eldar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bunu sormuştum zaten, oyun kütüphanemde duruyor, çıktığı zaman oynayacağım. Hemen gelin güvey olmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 oyun her sekilde oynanacak ya super abi twitchlerini izlerken baya baya agzimin suyu akiyor bu sirada steam kodu falan mi verdiler, bende backerimda bisey gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Beta hakki olmayan backerlara gelmedi keyler daha. Benim de yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 SenariouS said: oyun her sekilde oynanacak ya super abi twitchlerini izlerken baya baya agzimin suyu akiyor bu sirada steam kodu falan mi verdiler, bende backerimda bisey gelmedi bana 110$+ yapan backerlara geldi yanlış hatırlamıyorsam. Fiziksel CE'ye girmiştim ben, ağustos civarı sitesinden Steam'de redeem edilebilen key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 mantıklı bir fiyat olsa betayı alasında adamla çok fazla fiyat koymuşlar, 25$ oyunu almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=o0TpxooPOcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 voltron oluşmuş. izlemek lazım. 2015 ne kadar güzel olacak underrail da biterse RPG'ye doyacağım hmmppfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Yeni update physical goods seçen backlerlara yönelik. https://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/1133343?ref=backer_project_update Ya collectors edition vb. physical itemları disk olmadan erkenden gönderecekler 26 marta yetişecek, ya da oyunun son halini yaptıktan sonra CE itemları falan gecikecek şekilde sidili dividili tam kutuyu gönderecekler. Physical goodies i oyunun v0.9x gibi buglı bi haliyle birlikte erkenden göndermek istemediklerini söylüyorlar ki gayet mantıklı, v1.x bile yeterince buglı olacakken iyice kötü reklam olur öyle bi korsan ahah Ben disksiz kutuyu erkenden yollayın, hatta diski de hiç yollamayın dedim. Siz de öyle diyin, disk ne zaten kim kaç yıl önce sidi dividi kullanmış a-kü Bu da ilgili anket http://forums.obsidian.net/topic/70458-backer-reward-shipment-poll/ #1 olarak öndeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 SenariouS said: http://i.imgur.com/YOmDuDV.jpg of çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 early access'ine baktım, baya üzüldüm, umarım release'de süpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 http://media.obsidian.net/eternity/media/screenshots/20150305/poe-wurms.jpg - http://media.obsidian.net/eternity/media/screenshots/20150305/poe-drake.jpg - http://media.obsidian.net/eternity/media/screenshots/20150305/poe-sky-dragon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ne kadar çirkin görünüyor stillshotlar. Oyun içinde bu kadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 2. ss bildiğin uo'nun ilk 3d client'ı asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 lionheart dı hatırlatıyor bu oyunun grafikleri, yürüyüşler falan, o oyunu da çok oynamak istemiştim ama bunların yüzünden adam akıllı oynayamamıştım, icewind ve bulder lardaki havadan çok uzaktı oyun... inşallah bunda da öyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 lionheartin grafikleri cok kotu degildi ama animasyonlari dogu avrupa tier kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 animasyon doğru kelime evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Oyun böyle görünüyor şu anda. Armor giymeyen humanlarda ten renginin yanlış çıkması gibi hatalar falan olsa da üstteki ssler biraz eski geldi bana. Bugün betadan bi kaç combat ss de koyayım, UI yeterince iyi değil şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ssst axe, ben alacakmiyim bunu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 guzel ya , biraz daha cilaladılar mı oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 portraitlerin olduğu kısım fotoşok terk ya. nasıl bir zevksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bence görüntüde bir sorun yok, sonuç olarak şekilde değil içinde ki manaya bakacağız kahramanlarımızın lakin dediğim gibi animasyonlar sorun olmaz umarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 animasyonların da içindeki manaya bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Eğer büyü animasyonuysa içinde mana olur, yoksa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yanlis hatirlamiyorsam ui arkaplani toggle edilebiliyor isteyen boyle ui parcalarinin arkasi transparan isteyen sekilli kaplamali oynasin diye. ama degismis olabilir o plan hic diger turun oldugu ss yok sanirim... bilimum ui modu hazirlaniyor onun disinda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 arcane said: animasyonların da içindeki manaya bakarsın. AHAHAHAHA sesli guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar