Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yaklaşık 5 gün önce hanımla tartışırken elimden arabada şarz takılıyken zorla aldı çıtırt diye bi sesle beraber kablo çıktı telefondan (note3)sonrasında zor şarz olmaya başladı alet sokette temassızlık oluştu sanırım o hasardan dolayı..o gece yarım yamalak şarzda kaldı alet sabah elime aldığımda kapanmıştı bir daha da açılmadı.. götürdüm bunu servise sokette kısa devreden dolayı ters şarz almış kartın bilmemneresi yanmış dediler..soketi yapmışlar bu arada tekrardan şarz oluyor ama %87 de kalıyor ve çok hızlı bitiyor pili yarım gün bile dayanmıyor anlayacağınız mundar oldu alet...hayatta kullanmam bidaha tamir olsa bile kötü bir huyumdur.. sinirimden götürdüm verdim bunu bi telefoncuya gearla beraber kafa kafaya 4 günlük garantili faturalı gold ip5s le takas ettim adama dedim elinde en temiz ne var diye bunu koydu önüme..hakikaten 4 günlük yurtiçi 16gb cihaz..aldım gitti araştırmadım bile.. ancak birtürlü alışamadım.. 5 gündür falan bende allahım ne gerizekalı bir alet bu ya.. o kadar çok eksik yanı var ki..nerden başlasam hangisini anlatsam bilemiyorum..geri tuşunun olmaması,gelen mesajdan numara alamamak,kopyalayıp yapıştırmak için bile elli tane terane çekmek..widgetların olmaması,cia (arayan kim) applerinin çalışmaması,telefon konuşma ses kaydının olmaması,vs vs.. o kadar eksik ve ezik ki saymakla bitmez..herboka para istenmesi ayrı bir olay...birde o klavye nedir abi içler acısı yazarken ızdırap çekiyorum resmen,parasıyla büyük karakterli klavye aldım o da türkçe değil amk böyle aşkın ızdırabını... zamanında iphone 3 kullanmıştım o zamanlarda bile apple'in kapitalist düşüncesine karşıydım androide o yüzden geçmiştim ama şimdi adamların beşinci telefonunu aldım hala daha aynı amk...altıyı inceledim zaten beşten hiçbir farkı yok... iyi olan tek şey siri alette o kadar o da ingilizce biliyosanız...türkçesi gelicekmiş ios9 la görecez bakalım.. bu arada temiz htc m8 falan varsa takas ederim sıfır sayılır alet...alın görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 iphone'a hoşgeldin. şimdiye kadar hiiiiç bakmadan almışsın herhalde geri tuşu yok dediğine göre sdgfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 geri tuşu yok nasıl bir önermedir ya, var işte yukarda istediğin yerde ala ala. bende bu samsung fanboyları anlamıyorum, dünyanın malzeme kalitesi ve yazılım açısından en kötü telefonunu alıp kendinize ilah yapıyorsunuz, ha iphone über falan demiyorum ama seninki bildiğin varoşta otururken memur semtine gelip bok atmak. önceden bi htc bb falan kullanıyor olsan alışmış olsan iphone'a laf söylesen içim yanmayacak, samsung kullanan insanları gördükçe midem bulanıyor lan eski işimde telefonculuk olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şarz olmuyorsa şarj etmeyi deneseydin değiştirmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ahahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ahaha android ne bilsin ios'u geri tuşu yok diyor asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Vulcan_Lionheart said: yaklaşık 5 gün önce hanımla tartışırken elimden arabada şarz takılıyken zorla aldı çıtırt diye bi sesle beraber kablo çıktı telefondan (note3)sonrasında zor şarz olmaya başladı alet sokette temassızlık oluştu sanırım o hasardan dolayı..o gece yarım yamalak şarzda kaldı alet sabah elime aldığımda kapanmıştı bir daha da açılmadı.. götürdüm bunu servise sokette kısa devreden dolayı ters şarz almış kartın bilmemneresi yanmış dediler..soketi yapmışlar bu arada tekrardan şarz oluyor ama %87 de kalıyor ve çok hızlı bitiyor pili yarım gün bile dayanmıyor anlayacağınız mundar oldu alet...hayatta kullanmam bidaha tamir olsa bile kötü bir huyumdur.. ) http://24.media.tumblr.com/tumblr_m97al7HMKP1qa3f2po4_r1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 iphone çünkü hep ileri gitti sdklfön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 neyi savunuyosunuz anlamış değilim ...beğenmedim işte alla alla yaa.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 iphonecu burjuvalar kibir ultisi atacak kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Vulcan_Lionheart said: neyi savunuyosunuz anlamış değilim ...beğenmedim işte alla alla yaa.. :) beğenmemek ayrı birşey kötü demek ayrı. hoş şu ülkede kimse derdini kötü değil ama beğenmedim diye anlatamıyor sanırım şartlar gereği, mantıklı. bizene lan adam beğenmemiş dağılın!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 sarz diyen adama iphone satmasinlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Lectre said: Vulcan_Lionheart said: neyi savunuyosunuz anlamış değilim ...beğenmedim işte alla alla yaa.. :) beğenmemek ayrı birşey kötü demek ayrı. hoş şu ülkede kimse derdini kötü değil ama beğenmedim diye anlatamıyor sanırım şartlar gereği, mantıklı. bizene lan adam beğenmemiş dağılın!?! bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 aquila said: sarz diyen adama iphone satmasinlar ya. ilk paragrafta 5 defa geçiyor kalanı okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şu cia uygulamasını kullanmayın abi ya. fişletiyorsunuz insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Iphone klavyesine tkureyim Bence kadin degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 miyaw33 said: Lectre said: Vulcan_Lionheart said: neyi savunuyosunuz anlamış değilim ...beğenmedim işte alla alla yaa.. :) beğenmemek ayrı birşey kötü demek ayrı. hoş şu ülkede kimse derdini kötü değil ama beğenmedim diye anlatamıyor sanırım şartlar gereği, mantıklı. bizene lan adam beğenmemiş dağılın!?! bize ne miyav33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 oo günlük ayar kotamı doldurdum kaçıyorum yatağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Lectre said: Vulcan_Lionheart said: neyi savunuyosunuz anlamış değilim ...beğenmedim işte alla alla yaa.. :) beğenmemek ayrı birşey kötü demek ayrı. hoş şu ülkede kimse derdini kötü değil ama beğenmedim diye anlatamıyor sanırım şartlar gereği, mantıklı. bizene lan adam beğenmemiş dağılın!?! lan beğenmediğin şeye kötü dersin ne diyecek adam. sen yediğin sandviçi beğenmeyince "aslında güzel ama beğenmedim.s.s" mi diyorsun? hı? sorarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 beğenmedim diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bakarım içinde kullanılan malzeme kalitesine, atıyorum hardal sevmiyorum ben, hardal varsa içinde ama onun dışında lezzeti iyiyse, fena değilmiş derim en azından. tabi bu analizi yapabilmen gerekiyor önce oktar usta yok mu çeviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 beğenmedim=benim için kötü ağzımla kötü diyorsam=beğenmemişim yok lan olsa keşke. adamlar ofis değiştiriyor biz işsiz kaldık sdlkfme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ayrıca hardal sevmiyorsan koydurmazsın söylemene rağmen koyarlarsa bu ne kötü hizmet dersin ha sevmemene rağmen koymalarına müsaade ettiysen hıyarsın zaten ye o güzel sandviçi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ne alakası var abi, o kadar pimpirikli değilim adını beğendiğimi söylerim yani ahah. yok hardal koyma yok sadece turşu olsun vs. olan şeyleri olduğu gibi sevebilen biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 çok hakiki bir insanmışsın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar