Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAP User & Pass

Anhora

Öne çıkan mesajlar

benim hanım sap uzmanı bir şirkette, bussiness intellectçi galiba kendisi. ben de merak saldım harıl harıl sap firması arıyorum kendime maaş beklentim falan yok, eğitim staj zart zurt ne olursa koşar gelirim var mı acaba yönlendirebilecek bir yardımcı olabilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

gizli değil ya, baya açık işsiz olucam yakında sdfds. 3 yıldır çalıştığım firma batıyor, maaşları bile ödeyemiyorlar en yakın zamanda iş bulmam lazım kendime. tekrar muhasebe ile uğraşmak istemiyorum sql çalıştırıyor eşim sektör değiştirmek de zor bu yaştan sonra bakalım artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

gizli değil ya, baya açık işsiz olucam yakında sdfds. 3 yıldır çalıştığım firma batıyor, maaşları bile ödeyemiyorlar en yakın zamanda iş bulmam lazım kendime. tekrar muhasebe ile uğraşmak istemiyorum sql çalıştırıyor eşim sektör değiştirmek de zor bu yaştan sonra bakalım artık :(
kac yasındasın bilmiyorum ama 32 yasında sap gecen insanlar var evli iki cocuk babası faln hatta gec baslayanlar daha bir oturaklı oluyor onceki iş tecrubelerine baglı olarak
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ŞOV YAPMA BİRADER

mm danışmanı konuştu bu arada ;)

asfdsadfasf

kes layn, duyan geldi bak, paracıklara göz diktiler.

yalnız patiyi SAP'ye taşıma fikri fena değil, netweavera bakar, 5 seneye tekrar konuşalım bu konuyu. abapı anca çözmüş olurum. ALV displayli pati asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

SAP gıcık bir sektör abi. Şu an abapçı olarak çalışıyorum. Meh.

ABAP SAP'nin en rahat kısmı ya, müşteriye gittim yokum derdi az, ofis işi bol. modülcü gelsin sana TS yazsın şurdan şunu bunu al diye, sonra onu kodla. hop bitti. süreçsel hata olsa modülcünün hatası, abapla proje batırmak zor iş zaten ohoooo
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

mokoko said:

ŞOV YAPMA BİRADER

mm danışmanı konuştu bu arada ;)

asfdsadfasf

kes layn, duyan geldi bak, paracıklara göz diktiler.

yalnız patiyi SAP'ye taşıma fikri fena değil, netweavera bakar, 5 seneye tekrar konuşalım bu konuyu. abapı anca çözmüş olurum. ALV displayli pati asdfg

Ben patiye smartform yaparım ;))))
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Wishmaster said:

SAP gıcık bir sektör abi. Şu an abapçı olarak çalışıyorum. Meh.

ABAP SAP'nin en rahat kısmı ya, müşteriye gittim yokum derdi az, ofis işi bol. modülcü gelsin sana TS yazsın şurdan şunu bunu al diye, sonra onu kodla. hop bitti. süreçsel hata olsa modülcünün hatası, abapla proje batırmak zor iş zaten ohoooo

ASdfds hasbel kader modülcü olan analitik zekası bir gram gelişmemiş junior modülcü spek yazsın versin sana da gör rahatlığı :D

İyi abapçı kötü modulcünün kıçını toplayabiliyor ama bunu tersi geçerli değil. O yüzden 1. senaryo gerçekleşiyo genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Alın lab abapçılar içimden geldi, dinamik internal table generate ettirme kodu, raporlarınızda kullanırsınız :D

DATA: gt_fcat TYPE lvc_t_fcat,
gt_alv TYPE REF TO data.
CALL METHOD cl_alv_table_create=>create_dynamic_table
EXPORTING
* i_style_table = 'X'
it_fieldcatalog = gt_fcat
IMPORTING
ep_table = gt_alv
EXCEPTIONS
generate_subpool_dir_full = 1
OTHERS = 2.
Sosyal ağlarda paylaş