Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Format atamiyorum

Masticore

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/xOaqRM2.jpg

Bilgisayar mavi ekran hatasi veriyor random(cok sik) . Bazen de cpu 100'e dayaniyor oyle kitleniyor pc. Ramleri soktum taktim olmadi. Recovery yaptim tarihi geri aldim olmadi donanimsal birsey galiba

Galiba sorun ssd'de (oyle tahmin ediyorum) windows onun uzerine kurulu baskada oyle kurulu bisey yok uzerinde zaten ssd'nin.

Simdi Usb'den windows kurucam(daha oncede kurdum) Yukarida yazan Hatayi veriyor. Nette arastirdim windows uzun sure update etmediysen registerlardan kaynakli bu hatayi verebilir yazmislar . bi program yukledim regcure diye. Hatalari buldum fln. zorla fix'ledim (cok mavi ekran verdi saniyorum ssd'de islem yaptigi icin) ama etki etmedi... Suan kitlendim hicbirsey yapamiyorum cunku format atamiyorum.

Not: bir yarari olur mu bilmiyorum ama bu mavi ekran almaya basladigimdan beri chrome tab'leri cok sık çöküyor. Bazen bir site acicam 8-10 kere refresh yapiyorum anca oyle aciyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya soyle soyliyim acilirken vermiyor , acildiktan hemen sonra veriyordu basta sonra guvenli mod'da actim, antivirus'u sildim. Acildiktan hemen sonra vermeyi birakti... Bu da demek oluyorki harddisk'te sikinti var cunku antivirus acilir acilmaz tarama fln yapiyor heralde c: drive'i (win. Kurulu oldugu ssd harddisk)

Suna bi format atayimda obur harddisk'e kurayim windows'u ama nasil aticam bu halde. Napiyim direk sökeyim mi ssd'yi?
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı bir USB ye tak oyle dene , USB 3 ise ondan çıkar USB 2 ye tak.

Laptopta 1 gün uğraştırmıştı USB 3 , USB 2 ye takınca 30 dakka da çözülmüştü olay. Bir de yukarıda GERGE soylemiş, yaptığın yükleme USB si hatalı olmasın ? Farklı bir programla yükleme USB yaratmayı dene.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Donanim gurusuna bakin hele :(

Yukleme baslamadan once yapiyor.
Windows yukleniyor yaziyor , loading dolduktan sonra setup acmasi gerekirken bu hata cikiyor.

normalde açıp antivir i kaldırabiliyor ama usb den boot edemiyorsan o usb de sorun vardır muhtemelen
iso dosyası varsa yeni bootable usb yapıp onla format atmayı dene
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Windows USB/DVD Download Tool indir. Bu formati da atar ISO'yu da kopyalar.

Windows loading screen geliyorsa zaten bootliyamamissin demektir flash diskten.

Bunu yapmistim zaten yoksa windows baslangic. Cikmaz boostlamaz

@wanted

Flashdisk'i bicimlendirdim evet cunku formati fat'ti iso sigmiyordu. Ntfs yaptim bi sorun yok ama onda. Ben su usb olayini deniyim bi ilk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...