aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bingildak said: ben clueless ötesiyim ya zaten bizim şirket geçince bütün kurguları sap e göre ayarlamak zorunda kaldık. martta entegrasyon falan yapılacak. ondan öğrenmek zorunda kalıyorum. Aslında bu bi fırsat olabilir, süreçleri disipline etmek için ve hatta iyileştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 benim hanım sap uzmanı bir şirkette, bussiness intellectçi galiba kendisi. ben de merak saldım harıl harıl sap firması arıyorum kendime maaş beklentim falan yok, eğitim staj zart zurt ne olursa koşar gelirim var mı acaba yönlendirebilecek bir yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şu anda çalıştığım yerde hiç adam yerine konmadığım için zor ama yakında değiştiricem sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Çıktı gizli işsizler ortaya benim durumum yine iyi be asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gizli değil ya, baya açık işsiz olucam yakında sdfds. 3 yıldır çalıştığım firma batıyor, maaşları bile ödeyemiyorlar en yakın zamanda iş bulmam lazım kendime. tekrar muhasebe ile uğraşmak istemiyorum sql çalıştırıyor eşim sektör değiştirmek de zor bu yaştan sonra bakalım artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SAP Danışmanlığı yeni mezunlara göre bir işmiş, o şehirden bu şehire devamlı koşuşturmaca.. İnşallah sonumuz böyle olmaz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Liebe said: gizli değil ya, baya açık işsiz olucam yakında sdfds. 3 yıldır çalıştığım firma batıyor, maaşları bile ödeyemiyorlar en yakın zamanda iş bulmam lazım kendime. tekrar muhasebe ile uğraşmak istemiyorum sql çalıştırıyor eşim sektör değiştirmek de zor bu yaştan sonra bakalım artık :(kac yasındasın bilmiyorum ama 32 yasında sap gecen insanlar var evli iki cocuk babası faln hatta gec baslayanlar daha bir oturaklı oluyor onceki iş tecrubelerine baglı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SAP gıcık bir sektör abi. Şu an abapçı olarak çalışıyorum. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bingildak said: ben clueless ötesiyim ya zaten bizim şirket geçince bütün kurguları sap e göre ayarlamak zorunda kaldık. martta entegrasyon falan yapılacak. ondan öğrenmek zorunda kalıyorum. *wink wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 benimde çok avuçlarımı kaşıdığım bir olay şu. iktisat mezunuyum yaptığım işten hiç memnun değilim de şu SAP falan öğrenip girişssem mi diyorum da staj falan çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben de SAP biliyorum. paylaşmak istedim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bize öğretir misin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ABAP eğitim videolarımı paylaşabilirim. şaka lan, servet değerinde bunlar ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 neden bahsediyosunuz lan bana da anlatın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Modüller üzerine uzmanlaşmak, ABAP'tan daha iyi. Biraz da ABAP öğreniriz işleri hızlandırmak için yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 mokoko said: ŞOV YAPMA BİRADER mm danışmanı konuştu bu arada ;) asfdsadfasf kes layn, duyan geldi bak, paracıklara göz diktiler. yalnız patiyi SAP'ye taşıma fikri fena değil, netweavera bakar, 5 seneye tekrar konuşalım bu konuyu. abapı anca çözmüş olurum. ALV displayli pati asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 PrudenT said: neden bahsediyosunuz lan bana da anlatın :( fütbül mücx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Wishmaster said: SAP gıcık bir sektör abi. Şu an abapçı olarak çalışıyorum. Meh. ABAP SAP'nin en rahat kısmı ya, müşteriye gittim yokum derdi az, ofis işi bol. modülcü gelsin sana TS yazsın şurdan şunu bunu al diye, sonra onu kodla. hop bitti. süreçsel hata olsa modülcünün hatası, abapla proje batırmak zor iş zaten ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 MrLevie said: mokoko said: ŞOV YAPMA BİRADER mm danışmanı konuştu bu arada ;) asfdsadfasf kes layn, duyan geldi bak, paracıklara göz diktiler. yalnız patiyi SAP'ye taşıma fikri fena değil, netweavera bakar, 5 seneye tekrar konuşalım bu konuyu. abapı anca çözmüş olurum. ALV displayli pati asdfg Ben patiye smartform yaparım ;)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 MrLevie said: Wishmaster said: SAP gıcık bir sektör abi. Şu an abapçı olarak çalışıyorum. Meh. ABAP SAP'nin en rahat kısmı ya, müşteriye gittim yokum derdi az, ofis işi bol. modülcü gelsin sana TS yazsın şurdan şunu bunu al diye, sonra onu kodla. hop bitti. süreçsel hata olsa modülcünün hatası, abapla proje batırmak zor iş zaten ohoooo ASdfds hasbel kader modülcü olan analitik zekası bir gram gelişmemiş junior modülcü spek yazsın versin sana da gör rahatlığı :D İyi abapçı kötü modulcünün kıçını toplayabiliyor ama bunu tersi geçerli değil. O yüzden 1. senaryo gerçekleşiyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Alın lab abapçılar içimden geldi, dinamik internal table generate ettirme kodu, raporlarınızda kullanırsınız :D DATA: gt_fcat TYPE lvc_t_fcat, gt_alv TYPE REF TO data. CALL METHOD cl_alv_table_create=>create_dynamic_table EXPORTING * i_style_table = 'X' it_fieldcatalog = gt_fcat IMPORTING ep_table = gt_alv EXCEPTIONS generate_subpool_dir_full = 1 OTHERS = 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 benim çok sevdiğim bir o kadar akıllı ve başarılı bir dostum sap de çalışıyor isterseniz telefonunu verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 aktiftablet said: ASdfds hasbel kader modülcü olan analitik zekası bir gram gelişmemiş junior modülcü spek yazsın versin sana da gör rahatlığı :D la bu cok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar