Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 http://i.imgur.com/xOaqRM2.jpg Bilgisayar mavi ekran hatasi veriyor random(cok sik) . Bazen de cpu 100'e dayaniyor oyle kitleniyor pc. Ramleri soktum taktim olmadi. Recovery yaptim tarihi geri aldim olmadi donanimsal birsey galiba Galiba sorun ssd'de (oyle tahmin ediyorum) windows onun uzerine kurulu baskada oyle kurulu bisey yok uzerinde zaten ssd'nin. Simdi Usb'den windows kurucam(daha oncede kurdum) Yukarida yazan Hatayi veriyor. Nette arastirdim windows uzun sure update etmediysen registerlardan kaynakli bu hatayi verebilir yazmislar . bi program yukledim regcure diye. Hatalari buldum fln. zorla fix'ledim (cok mavi ekran verdi saniyorum ssd'de islem yaptigi icin) ama etki etmedi... Suan kitlendim hicbirsey yapamiyorum cunku format atamiyorum. Not: bir yarari olur mu bilmiyorum ama bu mavi ekran almaya basladigimdan beri chrome tab'leri cok sık çöküyor. Bazen bir site acicam 8-10 kere refresh yapiyorum anca oyle aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 format atacağın partition ı sil, tekrar yapılandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 geçen aynı durumu yaşadık dosa erişmeye yetemedim ben, masaüstüne satadan hddyi bağlayıp formatladık, var bende bir terslik ya da başka bir yolu olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 live linux le baksana.donanim hatasimi anlaman daha kolay olur.bi ntfschk yaparsan anlarsin mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ver 50₺ attır format uzmanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Auril said: format atacağın partition ı sil, tekrar yapılandır Onu nasil yapicam? Linux live nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 90% bad sector. Ssd imiş okumadan yazmışım. O zaman ssd gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 yukarda yazan hatayı hangi aşamada veriyor ? açılırken veriyordu hatırladıgım kadarıyla, usb yi boot edip ssd yi tekrar yapılandırdın mı ? win kaç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ya soyle soyliyim acilirken vermiyor , acildiktan hemen sonra veriyordu basta sonra guvenli mod'da actim, antivirus'u sildim. Acildiktan hemen sonra vermeyi birakti... Bu da demek oluyorki harddisk'te sikinti var cunku antivirus acilir acilmaz tarama fln yapiyor heralde c: drive'i (win. Kurulu oldugu ssd harddisk) Suna bi format atayimda obur harddisk'e kurayim windows'u ama nasil aticam bu halde. Napiyim direk sökeyim mi ssd'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 boot menuden dvd ile kuracaksan dvd yi 1. cihaz seç, usb üzerinden kuracaksan usbyi 1. cihaz seç. Sonrası bildiğin windows kur içte. Bios setup dan ayarla boot seçeneğini bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 kurarken diskleri gösteriyor zaten formatla vs diye seçmedne önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Guzel yazmissin ama zaten dediklerini yaptiktan sonra koydugum resimde ki error'u ariyorum sorun o zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Yükleme yaptıktan sonra mı verdi hata yükleme esnasında mı? Başka bir dvd yada usb cihazı ile dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 abi bugun format atamazsın. yas var. ms otomatik algılıyo günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Donanim gurusuna bakin hele :( Yukleme baslamadan once yapiyor. Windows yukleniyor yaziyor , loading dolduktan sonra setup acmasi gerekirken bu hata cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Cok basit bir cozum ama, yuklemek icin kullandigin USB'nin hatali olabilecegini dusundun mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Farklı bir USB ye tak oyle dene , USB 3 ise ondan çıkar USB 2 ye tak. Laptopta 1 gün uğraştırmıştı USB 3 , USB 2 ye takınca 30 dakka da çözülmüştü olay. Bir de yukarıda GERGE soylemiş, yaptığın yükleme USB si hatalı olmasın ? Farklı bir programla yükleme USB yaratmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Masticore said: Donanim gurusuna bakin hele :( Yukleme baslamadan once yapiyor. Windows yukleniyor yaziyor , loading dolduktan sonra setup acmasi gerekirken bu hata cikiyor. normalde açıp antivir i kaldırabiliyor ama usb den boot edemiyorsan o usb de sorun vardır muhtemelen iso dosyası varsa yeni bootable usb yapıp onla format atmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 2hdd varsa ssd yi sok once.2. hdd ye kurulum yap,sonra ssdyi takip formatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Tamam eve gidince yeni bir usb'ye takicam. Evet usb 3.0 takmistim. bir de flashdisk ntfs format'li sorun olur mu ? (Gerci ntfs windows format'i da yinede soralim...) Fat olmuyor iso dosyasi buyuk 3.2gb. Exfat ya da ntfs format'laya biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben exfat kullanıyorum hep hiç sorun olmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Windows USB/DVD Download Tool indir. Bu formati da atar ISO'yu da kopyalar. Windows loading screen geliyorsa zaten bootliyamamissin demektir flash diskten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 CD ile alakalı olmayabilir sorunun. Ram de bu problemi yaşatabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Masticore said: Guzel yazmissin ama zaten dediklerini yaptiktan sonra koydugum resimde ki error'u ariyorum sorun o zaten... diski biçimlendirdin mi sen yani ? biçimlenmiş ve tanımlanmış boş diske kurarken mi veriyor bu hatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bright said: Windows USB/DVD Download Tool indir. Bu formati da atar ISO'yu da kopyalar. Windows loading screen geliyorsa zaten bootliyamamissin demektir flash diskten. Bunu yapmistim zaten yoksa windows baslangic. Cikmaz boostlamaz @wanted Flashdisk'i bicimlendirdim evet cunku formati fat'ti iso sigmiyordu. Ntfs yaptim bi sorun yok ama onda. Ben su usb olayini deniyim bi ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar