progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Öyle ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Azıcık Breaking Bad ve True Detective tadı da var. Ha sonra bir de memeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 memeler kabartmalı ve görsel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Dnr da vardir heralde dimi, ingilizce e-pub kasmiyayim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Up Aldım Kitapları ama iki tane bulabildim, diğer ikisi daha çevrilmemiş sanırım. Ilk yüz sayfayi okudum, sci fi dan ziyade polisiye tadi aldım ama güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Evet sadece ilk iki kitap çevrilmiş, devamı da yok ki artık eskidi sayılır, 2013, 14 , 15 de birer kitap daha var, kitap eviyle konuşmak lazım Türkçe olsun illa diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Kitapları daha mı iyi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Digerlerini ePub okurum artık, dizi çıkınca gaza gelip çevirilerini yapabilirler gerçi gane of thrones da olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Audiobookunu buldum ben de başladım dinlemeye, girizgahı beğendim baya ayakları yere basan solar sci-fi gibi duruyor. Fantastik kuntastik bişiler girmediği sürece iyi gider bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Aşağıdaki özet doğruysa dizide hikayenin akışı epey değişik olacak. The crew of the Rocinante discover a derelict vessel which holds a secret that may be devastating to human existence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6q7q-m4ybQ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 oyuncular iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ilk sezon cikmadan 2.ye de anlasmislar syfy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Comic-Con'da pilotu gösterilecekti. Belki internete düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Kitap cok cok iyi, sallayin diziyi okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Pilot bölüm için birkaç review çıkmış. http://io9.com/the-expanse-is-the-show-we-ve-been-wanting-since-battle-1717279167 http://www.ign.com/articles/2015/07/12/comic-con-2015-syfy-debuts-thomas-janes-new-series-the-expanse http://www.youtube.com/watch?v=VLRkkIVtq6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Komutan said: Aşağıdaki özet doğruysa dizide hikayenin akışı epey değişik olacak. The crew of the Rocinante discover a derelict vessel which holds a secret that may be devastating to human existence. Oha geminin ismi direk falso, inşallah içine etmemişlerdir hikayenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 abi kitaplar kaırşık direk, ikinci kitaptan sahneler de var, birden de, ikisini karıştırıp bir sezon mu yaptılar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Türkçe isimleri ne çevirilerin? Bir de çeviriler iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dreagloth said: abi kitaplar kaırşık direk, ikinci kitaptan sahneler de var, birden de, ikisini karıştırıp bir sezon mu yaptılar acaba. Ah be abi, Firefly gömecek script çıkarabilecekken yazık etmişler. Ikinci kitabı yarıladim, nasıl güzel gidiyor, salyalarim akaraktan okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 leviathan uyanıyor ve caliba nın savaşı, güzel çeviriler, en azından sanderson çevirilerindeki gibi bu ne ye dedirten bir şey görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 İkinci kitaptan hangi sahneyi gördünüz? Avasarala var da onu ilk kitaptaki hikayeye dahil etmek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 botanist te var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 artı Avasarala varsa tüm earth var demek o nasıl olacak, sallama bi plot yerleştirilebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar