Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

valla ben dungeon crawling sevmediim için girmedim, questler ile devam ediyorum.

bu arada;

the wailing banshee questi ve lilith

ya bunu nasıl barışçıl yöntemlerle hallettiniz, korsan kadına gittim benim alakam yok dedi geçti. geri döndüm lilithe ne desem atarlanio ve çok güçlü ordu ile geliyor. yok mu bunun basit yolu?

Sosyal ağlarda paylaş

the wailing banshee quest
var bariscil yolu, lighthouse'daki bilimum dokuman/journal falani okuduktan sonra korsan hatunu ikna edebiliyorsun, belki kilitli hedeler icindedir soz konusu seyler ben toptan temizleyip her seyi okuyup, tek lilith kaldiktan sonra gittim korsana...

tabii ikna etme secenekleri skill/attribute bazliysa bilemem expert oynadigimdan skill check gosterme kapali

Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

var bariscil yolu, lighthouse'daki bilimum dokuman/journal falani okuduktan sonra korsan hatunu ikna edebiliyorsun, belki kilitli hedeler icindedir soz konusu seyler ben toptan temizleyip her seyi okuyup, tek lilith kaldiktan sonra gittim korsana...

tabii ikna etme secenekleri skill/attribute bazliysa bilemem expert oynadigimdan skill check gosterme kapali

sanırım ben yanlış yaptım ikna edemedim o zaman çünkü journal'da şöyle yazıyor korsan ile konuştuktan sonra;

Maerwith obviously had personal connection to the lighthouse and its last keeper, but she won't be visiting. I'll have to deal with the spirit another way.

Yani Gelmiyi korsan, another way'de kesmek ise, şu an kesemiyorum :/

Sosyal ağlarda paylaş

Sanırsam Final Fighttayım. Spoiler olabilirz.

Su ana kadar zevkten dört köşeye yatıran PoE final fightta su ana kadar oynadığım izometrik rpgler içinde en ama en nefret ettiğim final fightı hatırlattı bana. IWD 1 in sonu. Bilmeyenler için, boss un animate ettiği aptal golemler bosstan daha zordu, 3üncüye wipe yiyorum yarın sabah gene denerim

Cipher (main), grieving mother, durance, aloth, eder, ve su avian godlike paladin hatun.

her türlü fikre açığım

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

HellHound said:

sanırım ben yanlış yaptım ikna edemedim o zaman çünkü journal'da şöyle yazıyor korsan ile konuştuktan sonra;

Maerwith obviously had personal connection to the lighthouse and its last keeper, but she won't be visiting. I'll have to deal with the spirit another way.

Yani Gelmiyi korsan, another way'de kesmek ise, şu an kesemiyorum :/

Seçenek

Korsan kadınla konuşurken seçeneklerden en üsttekini değil alttakini seçince geliyo

Sosyal ağlarda paylaş

Tactical Spoiler

Valla hatırlamıyorum da bütün kadroyu duvara dayadım aralarında boşluk olmayacak şekilde kırılganların etrafı sarılmasın ve priest healları herkese gitsin diye. Standart Ranger pet pull'umu yaptım ki diyaloğa girince sahibinin yanına geri ışınlanıyor. Main Cipher'ım health'i bitip öldü full restliyken. Bi de bossa nuke çektim başta wail'lar baygınlık geçirtmesin diye.

O 8. Lvldaki bossa da pet pull yapıp partiyi köprünün arkasına çektim. Fighter'ı tam tepesine diktim. Köprünün genişliği tek kişinin yürümesine izin veriyordu zaten, kafa çıkaranı indirdim. İlk görüşümden sonra tek load attım dsffsf

Sosyal ağlarda paylaş

social skiller o kadar etkili değil gördüğüm kadarıyla. kimsenin ayrıldığını sanmıyorum.

ben haşin paladin oldum, konuşmalar genelde şöyle geliyor

npc : ama işte şu sebepten şöyle yaptım, aslında böyle, öyle olmasa şöyle olabilirdi ama bla bla bla

paladin : seninınınııvrıdını (attack)

das
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Sanırsam Final Fighttayım. Spoiler olabilirz.

Su ana kadar zevkten dört köşeye yatıran PoE final fightta su ana kadar oynadığım izometrik rpgler içinde en ama en nefret ettiğim final fightı hatırlattı bana. IWD 1 in sonu. Bilmeyenler için, boss un animate ettiği aptal golemler bosstan daha zordu, 3üncüye wipe yiyorum yarın sabah gene denerim

Cipher (main), grieving mother, durance, aloth, eder, ve su avian godlike paladin hatun.

her türlü fikre açığım

spo taktik

once bossa daldim o yere coukunce ruhu (veya gucu her neyse) ikisinden birine (bende soldakine girdi) once sagdakini kestim sonra soldakini. onceki denemelerimde soldakini kesmistim o zaman icine kacan sey bossa geri donuyor. boss ayaga kalkiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Bütün side questleri kasıyorum DB deki ana questler kaldı şuan bounty side derken lvl 9 oldu karakterler.Normalin üstüne çektim ama bu seferde sindirerek oynamak lazımi summon statueler olmasa zorluyor saçma şeylerde oluyor çünkü oyun mekaniği dpsi çok limitlemiş.

Nedense mage koşuyorlar body wall yapamıyorum, büyüler ve magical trap ve düz trapler ile hazırlık yaptığım çok fight var, bayıyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...