Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Nasılsa yarın, öbürgün "la bu olmadı" diyerek yeniden başlayacağız. Bence oyunun dinamiklerini öğrenelim ilk önce. İlk party her zaman çöp. Partiyi inn'den topladım. 1 tane inn önündeki wizard, 3 tane de inn'den copper ile. Priest (main), Rogue, Paladin, Wizard ve Druid gidiyorum. Town'daki yeraltı tapınağına girdim ikinci kata. Arada zorluyorlar ama gidiyor bir şekilde (hard oynuyorum bu arada). Yalnız wizard'dan şimdilik pek memnun değlim. AoE'leri falan partiye gelmesin diye kombat içinde bir oraya bir buraya koşup açı ayarlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ilk karakteri ne açsam karar veremedim ama zaten şu da bi gerçek: Selamisahin said: Nasılsa yarın, öbürgün "la bu olmadı" diyerek yeniden başlayacağız. Bence oyunun dinamiklerini öğrenelim ilk önce. İlk party her zaman çöp. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 HellHound said: axe meger level scalingciymis her yerde levelina uygun mob istiyor :P Meğer yüksek lvl mobları görünce skiplemek gerekiyormuş, yoksa erken gelen xp npclerin lvl atlayıp saçma salak featler almasına neden oluyor. Resmen choices&consequences kurbanıyım =( Quix 40 yılda bir doğru bi laf etmişsin ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bu kadar matematiksel oynamayın yahu. hard ne oynasanız ne secseniz gene de biter. IWD kafasından kurtulmak, daha bir BG2 kafası ile oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 noob killer bear mi diyodunuz. level 2 monk (hard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 FulvanoMeğer gezgin bir ermiş değil de pis bir büyücüymüş. Eşyaları lanetleyip dağıtıyormuş. O yüzden günlüğünden sayfa taşıyanı bile ölü buluyormuşuz. Nasıl twist olurdu? sdfdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 5 DR bypass veren -20% ATKspd veriyor abi, Cipher'a falan hiç gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Kullandığı silaha göre gider, blunderbuss cipherla mucizeler yaratıyor mesela. Cipherda ne kadar damage o kadar focus, %20 yavaşlatmaya +5 damage veriyor, düz hesapla her atağınız 20+ vuruyorsa gereksiz evet. Monktur dw barbardır roguedur bunlara ilaç gibi geliyor o lvllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bizim caddeye bakan trafoda 8 e kadar çalışma varmış abv karma, pzts alcaktım izni, bu seferde pzts yapacaklardı çalışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bingildak said: kalede işi bitenler baksın kralı öldürdüm fakat quest log hala confront diyor lan ne alaka, öldürdğüm yere gittim hiçbir şey yok, dialoglarda bir değişiklik yok. bug mı var? bitirdim ben sorunsuz. krali oldurunce (ben oldurmeyi sectim) asagi iniyorsun o kaideden kapi aciliyor ve gorevi veren yesilli abi geliyor ve bitiyor quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 axedice said: Kullandığı silaha göre gider, blunderbuss cipherla mucizeler yaratıyor mesela. Cipherda ne kadar damage o kadar focus, %20 yavaşlatmaya +5 damage veriyor, düz hesapla her atağınız 20+ vuruyorsa gereksiz evet. Monktur dw barbardır roguedur bunlara ilaç gibi geliyor o lvllarda. Dmg = focus olduğuna emin misin, bana hit/focus gibi geldi. Rapier/stiletto, +2 focus/hit, 20% DW atkspd bufflarıyla yarım saniye swingleyip 3 spell falan atıyorum sanırım. Blunderbuss'ta tek sıkmada 8 ayrı atk yaptığı için mucizeler yaratıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Kanuni said: bingildak said: kalede işi bitenler baksın kralı öldürdüm fakat quest log hala confront diyor lan ne alaka, öldürdğüm yere gittim hiçbir şey yok, dialoglarda bir değişiklik yok. bug mı var? bitirdim ben sorunsuz. krali oldurunce (ben oldurmeyi sectim) asagi iniyorsun o kaideden kapi aciliyor ve gorevi veren yesilli abi geliyor ve bitiyor quest. öyle olmadı abi işte, o yüzden diyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bozdun oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 monk a shield verdim tanklık problemleri bitti asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Norak said: karakter portreleri az, bohuh, diyorsaniz surda 10 yuz bin tane var: http://imgur.com/a/eOhqV http://i.imgur.com/zFfT5Ij.png şunu denedim şimdi olmadı önce çünkü azıcık uğraşmak gerekiyomuş ehuh şöyle bişey buldum hatta direk anlatmış nasıl yapılıcağını: http://www.gameranx.com/updates/id/27328/article/pillars-of-eternity-how-to-install-custom-character-portraits/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://i.imgur.com/8AZRtiY.jpg 17 yıl bu oyunu bekledi ama hearthstone kadar kıymeti yokmuş ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ahahah bu arada drakeler !!:@!@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Sam said: http://i.imgur.com/8AZRtiY.jpg 17 yıl bu oyunu bekledi ama hearthstone kadar kıymeti yokmuş ehu. poo break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 arcane'le konuştuktan sonra rogue açmaya karar verdim et ve kanın toz ve dumana dönüştüğü yerdeyim oyun çok güzel custom portrait işi de çok tatlı oldu ^^ benim hatun http://i.imgur.com/tvI128r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Monk buildi var mı tavsiye verebilecek? Blunderbuss cu cipher de istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 google it be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yazsaniza olm biseyler, spoiler olmadan, ofiste okuyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 melee sıkıntılı biraz ya ranged'de oyundan çok kopuk geliyor 2 tank olursa, 5-6 tane mob geldiğinde moblardan 1-2 tanesi arkadaki meleelere dönüyor kesin. 2 tane tankın etrafını sarmak yerine su gibi akıyorlar yanlarından. longer distance olan melee silahlar biraz soruna çözüm oluyor ama moblar tankları targetlayana kadar beklemezsen kesin çözüm olmuyor. e bekleyince de dps gidiyor. deepsleri ranged ile kombata sokup, heavy hitter slow bi şeyle, sonra melee weapon a switch etmek gerek böylece bu durumdan kaçabiliyorsun dps boostla ama kim uğraşacak asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ya o ranged olayı standart musketter army formation. Bütün karakterler arquebusle bi defa sıkınca sorun yaratan bişey kalmıyor ortada lel. Ama melee dps hep sorun ya, armor giyse bi dert giymese bi dert. Bi monk lvl4 olunca adama döndü, damage yese de sıkıntı yok artık. Monk build olarak da full might dex int, kalanı con. Talentlar Two weapon fighting, lvl4te vulnerable attack. Monk abilitysi olarak da force of anguish, swift strike, 5. lvlda stun. Kanaruaya shield verdim ben baktım olmayacak. Zaten öyle ahım şahım bi dpsi de yoktu, en azından invocation yapacak kadar hayatta kalabiliyor. Bide 4. lvl talentını ben verebilseydim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 olm tam da hots stimpack verdikleri gün çıktı bu da işler de köpek gibi yoğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar