Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Note 3 den mecburi Iphone5s e geçiş..

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 5 gün önce hanımla tartışırken elimden arabada şarz takılıyken zorla aldı çıtırt diye bi sesle beraber kablo çıktı telefondan (note3)sonrasında zor şarz olmaya başladı alet sokette temassızlık oluştu sanırım o hasardan dolayı..o gece yarım yamalak şarzda kaldı alet sabah elime aldığımda kapanmıştı bir daha da açılmadı.. götürdüm bunu servise sokette kısa devreden dolayı ters şarz almış kartın bilmemneresi yanmış dediler..soketi yapmışlar bu arada tekrardan şarz oluyor ama %87 de kalıyor ve çok hızlı bitiyor pili yarım gün bile dayanmıyor anlayacağınız mundar oldu alet...hayatta kullanmam bidaha tamir olsa bile kötü bir huyumdur..

sinirimden götürdüm verdim bunu bi telefoncuya gearla beraber kafa kafaya 4 günlük garantili faturalı gold ip5s le takas ettim adama dedim elinde en temiz ne var diye bunu koydu önüme..hakikaten 4 günlük yurtiçi 16gb cihaz..aldım gitti araştırmadım bile..

ancak birtürlü alışamadım.. 5 gündür falan bende allahım ne gerizekalı bir alet bu ya.. o kadar çok eksik yanı var ki..nerden başlasam hangisini anlatsam bilemiyorum..geri tuşunun olmaması,gelen mesajdan numara alamamak,kopyalayıp yapıştırmak için bile elli tane terane çekmek..widgetların olmaması,cia (arayan kim) applerinin çalışmaması,telefon konuşma ses kaydının olmaması,vs vs.. o kadar eksik ve ezik ki saymakla bitmez..herboka para istenmesi ayrı bir olay...birde o klavye nedir abi içler acısı yazarken ızdırap çekiyorum resmen,parasıyla büyük karakterli klavye aldım o da türkçe değil amk böyle aşkın ızdırabını...

zamanında iphone 3 kullanmıştım o zamanlarda bile apple'in kapitalist düşüncesine karşıydım androide o yüzden geçmiştim ama şimdi adamların beşinci telefonunu aldım hala daha aynı amk...altıyı inceledim zaten beşten hiçbir farkı yok...

iyi olan tek şey siri alette o kadar o da ingilizce biliyosanız...türkçesi gelicekmiş ios9 la görecez bakalım..

bu arada temiz htc m8 falan varsa takas ederim sıfır sayılır alet...alın görün :)
Sosyal ağlarda paylaş

geri tuşu yok nasıl bir önermedir ya, var işte yukarda istediğin yerde ala ala.

bende bu samsung fanboyları anlamıyorum, dünyanın malzeme kalitesi ve yazılım açısından en kötü telefonunu alıp kendinize ilah yapıyorsunuz, ha iphone über falan demiyorum ama seninki bildiğin varoşta otururken memur semtine gelip bok atmak.

önceden bi htc bb falan kullanıyor olsan alışmış olsan iphone'a laf söylesen içim yanmayacak, samsung kullanan insanları gördükçe midem bulanıyor lan eski işimde telefonculuk olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

yaklaşık 5 gün önce hanımla tartışırken elimden arabada şarz takılıyken zorla aldı çıtırt diye bi sesle beraber kablo çıktı telefondan (note3)sonrasında zor şarz olmaya başladı alet sokette temassızlık oluştu sanırım o hasardan dolayı..o gece yarım yamalak şarzda kaldı alet sabah elime aldığımda kapanmıştı bir daha da açılmadı.. götürdüm bunu servise sokette kısa devreden dolayı ters şarz almış kartın bilmemneresi yanmış dediler..soketi yapmışlar bu arada tekrardan şarz oluyor ama %87 de kalıyor ve çok hızlı bitiyor pili yarım gün bile dayanmıyor anlayacağınız mundar oldu alet...hayatta kullanmam bidaha tamir olsa bile kötü bir huyumdur..

)

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m97al7HMKP1qa3f2po4_r1_250.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

neyi savunuyosunuz anlamış değilim ...beğenmedim işte alla alla yaa.. :)

beğenmemek ayrı birşey kötü demek ayrı.

hoş şu ülkede kimse derdini kötü değil ama beğenmedim diye anlatamıyor sanırım şartlar gereği, mantıklı.

bizene lan adam beğenmemiş dağılın!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Vulcan_Lionheart said:

hoş şu ülkede kimse derdini kötü değil ama beğenmedim diye anlatamıyor sanırım şartlar gereği, mantıklı.

bize ne
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Lectre said:

Vulcan_Lionheart said:

bize ne

miyav33
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Vulcan_Lionheart said:

lan beğenmediğin şeye kötü dersin ne diyecek adam. sen yediğin sandviçi beğenmeyince "aslında güzel ama beğenmedim.s.s" mi diyorsun? hı? sorarım sana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...