RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 NE kadar dex-might-int abi?Sayısal bi örnek versene yaptığın buildi? İnt niye alıyorsun, resolve almak daha mantıklı değil mi int yerine aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 two weapon fighting ne alaka lan monk'a, silah mı kullandırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 İşte Cipher oynarken önce eldeki focus'la 1-2 spell sallayıp sonradan giriyorsun mt/ot'nin arkasına öyle sorunlar olmuyor. Hem front conal lvl1 spell var aoe stun vuruyor, cayır cayır kesiyorsun sdfsfsd Bu arada OT'ım priest, hayırlısı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 19 might 18 dex 15 con 3 per 18 int 4 resolve (human bonus bu) Ek olarak hangi backgroundu seçersen. Ben hem might olsun hem karaktere uysun diye living lands aldım. Monkun unarmed attackları dualwield sayılıyor (inventoryde görebilirsiniz bunu), o yüzden dualwield talentından etkileniyor. Backer betada denemesini de yapmıştım %20 oranında hızlandırıyor. 4. Lvlda vulnerable attack penaltılarını da negateliyorsun bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 abi kusura bakma da 3 per 4 resolve çok acımasız olmuş. perception neyse de 4 resolve nedir yani, deflectionu ve biçok will save i aşağıya çekmektedir bu.İnti 14 e indirip resolve i arttırsak nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ben shield taktım ya eline, başka türlü olmuyor, statlardan ve itemlardan perception'ı var deflection için ama yetmiyor, aktif healerım olmadığı için. bir paladin lay on hand bi de druid hotu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 oha monka shield mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ehueh pp'nin dibine vurulmuş, sıfır iradeli monk rp'si. :horace: 10 altına stat çekeceğime hard'ı normale çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Selamisahin said: Nasılsa yarın, öbürgün "la bu olmadı" diyerek yeniden başlayacağız. Bence oyunun dinamiklerini öğrenelim ilk önce. İlk party her zaman çöp. Partiyi inn'den topladım. 1 tane inn önündeki wizard, 3 tane de inn'den copper ile. Priest (main), Rogue, Paladin, Wizard ve Druid gidiyorum. Town'daki yeraltı tapınağına girdim ikinci kata. Arada zorluyorlar ama gidiyor bir şekilde (hard oynuyorum bu arada). Yalnız wizard'dan şimdilik pek memnun değlim. AoE'leri falan partiye gelmesin diye kombat içinde bir oraya bir buraya koşup açı ayarlamak zor. this 8 saat oynadım bir priest bir ranger açmıştım şimdi yeniden başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Sam said: ehueh pp'nin dibine vurulmuş, sıfır iradeli monk rp'si. :horace: 10 altına stat çekeceğime hard'ı normale çekerim. istersen easy'e çek bir şey fark etmiyor. zorluk seviyesi en son seviye dışında mobların statlarını editlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 aboww crash yedim ya. gitti save.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Eder tanklıyor abi canavar gibi, defensive stance falan var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 eder, ediyor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yabancı almıyorum ben circle içine, ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 full female barbar hamua parti kurucam ben. DEATH BY SNU SNU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Law said: Şimdilik güzel başladı akşam 3 saatde lvl 2 ancak oldum tünellerden çıktım. Çok çok ağırdan alarak oynuyorum şimdilik. Paladin, death godlike , Bleak Walkers orderi ile oynuyorum. Orderım gereği agressive ve cruel benim eğilimlerim. Aksi davranırsam şu pasif faith and conviction penaltı alıyor. Şimdi malum yerde silahı attım elemanı kurtardım bundan galiba reputation benevolent oldu yani ordera aykırı. Burası saçma değil mi ben o adamı sonuçda kendim için kurtardım tünellerde bir kişi daha olursa rahat ederim diye. Neyse load ettim bu sefer elemanı harcadım reputationa birşey olmadı. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa. abi reputation olayına fazla efor harcama. Yani RP amaçlı o şekilde oyna tabi de kurtarmak istiyorsan da kurtar. İleride bir talent geliyor onu alınca o order dışı yaptığın zaman faith and convictiona aldığın penaltyı kaldırıyor. Sorun olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yarın iş biter bitmez çöküyorum üstüne. HYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 teamviewer ile indirdim. yarım saate mesai bitiyor. o kadar hype yaptınız merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Zorluk seviyesi potd e kadar mob sayısını belirliyor, potd de ek stat ve damage falan geliyor moblara. Dps karakterlerin de deflectiona ihtiyacı yok, belki aoe attacklar için will gerekebilir, onu da yüksek int le negatelemiş oluyorsun. Dps olan monka shield baya dps kısar ya, tanka mı çevireceksin? Gerçi onun için de talent ve stat lazım. Force of Anguishle falan çok ölmemesi lazım monkun, zaten vulnerable attacks da alınca biçerdöver oluyor tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 monkum tank abi zaten benim paladin/monk tanklıyorum fighter yok partide bazı moblara 2-3 vuruyor crush dmg ve DR'dan dolayı, o durumlarda slash'e mi geçmek gerekiyor silah alarak, nasıl yapıyorsun? mesela full armorlu paladinlere 3-4 fln vuruyor monk sürekli. monkun daha evasive olacağını düşünüyordum ama deflection'a dayalı olduktan sonra ve shield'ın deflection bonusu çok yüksek olunca tank'a almamak saçma oluyor. HP ve DR'ı yüksek tutsan bile hiç anlamı olmuyor çünkü sürekli hit alıyorsun. 70 deflection civarlarında kabaca 20-50% arası deflect ediyor, hiç damage yemeden. 6 mobun arasında paladin kaldığında 20-30 sn sürüyor ölmesi. 6 mobun arasında tank statlı monkun shieldsiz ölmesi 7-8 sn sürüyor. shieldi takıyorsun, paladinden farksız oluyor zaten. DR'ı düşük tutuyorum, böylece dps kaybı azalıyor. 19 dex var zaten, 35% mi ne atk speed var. dps'i öyle aman aman düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 DPS Monk: Tank Monk: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ben de yukarıdaki videoyu izleyip gaza gelmiştim fire godlike monk açmıştım, level 3 de çıkarttım human açtım. ilk olarak fire godlike monk dot'u inanılmaz kötü. 1'in altında damagelar gördüm lvl 2-3 gibi, 0.4 falan tikliyor. ikincisi adamın stat seçimleri baya yanlış tank için. might ve endurance stacklemenin hiçbir anlamı yok tank için. onun yerine dex/reflect - int - perception gidersin. hem cc aoe'ler genişler, hem durationlar artar, hem armor/shield kaybını dex ile kompanse edersin hem de deflection gelir perception'dan. en azından benim yorumum bu monk tank ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Valla fighter tank, priest OT+healer'la ninja pull yapan olmadığı sürece sıkıntısız ilerliyorum. Geri kalan da yardırıyor arkadan önden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bingildak said: ben de yukarıdaki videoyu izleyip gaza gelmiştim fire godlike monk açmıştım, level 3 de çıkarttım human açtım. ilk olarak fire godlike monk dot'u inanılmaz kötü. 1'in altında damagelar gördüm lvl 2-3 gibi, 0.4 falan tikliyor. ikincisi adamın stat seçimleri baya yanlış tank için. might ve endurance stacklemenin hiçbir anlamı yok tank için. onun yerine dex/reflect - int - perception gidersin. hem cc aoe'ler genişler, hem durationlar artar, hem armor/shield kaybını dex ile kompanse edersin hem de deflection gelir perception'dan. en azından benim yorumum bu monk tank ile ilgili. adam videoda söylüyor lvl 8 bu monk diye? lvl 3'de pes etmişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Dedicated OT yerine buffer/debuffer OT mantığını ben de daha çok tuttum, Durance yerine Kana Rua yı kullanıyorum ama benzer sonuçlar verecektirler. Monk sorularının ikisinin de cevabı vulnerable attack. Hem fire godlike ın damageının, hem de unarmed ın adam olmasını o sağlıyor, 4. lvlda geliyor. 4e kadar da bi shadeler sıkıntı yüksek DRları yüzünden. Ben sensukiye bi swift strikes konusunda katılmıyorum, tamam torment iyi vuran ability ama bütün woundları zaten CC a harcıyorsun, swift strike hiç değilse 1 wounda kullanıp 14 sn faydalanmanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar