Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

ya şöyle gerçekten liderlik yarışı olsa NPC'lerle aranda. kaybetsen düşük social skiller varsa filan. gruptan atsalar seni filan dediklerini yapmazsan.

GERÇEK RP BU.

bg tarzı log log dialoglarla daha karşılaşmadım ama yolda sohpet ediyorlar benimkiler laf atışıyolar fln, rangerin fox fighterın elini ısırdı fln ahsdj. ama aşk meşk , senden bi yol olmaz ben gidiyom tarzı şeyler olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir item slotunuz doluysa çift tıklayarak oraya başka bi item takmayın, bütün racial bonuslar gidiyor. O kadar beta oynadık, betayı geçtim normal oyunda bile ne aklıma ne başıma gelmedi şu lel

http://forums.obsidian.net/topic/72923-psa-game-breaking-bug-affecting-everyone-including-you-temporary-fix-for-party-members-only-currently/

Sanırım yalnızca karakter ekranından siliyor, damage attack vs hesaplarken bonuslar kalıyormuş. Ama mesela aumauaların 3. slotu komple gidiyor.

http://webmup.com/HArIv/vid.webm

http://webmup.com/aDSfX/vid.webm
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Quel-Thul said:

the trials of durance questini yapabilen var mı

buglı sanırım dialog seçenegi cıkmıyor

Ben bitirdim, son kısmı god attunement questlerini bitirdikten sonra çıkıyor Act III te.

ACT ler nasıl bitiyor veya yenisi başlıyor ? Cut scene mı giriyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

barbu said:

ya şöyle gerçekten liderlik yarışı olsa NPC'lerle aranda. kaybetsen düşük social skiller varsa filan. gruptan atsalar seni filan dediklerini yapmazsan.

GERÇEK RP BU.

bg tarzı log log dialoglarla daha karşılaşmadım ama yolda sohpet ediyorlar benimkiler laf atışıyolar fln, rangerin fox fighterın elini ısırdı fln ahsdj. ama aşk meşk , senden bi yol olmaz ben gidiyom tarzı şeyler olmadı.

valla şu an on foot muhabbet veya karakterlerin align'larına göre partide kavga çıkması, bazıları kovman gerekmesi. işte ana karakterler ile companion'ların diyalogu, romance seçenekleri şu oyun bu konuda hiçbir şekilde bg2'nin eline su dökemez. bg2 diyorum çünkü bg1'de bu olaylar baya minimum'daydı.

bir de camp yapma sınırlaması hard'da 2 olması. hayır anlamadım 2 olunca ne oluyo oyun mu zorlaşıyo, geri dönüp bi inn'de yatıp geliyosun yani. sınırlamanın amacı ne.
Sosyal ağlarda paylaş

haydaaa party öldü load yaptım rangerin pet yok ortada.. butun save çöp mu olacak sımdı?? geriye donuk tum savelerde aynı..

aboww strongholdan da çıkanıyorum. party tam olmadıgı için. lan gitti mi 30 saatlik oyun....

-------------------------

neyse oyunu kapatım yenidden açınca düzeldi..
Sosyal ağlarda paylaş

C'ye bas sağ üstte Personal ssfsd

Camp sınırlamasının amacı zart zurt her encounter'dan sonra rest yapılmaması, Health'i ve eldeki spelleri idareli kullanma gereği. Dungeon'dayken çıkıp geri dönmek demek bütün dungeon'u geri koşup, dungeon'dan çıkıp, map'in kenarına koşup, Inn'e travellayıp geri dönmek demek, gene vakit kaybı yaratıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...