Cute Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Silah Evet var one handed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ben birakiyorum fighteri arkadas. bu ne lan. auto attack birak takilsin modunda ana karakterim. maymuna dondu. baska bir sey acicam. oyun nefis. bioware deki dangalaklara buradan selamlarimi iletirim. hatta gidip metacritic te de ileteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Cute said: backstab işini anlamadım ben, talent olarak geldi.x2 multip. var, saldırıyorum sneak attack olarak loglara düşüyor.Melee weapon + 2m dışında sınırlamada yok :S Ben daha fazla faydalı olur diye dual wield verdim talenttan rogue'a mallık mı ettik bilmiyorum ama her combat ta tek backstab atabilmek yerine sürekli %20 attack speed buff daha makul gozuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yalnız hakkaten oyun aldı çocukluğuma geri götürdü ya,nasıl özlemişiz belli değil şöyle bir rpg yi , pek ilerlememiş olsam da oynadığım yere kadar gayet tatmin ediciydi ileride de bozmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 İşte passive talent olarak geliyor, DW'yim bende vuruyorum sneak olarak düşüyor tek el deneyeceğim şimdi hm hmm senin aldığın talentıda alacağım ilerki levelda ama backstab passive gözüküyor. 2m içinden hide iken range yda melee vurursan, backstab atarsın diyor ama sneak attack olarak okuyorum dmgde yüksek değil bugmıdır acep yoksa char low lvl dmg hissetirmiyorda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ha buldum, lvl4de gelen shadow beyond lazım vurmak için, millet kızmış erken neden veriyorsunuz skill yada requ. koyun falan diye. neyse devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 aoeler nasıl çalışıyor abi friendly e vurup vurmayacağını nereden anlıyoruz sarı kırmızı alan ne oluyor büyük kullanamıyorum korkumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bu tarzı pek bilmeyen biri olarak bir şey soracağım. wiki vs ile biraz araştırıp taktiklere bakıp o şekilde mi başlamalıyım yoksa bodoslama girip oynarken mi öğrenmeliyim. geri dönülemez saçma bi build yapma ihtimalim varmı bodoslama girince =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Benim okuduklarımdan anladığım inner circle da büyük ihtimal aoe yi friendly target ta alıyor outer circle da dodgeluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 AOE spellerdeki cemberler soyle; kırmızı alan enemy + friendly damage yapar. sarı alan sadece enemy damage. sarı alanda friendly varsa damage almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 df said: bu tarzı pek bilmeyen biri olarak bir şey soracağım. wiki vs ile biraz araştırıp taktiklere bakıp o şekilde mi başlamalıyım yoksa bodoslama girip oynarken mi öğrenmeliyim. geri dönülemez saçma bi build yapma ihtimalim varmı bodoslama girince =) geri donulemez build diye bir olay pek yok. normal ya da easy ac, dal olaya. biraz ogrenince hard a gecersin. dumbed down konsol rpg sinden ote bir sey oynamadıysan onceden, basta interface karısık gelecek biraz. en fazla 4-5 saat icinde isin kurtu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 lan herkes 65 lirayı gömdü mü oyuna? vay babasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 65 lira bedava. dandik ubisoft, activision, ea oyunlarının fiyatlarını dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Bezerye said: Yalnız hakkaten oyun aldı çocukluğuma geri götürdü ya,nasıl özlemişiz belli değil şöyle bir rpg yi , pek ilerlememiş olsam da oynadığım yere kadar gayet tatmin ediciydi ileride de bozmaz heralde. bg1 cıktıgında lise sondum. sırf oynayacagım diye harclık biriktirip, abimden, rahmetli ananem ve rahmetli babannemden para isteyip falan buyuk harddisk almak zorunda kalmıstım :P hersey diskten calısan versiyon kursanız bile minimum install 1gb istiyordu, benim disk 512 mb falandı. beheyyyy, hey gidi günler hey. universite sınavına calısıyor cocuk zannederlerken sabah aksam bg atıyordum ben yahu. gene de yüzde 1 lik dilime girebildiysem sınavda mucizedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 sabonis said: lan herkes 65 lirayı gömdü mü oyuna? vay babasını 65 tl = 25 USD 25 USD bu oyun icin hic bir sey degil. aral DA3:Inq i 160 TL ye satmaya calısıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Oyunu değilde oyun oyanabilmek için zaman satın almak istiyorum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Darksun said: Oyunu değilde oyun oyanabilmek için zaman satın almak istiyorum ben :p hay ağzını öpiim yine şimdi gaza gelip alıcam. oynamadığım oyun sayısı 300 yerine 301 olacak :D Namessar said: 65 tl = 25 USD 25 USD bu oyun icin hic bir sey degil. aral DA3:Inq i 160 TL ye satmaya calısıyor hala. dolar artınca, dolarla bakmak daha mı ucuz kılıyor oyunu nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Expert mode bildiin mage ivurdu ne aoe si belli ne ff olup olmayacagi :P Bastan accam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 hahaha esh NOT SO EXPERT NOW, ARE YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Rpg expert degilmis cunku mantigi. Bu oyunaozel bi eksperlikmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Darksun said: Oyunu değilde oyun oyanabilmek için zaman satın almak istiyorum ben :p çerçeveletip duvarıma asıcam şunu.. bu arada öğleden sonra hastalanıcam galiba ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Aoe'nin friendly'e vurup vurmayacağına bakarsanız sabahlar olur ya, priest'ten falan bi aoe heal queue'leyin aynı anda temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 monk açtım ben ya, benden başka bu hinliği düşünene olmadı mı. bu tarz extreme sınıflar hep op olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 186 yi ara oyle hastalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 üzmez beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar