Daesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yarım saatir grevian motherla konusuyom lan oyun cok güzel be. şu godlike paladin hatunu aldım gruba ama saglam tank olur heralde bundan lvl5 zaten, sonraki pointleri def e göre giderim edérin quest bitince kaleye yollıycam takılsın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Eder en iyi tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 barbu said: ya şöyle gerçekten liderlik yarışı olsa NPC'lerle aranda. kaybetsen düşük social skiller varsa filan. gruptan atsalar seni filan dediklerini yapmazsan. GERÇEK RP BU. bg tarzı log log dialoglarla daha karşılaşmadım ama yolda sohpet ediyorlar benimkiler laf atışıyolar fln, rangerin fox fighterın elini ısırdı fln ahsdj. ama aşk meşk , senden bi yol olmaz ben gidiyom tarzı şeyler olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bright said: Eder en iyi tank. best tank eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Kungen diye bi warrior açayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Quel-Thul said: the trials of durance questini yapabilen var mı buglı sanırım dialog seçenegi cıkmıyor Ben bitirdim, son kısmı god attunement questlerini bitirdikten sonra çıkıyor Act III te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Herhangi bir item slotunuz doluysa çift tıklayarak oraya başka bi item takmayın, bütün racial bonuslar gidiyor. O kadar beta oynadık, betayı geçtim normal oyunda bile ne aklıma ne başıma gelmedi şu lel http://forums.obsidian.net/topic/72923-psa-game-breaking-bug-affecting-everyone-including-you-temporary-fix-for-party-members-only-currently/ Sanırım yalnızca karakter ekranından siliyor, damage attack vs hesaplarken bonuslar kalıyormuş. Ama mesela aumauaların 3. slotu komple gidiyor. http://webmup.com/HArIv/vid.webm http://webmup.com/aDSfX/vid.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Abii bu ne böyle, skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Kendi sorunu kendin cevaplamışsın, niye soruyorsun o zaman kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 quixef said: Quel-Thul said: the trials of durance questini yapabilen var mı buglı sanırım dialog seçenegi cıkmıyor Ben bitirdim, son kısmı god attunement questlerini bitirdikten sonra çıkıyor Act III te. ACT ler nasıl bitiyor veya yenisi başlıyor ? Cut scene mı giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Baştaki gibi işte seslendirilmiş text, bir ara ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tamam eyvallah halen act 1 deyim demek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 dps'e nerden bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Character Sheet'te Personal sekmesi var, orada çeşitli statlar mevcut. Movespd süpermiş, her melee dps'e gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bi itemdan +5 dex geliyo ama yaninda suppressed yaziyo, neden o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 +5 dex mi? Çok fazla ya başka bi bonus olmasın o? Bide aynı tür bonuslar stacklenmiyor d&d deki gibi. Misal cloak of protection +5 reflex save veriyorsa gloves of escape in +5 reflex save iyle stacklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aynı effectler stack olmuyor, yemek/başka item/başka buff vs. +2 might +2 might +3 might olduğunda 3 might oluyor sadece, en üst değeri tekil baz alıyor. +5 suspended edebilecek bir şey bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bright said: Character Sheet'te Personal sekmesi var, orada çeşitli statlar mevcut. Movespd süpermiş, her melee dps'e gerekli. 10 kez baktım göremedim, tekrar bakacağım mesajını gördükten sonra lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Dex değil ya Öbürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Daesu said: barbu said: ya şöyle gerçekten liderlik yarışı olsa NPC'lerle aranda. kaybetsen düşük social skiller varsa filan. gruptan atsalar seni filan dediklerini yapmazsan. GERÇEK RP BU. bg tarzı log log dialoglarla daha karşılaşmadım ama yolda sohpet ediyorlar benimkiler laf atışıyolar fln, rangerin fox fighterın elini ısırdı fln ahsdj. ama aşk meşk , senden bi yol olmaz ben gidiyom tarzı şeyler olmadı. valla şu an on foot muhabbet veya karakterlerin align'larına göre partide kavga çıkması, bazıları kovman gerekmesi. işte ana karakterler ile companion'ların diyalogu, romance seçenekleri şu oyun bu konuda hiçbir şekilde bg2'nin eline su dökemez. bg2 diyorum çünkü bg1'de bu olaylar baya minimum'daydı. bir de camp yapma sınırlaması hard'da 2 olması. hayır anlamadım 2 olunca ne oluyo oyun mu zorlaşıyo, geri dönüp bi inn'de yatıp geliyosun yani. sınırlamanın amacı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 axedice said: Misal cloak of protection +5 reflex save veriyorsa gloves of escape in +5 reflex save iyle stacklenmiyor. bunu bilmiyodum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Sonlara doğru benim Eder'e bir şeyler oldu, 5 tane -20 Concentration debuff u vardı üzerinde, neyse ki 4 tanesi suppressed sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Combat dışında hala devam ediorsa partiden çıkar geri al o çözüyor. Supressed dediği yine aynı tür bonusların stacklenmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 haydaaa party öldü load yaptım rangerin pet yok ortada.. butun save çöp mu olacak sımdı?? geriye donuk tum savelerde aynı.. aboww strongholdan da çıkanıyorum. party tam olmadıgı için. lan gitti mi 30 saatlik oyun.... ------------------------- neyse oyunu kapatım yenidden açınca düzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 C'ye bas sağ üstte Personal ssfsd Camp sınırlamasının amacı zart zurt her encounter'dan sonra rest yapılmaması, Health'i ve eldeki spelleri idareli kullanma gereği. Dungeon'dayken çıkıp geri dönmek demek bütün dungeon'u geri koşup, dungeon'dan çıkıp, map'in kenarına koşup, Inn'e travellayıp geri dönmek demek, gene vakit kaybı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar