Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ms security kullanıyorum memnunum bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 avasta bi haller olmuş format snorası kuracaktım tekrar free olarak bitdefender kurucam iyi midir edit bu ne lan ayar yok bitdefenderda wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Zaten 4TL lik seyin freesi ile niye ugrasiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 mcafee diyen yok baya yeto galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 bitdefender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bitdefender'ın 4 TL lik keyleri gerçek mi ? Sıkıntı oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 antivirus + ayrı bi firewall kullanıyorum gerekyok diyenler bok yesin affedersinzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Anti-virus, Android gibi pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ayri firewall'a o kadar gerek yok yani, OS'unki yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 nod32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Kithnos said: Bitdefender'ın 4 TL lik keyleri gerçek mi ? Sıkıntı oluyor mu ? Ben 1 aydan fazla suredir sorunsuz kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 6 sayfa niye mcafee yok kıllandım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 windows 8.1'e geçtim dedim artık antivirüse gerek yok, windows defender yeter herhalde. reddittekilerin şişirdiği malwarebytes'ı da yükledim. ne kadar patato olduğunu gördüm google'da yada chrome searchbarda web arama yaparken clone çakma bi arama sayfası çıkmaya başladı. dili değiştiremiyordum. search tools ve more'a tıkladığımda çalışmıyordu. nette aynı sorunlar çoğu kişi karşılaşmış ama çözüm yazan yoktu programlardan baktım acaba scriptli birşey mi yükledim acaba diye temiz. sonra chrome'u komple silip baştan yükledim falan ama internet explorer da bile google'ı açınca aynı sıkıntıyla karşılaştım. defender ve malwarebytes ile taradım birşey yok. artık formatı falan düşünürken nod32 trial yükledim. meğer proxy ayarlarıyla oynayan trojan yemiş pc. MSIL/TrojanProxy.Agent.AX diye. onu temizleyince hiç bir sayfa açılmaz oldu önce. sonra chrome'un verdiği hatanın açıklamasını okuyup, internet ayarlarından virüsün pc'i soktuğu proxy'den çıkardım ve düzeldi. nod32 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi malwarebytes virüs koruma değil ki ama? hayır programın adı üzerinde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hitmanpro 3 + roguekiller + adwcleaner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Orji ESET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 isteyene 6aylık Free McAfee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 mcaffe var bende de, 2 günüdr bi gariplik var bilgisayarda. firewall falan kapandı daha demin. free başka bişey var mı indirip deniyim bi baksın. mcaffeye güvenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Favori entivirus programim Webroot benim. Garanti musterilerine ucretsiz: http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/guvenlik/webroot.page Cloud-based tamamen. Kaynak tuketimi sifir ve tarama cok hizli. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2470312,00.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 GERGE said: Favori entivirus programim Webroot benim. Garanti musterilerine ucretsiz: http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/guvenlik/webroot.page Cloud-based tamamen. Kaynak tuketimi sifir ve tarama cok hizli. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2470312,00.asp Webroottan yüzünden bi virüs yedim çok ugrastirdi. Ogunden beri de 360 total security kullanıyorum kafam rahat hiç sıkıntı çıkartmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 senelerdir nod32. hiç başkasına gerek duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 mcafee internet security 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ne edek? mcaffe paralıb ide he bilgisayar alırken 7 lira mı neydi almıştım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 anti virus kullanan interneti bilmiyordur ya da hafif iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 saka bi yana, nod32 var bend de, zaten dukkan bilgisayarina genelde flash'lardan geliyo virusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar