Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Nasılsa yarın, öbürgün "la bu olmadı" diyerek yeniden başlayacağız. Bence oyunun dinamiklerini öğrenelim ilk önce. İlk party her zaman çöp.

Partiyi inn'den topladım. 1 tane inn önündeki wizard, 3 tane de inn'den copper ile. Priest (main), Rogue, Paladin, Wizard ve Druid gidiyorum. Town'daki yeraltı tapınağına girdim ikinci kata. Arada zorluyorlar ama gidiyor bir şekilde (hard oynuyorum bu arada).

Yalnız wizard'dan şimdilik pek memnun değlim. AoE'leri falan partiye gelmesin diye kombat içinde bir oraya bir buraya koşup açı ayarlamak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

axe meger level scalingciymis her yerde levelina uygun mob istiyor :P

Meğer yüksek lvl mobları görünce skiplemek gerekiyormuş, yoksa erken gelen xp npclerin lvl atlayıp saçma salak featler almasına neden oluyor. Resmen choices&consequences kurbanıyım =( Quix 40 yılda bir doğru bi laf etmişsin ya la
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandığı silaha göre gider, blunderbuss cipherla mucizeler yaratıyor mesela. Cipherda ne kadar damage o kadar focus, %20 yavaşlatmaya +5 damage veriyor, düz hesapla her atağınız 20+ vuruyorsa gereksiz evet. Monktur dw barbardır roguedur bunlara ilaç gibi geliyor o lvllarda.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kalede işi bitenler baksın

kralı öldürdüm fakat quest log hala confront diyor lan ne alaka, öldürdğüm yere gittim hiçbir şey yok, dialoglarda bir değişiklik yok. bug mı var?

bitirdim ben sorunsuz. krali oldurunce (ben oldurmeyi sectim) asagi iniyorsun o kaideden kapi aciliyor ve gorevi veren yesilli abi geliyor ve bitiyor quest.

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Kullandığı silaha göre gider, blunderbuss cipherla mucizeler yaratıyor mesela. Cipherda ne kadar damage o kadar focus, %20 yavaşlatmaya +5 damage veriyor, düz hesapla her atağınız 20+ vuruyorsa gereksiz evet. Monktur dw barbardır roguedur bunlara ilaç gibi geliyor o lvllarda.

Dmg = focus olduğuna emin misin, bana hit/focus gibi geldi.

Rapier/stiletto, +2 focus/hit, 20% DW atkspd bufflarıyla yarım saniye swingleyip 3 spell falan atıyorum sanırım.

Blunderbuss'ta tek sıkmada 8 ayrı atk yaptığı için mucizeler yaratıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

bingildak said:

kalede işi bitenler baksın

kralı öldürdüm fakat quest log hala confront diyor lan ne alaka, öldürdğüm yere gittim hiçbir şey yok, dialoglarda bir değişiklik yok. bug mı var?

bitirdim ben sorunsuz. krali oldurunce (ben oldurmeyi sectim) asagi iniyorsun o kaideden kapi aciliyor ve gorevi veren yesilli abi geliyor ve bitiyor quest.

öyle olmadı abi işte, o yüzden diyorum hehe

Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

karakter portreleri az, bohuh, diyorsaniz surda 10 yuz bin tane var:

http://imgur.com/a/eOhqV

http://i.imgur.com/zFfT5Ij.png

şunu denedim şimdi olmadı önce
çünkü azıcık uğraşmak gerekiyomuş ehuh
şöyle bişey buldum hatta direk anlatmış nasıl yapılıcağını: http://www.gameranx.com/updates/id/27328/article/pillars-of-eternity-how-to-install-custom-character-portraits/
Sosyal ağlarda paylaş

melee sıkıntılı biraz ya

ranged'de oyundan çok kopuk geliyor

2 tank olursa, 5-6 tane mob geldiğinde moblardan 1-2 tanesi arkadaki meleelere dönüyor kesin. 2 tane tankın etrafını sarmak yerine su gibi akıyorlar yanlarından. longer distance olan melee silahlar biraz soruna çözüm oluyor ama moblar tankları targetlayana kadar beklemezsen kesin çözüm olmuyor. e bekleyince de dps gidiyor. deepsleri ranged ile kombata sokup, heavy hitter slow bi şeyle, sonra melee weapon a switch etmek gerek böylece bu durumdan kaçabiliyorsun dps boostla ama kim uğraşacak asdasdsad
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o ranged olayı standart musketter army formation. Bütün karakterler arquebusle bi defa sıkınca sorun yaratan bişey kalmıyor ortada lel.

Ama melee dps hep sorun ya, armor giyse bi dert giymese bi dert. Bi monk lvl4 olunca adama döndü, damage yese de sıkıntı yok artık.

Monk build olarak da full might dex int, kalanı con. Talentlar Two weapon fighting, lvl4te vulnerable attack. Monk abilitysi olarak da force of anguish, swift strike, 5. lvlda stun.

Kanaruaya shield verdim ben baktım olmayacak. Zaten öyle ahım şahım bi dpsi de yoktu, en azından invocation yapacak kadar hayatta kalabiliyor. Bide 4. lvl talentını ben verebilseydim =/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...