Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.orbitbooks.net/wp-content/uploads/2010/11/LW_1440x900.jpg James S. A. Corey'in serisinden uyarlanan dizi, simdilik 10 bolum siparis etmisler, Set in a future in which humanity has colonized much of the solar system, but not interstellar space. In the Asteroid Belt and beyond, tensions are rising between Earth's United Nations, Mars and the outer planets. http://www.youtube.com/watch?v=yP2BoUMSK-0 http://www.theexpansetvseries.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Leviathan_Wakes http://www.amazon.com/Leviathan-Wakes-James-S-A-Corey/dp/0316129089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Beklentimin en yüksek olduğu bilimkurgu dizisi. Şimdiye kadar dört kitap çıktı, en az iki tane daha çıkacak. Her kitap bir sezon şeklinde yayınlarlar herhalde. Gerçi Hintli teyze ilk kitapta yoktu ama o kadarını da dizi için değiştirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aaaaaaaaaaaaaaa fuvk fuvk fuvk fuck fuck fuck fuck aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa fuuuuuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ciddi yoruma geçeyim, kuşaklıya benzer birini göremedim, normal insan mı koyacaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Belter'lar normal insan olcak gibi bişi okumuştum bi yerde sanki ama official bi bilgi değil tabi edit, şimdi baktımda varlar galiba dizide, ama hepsi öle uzun ince tipler değil bazıları normal insan. The Punisherdaki eleman varmış bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 keske syfy yapmasaymis, baslamadan kitaplari okuyak bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Belterlar herhalde normal insanlardan farklı gözükmezler. Sürekli efekt veya protez kasılacak kadar mühim bir konu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Asıl Nolan Vakıf serisini dizi yapacakmış.. Bunun da gideri var ama tabi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bunun kitaplari okunma sirasinida yazalim, ilk kitaptan once gecen 3 tane novella/short story var: - Drive - The Churn - The Butcher of Anderson Station bunlardan once pek birsey anlamamaniz normal, ama ilk kitabi biraz okuyunca cat diye oturucak hepsi. sonra ilk 2 kitap: The Expanse #1: Leviathan Wakes (2011) The Expanse #2: Caliban's War (2012) sonra bir novella daha: "Gods of Risk: An Expanse Novella" (2012) sonra 3-4: The Expanse #3: Abaddon's Gate (2013) The Expanse #4: Cibola Burn (June 2014) sonrasinda daha 8-9 kitaba kadar yolu var bunun 2020ye kadar. dizi icinde 10 bolum demisler de ins. acarlar biraz daha sezon dolduracak kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Vayyy, space opera. Favori janralarimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 daha sadece ilk kitabı okudum. Trailer'da ki karakterlerin yarısını tanımadım. 1 sezon 1 kitap şeklinde gitmeyecekler heralde. Bütün kitapları okuyayım da öyle seyredeyim, daha rahat şikayet edebilirim kötü olmuş diye sdg SyFy için fazla büyük bütçeli gibi geliyor kitaptaki olaylar. ilk kitabı okumayan bakmasın vomit zombiler le virüs'ü nasıl yapcaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Izlemeyecegim ben, space opera bu, okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 progamer said: daha sadece ilk kitabı okudum. Trailer'da ki karakterlerin yarısını tanımadım. evet abi karakterler ilk iki kitaptan. Bu arada ben kısa hikayeleri okumadan başlamıştım zamanında, hiç yabancılık çekmedim, yavaş yavaş yedirdi zaten geçmişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 syfyin bi ton dandik projesi var body painting dizisi falan, onlari atip adam gibi agirlik verseler suna aslinda yeni bir bsg vakasi olur gayet potansiyel, ama 10 bolumle nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Oo space opera.. Kitaplarina basliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=GO4hVIXBCBo Holden ile onun crew, Avasarala filan olmuş baya tipler kitaba uygun. O Miller'ın saçlar ne öyle ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fragman güzel görünüyor. Bakalım sağlam özel efekt gerektiren sahneleri nasıl yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 YAV fena diziler geliyor bi related videolara bakın bence hepside güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 5. kitap cikmis, http://www.amazon.com/Nemesis-Games-Expanse-James-Corey/dp/0316217581 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 uu yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kitaplar cok mi iyi, okursam diziyi hic izlemezmiyim, nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Dizi çıkmadan kitaplardan iyi mi kötü mü olduğunu söylemek zor. Tabii kitaptan uyarlama dizilerin/filmlerin kitaplarla tamamen aynı olmasını bekleyenler hiçbir uyarlamadan memnun kalmaz. Kitapları kendi içinde değerlendirirsem, gayet zevkle okuduğumu söylebilirim. Tempoları yüksek; her birini bir iki gün içinde bitirdim. Gerçi dördüncü kitabı diğerleri kadar beğenmedim. Beşinciye de yeni başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Gladmir said: kitaplar cok mi iyi, okursam diziyi hic izlemezmiyim, nedir. game of thrones ve firefly arası bi atmosferi var kitapların. Güzeller bence baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bende bakayım kitaplara merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 progamer said: game of thrones ve firefly Bütün forumu bağladın şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar