bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 off iyi aktarırlar umarım ya, ne zamandır güzel scifi gelmiyordu, production kalitesi de baya yüksek gibi, fingers crossed (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Bence dizinin şu anki eksiği bilimkurgu infodumpları. Misal ceres stationda havanın suyun altından değerli oluşu, filtreler çalışmayınca uzayda neler olabileceğinin falan altı çizilmiş güzel, ama elle tutulur bi yerçekimi olamayacak kadar küçük bi astreoidde nasıl yer çekimi etkisi var falan hafiften onlara da girerlerse keyifli olur. İlk kitap o açıdan sıkmadan baya bişey anlatıyordu, ki elemanlar bi MMO projesi için hikayeyi yazarken sağlam araştırma da yapmışlar hepsi tutarlı bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ondan önce bence ilk sahneyle ve gemi içinde olanlarla ilgili daha fazla bilgi lazımdı. Kitabı okumayan birinin ne olduğunu anlamasına imkan yok, daha fazla bağlardı izleyiciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 daha sonra aciklarlar diye umuyorum ben de. cunku bos bos baktim ekrana. pilotlari yiyen hede.... o ne ki? spoiler icinde ne oldugu bilgisi gececek olan olursa guzel olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Pilotları yiyen derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ilk baslarda kizin gorup ciglik attigindaki kirmizi nesne? Ama onu yazarsan herhalde tarihi spoiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ha scopulidaki ekibin başına gelenleri diyorsunuz. Oraları detaylı olarak kitabın ortasında Julie Mao'nun günlüğünden öğreniyorduk zaten, girişteki anlatım da belli belirsizdi. İlerleyen bölümlerde açacaklar tabii ki. Şimdilik "garip bişiler olmuş" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kirmizi mi yapmislar onu, siyah degil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Spoiler'a girmesek ben okumadım kitap vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 spoiler verilmedi daha sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Abi oha ya spoiler a alın şunları yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 eskiden spo verenler banlanırdı bölümden ey gidi günler ey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Eskiden herkes en iyi kıyafetlerini giyip gelirdi bu bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ulan azmedip bu diziyi spoilersız izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 eskiden editör yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 simdi de olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ilk bolum cikti sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 4. sayfada çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 2. bölümü var mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bugün değil mi 2. bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 evet 2. bölüm çıkmadan 3-4 indirmiş benim sistem puahh bi check edim... lan harbi daha 2. bölüm yok 3-4 var sokacam yapacakları işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 division gibi olmasın pampa ŞİMDİ KURUYORUM EE XBOXMIŞ BU?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 http://i.imgur.com/5ZAnGUr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 3-4 görünüyor stream sitelerinde de. 2 yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar