aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 priestin nasil yok lan, duracellsiz nasil cikiyosun sokaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 scrol of protection siliyor mu dominated/charmed effectlerini onu tam hatırlamıyorum ama deneyebilirsin onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 valla grupta ben (mage) aloth mage druid psionic bard var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dominated için bi spell var priest'de 30 küsür saniye 50 defense veriyo ama charmed için geçerli değil o. zaten charmed çok zararlı değil mal gibi duruyorlar. domination bayağı tehlikeli olabiliyo özellikle dps'e atarsa valla herkesi keser çatır çatır bi de critical olursa bitmek bilmiyo domination. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 O senin adamını charmladıysa sende kendi adamını geri charmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Abi iyi güzelde adam 2 main dpsimi alınca dogal olarak cacık oluyor takım. Birde zaten kosup direk dpe dalmaları yorucu aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bas rootu dursun durduğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Charmception. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Seru said: dominated için bi spell var priest'de 30 küsür saniye 50 defense veriyo ama charmed için geçerli değil o. zaten charmed çok zararlı değil mal gibi duruyorlar. domination bayağı tehlikeli olabiliyo özellikle dps'e atarsa valla herkesi keser çatır çatır bi de critical olursa bitmek bilmiyo domination. aynı prayer charm'a da yarıyor ama lvl6 spell + adamın partyde priest yok bence scroll of protection olayını bi denesin yarıya düşürüyor duration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 attım druidi priestla oynicam azcık bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Priestlerin debuffları yarıya indiren spelli de var. Feargus pcgamera röportaj vermiş, xpac (kesin geliyor bu arada) 2 parça halinde çıkacakmış. Sanırım ilkini erken çıkarmak için ikiye bölüyorlar. Tales of the Sword Coast uzunluğunda diyorlar ilk xpac için. Bide Eora dünyasında geçen bi masaüstü/kart oyunu yapılıyor (magic vs gibi değil de board gameler gibi), obsidian değil ama fallout yapımcılarından Chris Taylor yapıyormuş. Büyük ihtimalle paizodan çıkar o da. Yakında kickstarterını görecekmişiz. http://www.pcgamer.com/pillars-of-eternity-tabletop-rpg-and-card-game-in-the-works/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sen de magesen, diger magei at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 alothun bi aktivitesi yok mu ingliz köylüsü rpsi elenceliydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 aloth gay'miş oyunun sonunda açıklıyor. ve halk tarafından sürekli kötü muamele görüyor. o yüzden LGBT camiası ayaklandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bu eder kesin o bahsi geçen tanrı çıkacak ya eothasmıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 BonePART said: alothun bi aktivitesi yok mu ingliz köylüsü rpsi elenceliydi? 2 mage gereksiz bence de. druid spelleri de baya güçlü yani alothu atıp priest almak daha iyi yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bu master belowu nası kestiniz öflüyor tüm takım yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Daesu said: müzikler iyi, ama 2 adımda bir combat oldugu için reset yiyor sürekli, 1 tane combat parçası var onun başını dinleyip duruyoruz görevlri yaparken. townlar falan iyi gayet bu daha doğru, tek hatırladığım müzik o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 benım chanter cabucak yatıyor ya. ne yapmak lazım? silah önerisi olarak vb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Grieving Mother'ı hiç sevmedim. iyiki cipher açmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Menzilli savaşa en yatkın sınıf ranger mı şimdi oyunda? Arquebusier açayım dedim ama yanımda salak salak hayvan gezdirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 df said: Grieving Mother'ı hiç sevmedim. iyiki cipher açmamışım. off kimlerle forumluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Normal zorlukta oynasam çok mu kolay olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ben normalde oynuyorum çok kolay değil yine de. tabi türü çok oynayan biri değilim. prolara kolay gelebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 df said: Grieving Mother'ı hiç sevmedim. iyiki cipher açmamışım. cipher oyunun en op classı abi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar