Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Cute said:

backstab işini anlamadım ben, talent olarak geldi.x2 multip. var, saldırıyorum sneak attack olarak loglara düşüyor.Melee weapon + 2m dışında sınırlamada yok :S

Ben daha fazla faydalı olur diye dual wield verdim talenttan rogue'a mallık mı ettik bilmiyorum ama her combat ta tek backstab atabilmek yerine sürekli %20 attack speed buff daha makul gozuktu.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte passive talent olarak geliyor, DW'yim bende vuruyorum sneak olarak düşüyor tek el deneyeceğim şimdi hm hmm senin aldığın talentıda alacağım ilerki levelda ama backstab passive gözüküyor.

2m içinden hide iken range yda melee vurursan, backstab atarsın diyor ama sneak attack olarak okuyorum dmgde yüksek değil bugmıdır acep yoksa char low lvl dmg hissetirmiyorda olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarzı pek bilmeyen biri olarak bir şey soracağım. wiki vs ile biraz araştırıp taktiklere bakıp o şekilde mi başlamalıyım yoksa bodoslama girip oynarken mi öğrenmeliyim. geri dönülemez saçma bi build yapma ihtimalim varmı bodoslama girince =)
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

bu tarzı pek bilmeyen biri olarak bir şey soracağım. wiki vs ile biraz araştırıp taktiklere bakıp o şekilde mi başlamalıyım yoksa bodoslama girip oynarken mi öğrenmeliyim. geri dönülemez saçma bi build yapma ihtimalim varmı bodoslama girince =)

geri donulemez build diye bir olay pek yok. normal ya da easy ac, dal olaya. biraz ogrenince hard a gecersin.

dumbed down konsol rpg sinden ote bir sey oynamadıysan onceden, basta interface karısık gelecek biraz. en fazla 4-5 saat icinde isin kurtu olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bezerye said:

Yalnız hakkaten oyun aldı çocukluğuma geri götürdü ya,nasıl özlemişiz belli değil şöyle bir rpg yi , pek ilerlememiş olsam da oynadığım yere kadar gayet tatmin ediciydi ileride de bozmaz heralde.

bg1 cıktıgında lise sondum. sırf oynayacagım diye harclık biriktirip, abimden, rahmetli ananem ve rahmetli babannemden para isteyip falan buyuk harddisk almak zorunda kalmıstım :P hersey diskten calısan versiyon kursanız bile minimum install 1gb istiyordu, benim disk 512 mb falandı.

beheyyyy, hey gidi günler hey. universite sınavına calısıyor cocuk zannederlerken sabah aksam bg atıyordum ben yahu. gene de yüzde 1 lik dilime girebildiysem sınavda mucizedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Oyunu değilde oyun oyanabilmek için zaman satın almak istiyorum ben :p

hay ağzını öpiim
yine şimdi gaza gelip alıcam. oynamadığım oyun sayısı 300 yerine 301 olacak :D

Namessar said:

65 tl = 25 USD
25 USD bu oyun icin hic bir sey degil. aral DA3:Inq i 160 TL ye satmaya calısıyor hala.

dolar artınca, dolarla bakmak daha mı ucuz kılıyor oyunu nedir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...