bekledim surekli herifin ahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ed Harris Hakkında Bu adamın tam olarak olayı nedir ? O kısmı anlayamadım. Anladığım kadarıyla robot değil, ölmüyor falan. E normal insan ise niye sürekli orada abuk subuk katlediyor milleti ? Hatta ikinci bölümde sanırım bu adama dokunamıyoruz tarzı bir yorum geçmişti sanki. Neden peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 adam psikopat bir musteri iste keyif aliyor oyle takilmaktan. isteyen istedigini yaptıgı icin birsey demiyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 endgame'e ulasmaya calisan bi player galiba, 30 yilda ulasamamis o ayri bi konu tabi aksjdfsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ya ed harris büyük ihtimalle şu 30 sene önceki critical failureın hayatta kalanlarından biri. Onun gizemi sezon sonuna kadar anca çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 oyle biri olsa guvenlik gorevlisi eleman birakin istedigini yapsin demezdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 adamın zaten amacı var gibi abi, keyfine takıldığını düşünmüyorum façösmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Adamın belli bi VIP statüsü var, her boka kıllanan stubbs üzerinde bile durmuyor onun. Mevzunun sadece parayla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum. 30 sene olayının üzerinde çok durduklarından son critical failurela bağdaştırdım ben, hatta bu yönde nette de teoriler var. Filmde hayatta kalan karakterin geleceği diyen bile var filmle diziyi bi continiuty olarak ele alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Otuz sene önce bir şey olduğu kesin mi? Çünkü ben o konuda sadece "Otuz senedir critical failure olmadı" tarzında bir cümle söylendiğini hatırlıyorum. Bu otuz sene önce bir şey oldu anlamına da gelebilir, parkın otuz sene önceki açılışından beri bir şey olmadı anlamına da gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Daesu said: Mcpoyle geldikten sonra ciddiye alamıyorum artık diziyi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ac/1c/6e/ac1c6edd93adfc298aeefe042d3428a2.jpg Şu salak resmen brit mezarda takılanlar gibi oynuyor dizide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Meh tadı verdi iyice, sakız gibi uzayıp gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Xaero said: Daesu said: Mcpoyle geldikten sonra ciddiye alamıyorum artık diziyi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ac/1c/6e/ac1c6edd93adfc298aeefe042d3428a2.jpg Şu salak resmen brit mezarda takılanlar gibi oynuyor dizide... epic yorum adsasf cidden.Git Hopkins,Ed harris koy sonra şu adamı al diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Ed Harris 30 senedir düzenli geliyorum parka diyordu zaten. Parkın 30 senedir crit fail etmemisyle bağdaştırılabilir gayet. Kafasında en alt layerdaki gizli oyunu çözmeyi hedeflemiş, takmış işte kafaya. Elindeki ipuçları da hakikaten öyle bir alt layer olduğunu gösteriyor. Eh, onu da biri çözsün diye tasarladılarsa tabii ki karışmayacaklar adama. Abrams'ın eli değdiğine göre "meğersem sonunda gerçek dünya da bi üst layerın oyunuymuş Ed onu çözüvermiiş" diye bitirebilirler tırt klişeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Valla ben karar verdim 1. sezonu bitsin oturup komple seyredicem böyle bi keyif vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Ohooo geçmiş rollere göre ahkam keseceksek neler var daha Bilin bakalım bu arkadaş kim https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e3/7a/8e/e37a8e9b044844b5d61127c1d156cea8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Rewendor said: Ed Harris 30 senedir düzenli geliyorum parka diyordu zaten. Parkın 30 senedir crit fail etmemisyle bağdaştırılabilir gayet. Kafasında en alt layerdaki gizli oyunu çözmeyi hedeflemiş, takmış işte kafaya. Elindeki ipuçları da hakikaten öyle bir alt layer olduğunu gösteriyor. Eh, onu da biri çözsün diye tasarladılarsa tabii ki karışmayacaklar adama. Abrams'ın eli değdiğine göre "meğersem sonunda gerçek dünya da bi üst layerın oyunuymuş Ed onu çözüvermiiş" diye bitirebilirler tırt klişeyle. Onu bilmem de , ekipten birileri kesin robot cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 newdonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Daesu said: Mcpoyle geldikten sonra ciddiye alamıyorum artık diziyi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ac/1c/6e/ac1c6edd93adfc298aeefe042d3428a2.jpg abi ahahah saçma sapan bağırmasını bekliyorum her an. UR GONNA CALL HER!!! dizide derinlik yok he mi? axedis yazıyor derin yerleri bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 ed harris arnoldun gay partneriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 fena degildi bolum.. sex harici bu parka gelip olumsuzluk cheati ile rpg yapmanin kime cekici geldigini merak ettim dolaresin yanindaki tip yuzunden. keyifsizligin dibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ed harris board member felan cikcak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 4. bölümde baydı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Lopeth said: Ed harris board member felan cikcak kesin ep 4 board un gönderdiği eleman işte William'ın yanında ki siyahlı değil mi? Devamlı kötü yola sokmaya çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar