totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ekşi de gördüm bende. baya iyi olmuş e-spor olayına girmeleri. ilk olarak lol ile başlamışlar umarım diğer oyunlarla devam ederler. yatırılan paraların karşılığı kat ve kat olarak bilinirlik ve taraftar desteği olarak geri döner. ekşi Kartal kill kill kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?35,7919424 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 şu iyi bir şey değil ya oyun sektörü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 artık gençlerimiz spor yapacak ne güzel adfgh çok malca buluyorum e-sport olaylarını. farklı birşey abi spor değil, bildiğimiz spor değil, heleki ciddi spor klüplerinin girmesi hepten mallık. git o zaman okey batak takımı kur, pişti spor takımı kur ne farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 peki satranç spor mu sence imam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Satranç, briç gibi sporlar oluyorsa e-sport'un neyi eksik. koordinasyon, takım oyunu, iletişim, strateji, zeka, yetenek, tecrübe, antreman vs. gerektiren bir şey. Spor olması için mutlaka bedensel bir aktivite olması gerekmiyor, zihinsel olması da yeterli. futbolla bildiğimiz bir klübün lol takımı kurması garip geliyor gerçekten ama bence kötü bir şey değil. bu aktivitelerin daha çok tanınır, bilinir olmasına sebep olup popülerliğini ve seviyesini arttıracaktır bence uzun dönemde. kısa dönemde de bostancı gösteri merkezinde çarşı maçlara gidebilir, seyirci desteği farklı bi boyuta geçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 santracta spor değil bu oyunlarda espor değil aptalca bi terim zaten bu esport uydurulma, kasıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 said: Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel aktivite. Kişilerin yaptıkları hareketlere ek olarak top, hayvan gibi birtakım objelerle yapılan hareketlerin tümünü kapsamaktadır. Bazı kesimler, yalnızca zihinsel yeteneklere dayalı bazı masa oyunlarını da spor olarak kabul edilmektedir. Günümüzde, kendine has kuralları ve oynanışı olan yüzlerce spor bulunmaktadır. bence spor'u karakterize eden temel özellikler: rekabet ve mükemmelliğe ulaşmak. aktivite olarak da antrenman ve koordinasyon gerekliliği kafi. e-spor da gayet e-spor işte. zamanın ruhunu az yakalayın şimdiden baba-dede olmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 rekabet ve mukemellik sadece sporda yok ki. her seye spor denirdi o zaman. apple ve samsung da spor mu yapıyor. takım oyunu, zeka, calısma yasamın her alanında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Neden insanlar sürekli bir şeylerin tanımlarını sınırlandırma gereği duyuyorlar? İyi bir şey mi? iyi güzel mi? güzel reklam etkisi var mı? oldukça Takıma külfet yok bir şey yok. e-spor tabiki. Milyar dolara ulaştı organizasyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dusuncelihayvan said: Neden insanlar sürekli bir şeylerin tanımlarını sınırlandırma gereği duyuyorlar? dünyaya hoşgeldin uzaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yine haklari yenecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yav said: said: Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel aktivite. Kişilerin yaptıkları hareketlere ek olarak top, hayvan gibi birtakım objelerle yapılan hareketlerin tümünü kapsamaktadır. Bazı kesimler, yalnızca zihinsel yeteneklere dayalı bazı masa oyunlarını da spor olarak kabul edilmektedir. Günümüzde, kendine has kuralları ve oynanışı olan yüzlerce spor bulunmaktadır. bence spor'u karakterize eden temel özellikler: rekabet ve mükemmelliğe ulaşmak. aktivite olarak da antrenman ve koordinasyon gerekliliği kafi. e-spor da gayet e-spor işte. zamanın ruhunu az yakalayın şimdiden baba-dede olmayın yani. kendi verdiğin tanımın içinde zaten yazıyor fiziksel aktivite diye. istisna olarak yalnızca zihinsel yeteneklere dayalı bazı masa oyunları demiş işte. e-sport densin, kabul onu anlayabiliyorum. kulvarı farklı sonuçta ama ciddi spor kulüpleri bu işe girip harbici spor gibi muamele edince ilginç oluyor. mausa tıklayıp "ss niye demiyon piç" ergenleri kendilerini sporcu sanmasın bari. hani şimdi bu kadar kabullenicez yarın bigün bu adamlar milli sporcu falan olacak, neymiş lol oynuyormuş, çok iyi supportmuş asdfg satrançla lol veya herhangi bilgisayar oyunun bir tutuyorsanız tartışmayalım zaten. ben dedeliğimle kalayım razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sahada ana bacı dümdüz giden futbolcuların "ss niye demiyon piç" ergenlerinden çok mu farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ya intel gitmiş logitech gitmiş sponsor olmuş adamı maaşa bağlamış, devasa organizasyonlar ligler kupalar düzenlenmeye başlamış 10 yıldır, esport adı altında. sen burda forumda yazıyosun ss niye demiyon piç yazan adam spor yapıyor olamaz. bir kere e-sport yeni bir kavram zaten spordur spor değildir muhabbeti, e-mail yazılı belgedir değildir tartışması gibi bir şey tam olarak. o da baya yazılı belge mesela. hadi ordan tartışın biraz da eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Spor degil bence oyun satrançda spor degil oyun gerci bana göre spor kelimesini bedensel hareketler olarak görüyorum kafamda öyle canlanıyor ikisinde de oturup sadece parmaklarını oynattıgın için cok öyle spor gibi gelmiyor. Ha satranç cok daha eski oldugu için federasyonu faln kurulmus özel turnuvaları faln var işte bu tür oyunlarında böyle böyle turnuvaları cıkmaya basladı federasyonları falanda kurulur.Basit düzeyde oynayanların sacma sapan oyun içinde yaptıkları repliklerle bu işten para alan adamların oyunu ile bir tutmak sacma.Yoksa üniversitelerin satranc turnuvasında da elemanın biri cıkıp ne koydum hell yeaa diyebilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 olm niye anlamıyorsunuz siz beni. e-sporttur, e-sport densindir umrumda değil diyorum. ama kalkıp buna güreş gibi, koşu gibi, yüzme gibi yani spor gibi spor denmesi yanlış diyorum. heleki işi gerçekten spor olan kuruluşun girişmesi de bana doğru gelmiyor. bilmem ne firmasının sponsor olması neyi değiştirir? logitech falan demişsin sanki bana nike adidas. reklamını yapabileceği, hedef kitlesine ulaşabileceği her platformda sponsor oluyor bu adamlar. sponsorluk neyi geçerli kılar ki bu durumda. bakın işte beşiktaşın sayfasındaki görüntüye. http://i.imgur.com/9cMqAcE.png sizi bilmiyorum da ben o sayfaya LİİG OF LEGINTSS!!! ı yakıştıramıyorum olay bundan ibaret. düşündükçe minyonlar harekete geçiyor insanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lol mu oynayacaklarmis. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 İmam oynamayı beceremediği için çekemiyor arkadaşlar boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 imamizer said: olm niye anlamıyorsunuz siz beni. e-sporttur, e-sport densindir umrumda değil diyorum. ama kalkıp buna güreş gibi, koşu gibi, yüzme gibi yani spor gibi spor denmesi yanlış diyorum. heleki işi gerçekten spor olan kuruluşun girişmesi de bana doğru gelmiyor. bilmem ne firmasının sponsor olması neyi değiştirir? logitech falan demişsin sanki bana nike adidas. reklamını yapabileceği, hedef kitlesine ulaşabileceği her platformda sponsor oluyor bu adamlar. sponsorluk neyi geçerli kılar ki bu durumda. bakın işte beşiktaşın sayfasındaki görüntüye. http://i.imgur.com/9cMqAcE.png sizi bilmiyorum da ben o sayfaya LİİG OF LEGINTSS!!! ı yakıştıramıyorum olay bundan ibaret. düşündükçe minyonlar harekete geçiyor insanda.evet satranc ve bric senin tanimina gore cok uyumlu oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iki sayfa daha tartisin yine gelip satranc ve bric yazicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 siz niye lol'e taktınız abi bu kadar zamanla başka oyunlar da eklenir yani. cs, fifa vs. hem oraya league of legends yazılmaz zaten. esport falan yazılır, esport için açılmış ayrı bi adrese yönlendirme yapılır ya da hiçbir şey yazılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 imamizer said: artık gençlerimiz spor yapacak ne güzel adfgh çok malca buluyorum e-sport olaylarını. farklı birşey abi spor değil, bildiğimiz spor değil, heleki ciddi spor klüplerinin girmesi hepten mallık. git o zaman okey batak takımı kur, pişti spor takımı kur ne farkı var. Abi bait dimi bu? Bait olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 e-sport adı altında bilgisayarda oyun oynayanları sporcu olarak kabul ettirmeye çalışmak sporculara hakarettir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bildiğin trollüyor imam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar