deadwoll § 22 Haz 2018, 16:22 Marslıları almanlar gibi düşünün. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
smyrnas § 22 Haz 2018, 22:24 Ben ruslar gibi düşünmüştüm :) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Scalanova § 28 Haz 2018, 11:38 sezon finali dizi finali gibi de olabilirmis. belki de bunu dusunerek iptal ettiler diziyi de allahtan amazon girdi araya.. bilmek lazim nedir, kimdir 1400 yasanabilir gezegene portallari yapan medeniyeti yok edeni. ha bilsen ne olacak, insan olarak nasil bir cozum sunabilirsin orasi ayri tabii :D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Red § 28 Haz 2018, 22:23 Onları yok eder ama dunyada tokatlayip gondeririz. Bence o medeniyeti yok edenler insanlarmış gibi bir sey de olabilir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
DRaGoN_SLaYeR § 28 Haz 2018, 22:31 Scalanova said: sezon finali dizi finali gibi de olabilirmis. belki de bunu dusunerek iptal ettiler diziyi de allahtan amazon girdi araya.. bilmek lazim nedir, kimdir 1400 yasanabilir gezegene portallari yapan medeniyeti yok edeni. ha bilsen ne olacak, insan olarak nasil bir cozum sunabilirsin orasi ayri tabii :D finale kurtulacaklarını bildiğimiz halde aşırı heyecanlı bi şekilde izledik, iyi verdiler gazı. o medeniyeti yok eden belli ya : http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/318/588/16d.jpg Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Gallant § 29 Haz 2018, 20:24 Dizi birden Stargate e bagladi ya la Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Nigger_of_the_sand § 30 Haz 2018, 07:33 Ashford muazzam bi adam ya, aktoru kimse alkisliyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
lord_gorthaur § 03 Tem 2018, 12:13 yeni sezon, yeni Stargate olacak bence Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
smyrnas § 05 Tem 2018, 06:02 abi uzay ve uzaylı dizisi sonuçta. uzaylı portalı görmek çokta yabancı gelmese gerek hani? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa § 05 Tem 2018, 07:26 Nigger_of_the_sand said: Ashford muazzam bi adam ya, aktoru kimse alkisliyorum tam bi kürt degil mi la? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 05 Tem 2018, 18:48 mcmafiada da ruski-jew mafia boss oynuyordu, orda da baya iyiydi https://www.telegraph.co.uk/content/dam/tv/2018/01/01/TELEMMGLPICT000149431711_trans_NvBQzQNjv4BqH7ePlBY3E4z00ksx7LiwupxWLfs5mAvkbXYQqrLnBas.jpeg?imwidth=1400 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
SenariouS § 07 Tem 2018, 22:29 oh 3. sezonu yeni bitirdim hayvanlar gibi iyi dizi lan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Barathrum § 11 Tem 2018, 10:38 Sezon bitti, gözümden yaşlar akmasını engelleyemedim sasddffd. Dizi efsane beyler. Cidden tüm zamanların en iyi dizileri arasına girer. Saçma sapan ergen dizileri hypelanırken bu dizi arada kaynıyor ona üzülüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Red § 11 Tem 2018, 11:06 Valla dizinin tek kötü kısmı lostlardan others lezbiyen abla Oyunculugu beni geriyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
BiTcH_oFBaT § 11 Tem 2018, 12:51 SenariouS said: hayvanlar gibi iyi dizi lan başka bir şey yazmaya gerek yok :) Red said: Valla dizinin tek kötü kısmı lostlardan others lezbiyen abla Oyunculugu beni geriyor. haha yalnız değilsin. kadroya göre baya alakasız ve şehirli tipli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Norak § 09 Oct 2018, 08:12 https://www.youtube.com/watch?v=vgbKit0AwV4 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Gallant § 09 Oct 2018, 08:43 Zenci ablanin saclari olmamis. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor § 12 Dec 2018, 07:45 3. sezona geç başlamıştım, bayağı her sezon üzerine koya koya çıtayı yükseltiyo. İlk sezon "çok güzel konsept de bi oyunculuk mu yönetmenlik mi zayıf eğreti duruyo, hikayenin gideri var ama" şeklindeydi. İkinci sezon "oha baya geliştirmişler iyi gidiyo" oldu, hele sonlara doğru oy oy oy oldu. Üçüncü sezon "Aha adamlar ortalığı dağıttı süper dizi"ye evrildi. Böyle giderse ve uzun soluklu olursa bir mihenk taşı olabilir scifi'de, Stargate falan kıvamına gelebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
nyks § 02 Feb 2019, 20:45 3. Sezonu yeni izleyebildim. Efsane olmuş. Kitabı çok iyi uyarlamışlar. 4. Sezon gelmeden kitabı çıksa bari. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mal § 04 Feb 2019, 15:33 lost gibiyse bu dizi başlıyım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor § 20 Jul 2019, 19:59 Aralık diyo yaa... Daha çok var 😕 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Gallant § 21 Jul 2019, 12:35 Tek bekledigim dizi, trailer enteresan duruyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş