Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Teşekkürler yorumlar için bu arada. :)

Kanuni said:

Monthius said:

Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum:

http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/

Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :)

yazidan sonra siteye baktim devam eder umarim.

Edecek, edecek. Campaign Almanac bir elime geçsin, çok daha detaylı şekilde Eora tarihini yazmaya başlayacağım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum:

http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/

Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :)

ne guzelmis bu site, bos vakitlerimde girip okuyayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius çok güzel bi derleme olmuş, devamını da bekleriz. (tu)

_Rave said:

ben mountain dwarf fighter-tank yapıcam galiba path of damned için karakteri.might-con vermicem nasıl olsa fort savein gerekli oldugu poison-disease e resistanceı var cücelerin.resolve-perception ile hem deflectionı hemde reflex-will save i arttırırım,üstüne diplomasi yaparım.eldede hatchet-shield(cüceye yakışır hem)veya perceptiondan daha çok faydalanıp interrupt için mace ile bodoslama kafa göz vericem knockdownı,vericem conversationı.skillerde de survival-lore düşünüyorum.

belki birazda intelligence veririm.knockdown hariç aoe cc skilli varmı fighterın?

Might tamam ama fighterda hele tanksa düşük con tavsiye etmem hp artışı % based olduğu için. Misal wizardın 100 endurance 300 hpsinin olduğu yerde fighterın 200 endurance 1200 hpsi var. %10 fark bile wizarda 30 hp etki yaparken fightera 120 hp. Bide yüksek endurance direk survival, ciddi hard hitterlar var elder bear adra drake vs, damage resistance falan bunlara hak getire.

İkincisi fortitude def i poison vs. den çok düşmanın knockdownlarına karşı kullanıyorsun, might düşükken con da düşük kalırsa dezavantaj

ekleme yapayım mace interrupt zayıf kalır, hem dex yok hem plate armor hem shield recovery penalty derken attacklar arası süre uzuyor, hatchet gogo

betada gördüğüm sanki daha fazla damage alan katakterler daha çabuk fatigued oluyordu, yani athletics gerekebilir. kesin bilgi değil ama yaymayalım :p

int verilebilir biraz, hem singletarget hem aoe knockdownları var. def bonus veren abilitylerinin süresini de uzatır.

son olarak dorf kötü bi ırk değil ama moon godlikeların % 75 50 25 attıkları healdan 25te geleni baya sağlam heallıyor o da düşünülebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...