deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Marslıları almanlar gibi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Ben ruslar gibi düşünmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 sezon finali dizi finali gibi de olabilirmis. belki de bunu dusunerek iptal ettiler diziyi de allahtan amazon girdi araya.. bilmek lazim nedir, kimdir 1400 yasanabilir gezegene portallari yapan medeniyeti yok edeni. ha bilsen ne olacak, insan olarak nasil bir cozum sunabilirsin orasi ayri tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Onları yok eder ama dunyada tokatlayip gondeririz. Bence o medeniyeti yok edenler insanlarmış gibi bir sey de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Scalanova said: sezon finali dizi finali gibi de olabilirmis. belki de bunu dusunerek iptal ettiler diziyi de allahtan amazon girdi araya.. bilmek lazim nedir, kimdir 1400 yasanabilir gezegene portallari yapan medeniyeti yok edeni. ha bilsen ne olacak, insan olarak nasil bir cozum sunabilirsin orasi ayri tabii :D finale kurtulacaklarını bildiğimiz halde aşırı heyecanlı bi şekilde izledik, iyi verdiler gazı. o medeniyeti yok eden belli ya : http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/318/588/16d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Dizi birden Stargate e bagladi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Ashford muazzam bi adam ya, aktoru kimse alkisliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 yeni sezon, yeni Stargate olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 abi uzay ve uzaylı dizisi sonuçta. uzaylı portalı görmek çokta yabancı gelmese gerek hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Nigger_of_the_sand said: Ashford muazzam bi adam ya, aktoru kimse alkisliyorum tam bi kürt degil mi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 mcmafiada da ruski-jew mafia boss oynuyordu, orda da baya iyiydi https://www.telegraph.co.uk/content/dam/tv/2018/01/01/TELEMMGLPICT000149431711_trans_NvBQzQNjv4BqH7ePlBY3E4z00ksx7LiwupxWLfs5mAvkbXYQqrLnBas.jpeg?imwidth=1400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 oh 3. sezonu yeni bitirdim hayvanlar gibi iyi dizi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Sezon bitti, gözümden yaşlar akmasını engelleyemedim sasddffd. Dizi efsane beyler. Cidden tüm zamanların en iyi dizileri arasına girer. Saçma sapan ergen dizileri hypelanırken bu dizi arada kaynıyor ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Valla dizinin tek kötü kısmı lostlardan others lezbiyen abla Oyunculugu beni geriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 SenariouS said: hayvanlar gibi iyi dizi lan başka bir şey yazmaya gerek yok :) Red said: Valla dizinin tek kötü kısmı lostlardan others lezbiyen abla Oyunculugu beni geriyor. haha yalnız değilsin. kadroya göre baya alakasız ve şehirli tipli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=vgbKit0AwV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Zenci ablanin saclari olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 3. sezona geç başlamıştım, bayağı her sezon üzerine koya koya çıtayı yükseltiyo. İlk sezon "çok güzel konsept de bi oyunculuk mu yönetmenlik mi zayıf eğreti duruyo, hikayenin gideri var ama" şeklindeydi. İkinci sezon "oha baya geliştirmişler iyi gidiyo" oldu, hele sonlara doğru oy oy oy oldu. Üçüncü sezon "Aha adamlar ortalığı dağıttı süper dizi"ye evrildi. Böyle giderse ve uzun soluklu olursa bir mihenk taşı olabilir scifi'de, Stargate falan kıvamına gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 3. Sezonu yeni izleyebildim. Efsane olmuş. Kitabı çok iyi uyarlamışlar. 4. Sezon gelmeden kitabı çıksa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 lost gibiyse bu dizi başlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 ayni lost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Aralık diyo yaa... Daha çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Tek bekledigim dizi, trailer enteresan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar