Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 NPC olarak party'e alınamayan spellcaster hangisi, ondan açıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kimse sormamış mı sololanır mı diye ya?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 spellcasterların hepsi alınıyor ya. barbarian,rogue bide monk yok npc olarak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 rogue nasıl olmaz bi oyunda npc olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Masticore said: Benim enpara kartım yeni geldi. Şimdi oyun steam'de 65 tl en para 50'tl ye kadar karsiliyor 1 ayda. 65-25= 40 tl mi cıkıcak cebimden. evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 GOTY 2015 BU BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 hele bi oynayalım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Teşekkürler yorumlar için bu arada. :) Kanuni said: Monthius said: Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum: http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/ Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :) yazidan sonra siteye baktim devam eder umarim. Edecek, edecek. Campaign Almanac bir elime geçsin, çok daha detaylı şekilde Eora tarihini yazmaya başlayacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Esh said: rogue nasıl olmaz bi oyunda npc olarak? lockpicking-traps mechanics adı altında,herkeste alabiliyor o skilli.onun için olmazsa olmaz değil dnd rpglerindeki gibi.aynı şekilde stealthta öyle ancak sadece rogue combat sırasında invis olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 rogue istiyosan kendin ac birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yalnız feci hype yaptınız patlamasa bari oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 e bu pending'de takıldı kaldı günlerdir, niyetleri var mı key göndermeye pre-load için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ya iste baldurs gate en olasi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 aldi bile herkes keyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sorieno said: Bu başlık umut veriyor be. El ele kol kola arkadaşlar. fake bu ceket takım + broşlu öğretmen emeklisi yok onu geçtim soldaki zaten direk bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 gideri olan da soldaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ortadaki teyze iste emekli ogretmen, yazin cekilmis foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sam said: e bu pending'de takıldı kaldı günlerdir, niyetleri var mı key göndermeye pre-load için? Tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 eyvallah makbule geçti, yanlış yerde bakıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Hobarey GMG de vermiş keyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 steamde skylines i gecmisler 500-600k arasi bi yerdeler demekki, gogda da witcher 3 u gecmis. bakalim milyon olcak mi satislar, ornek crpg olarak, bg2 nin 2 milyona gelmesi 10 sene surmustu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 gta 5 ide gecti simdi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Monthius said: Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum: http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/ Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :) ne guzelmis bu site, bos vakitlerimde girip okuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Monthius çok güzel bi derleme olmuş, devamını da bekleriz. (tu) _Rave said: ben mountain dwarf fighter-tank yapıcam galiba path of damned için karakteri.might-con vermicem nasıl olsa fort savein gerekli oldugu poison-disease e resistanceı var cücelerin.resolve-perception ile hem deflectionı hemde reflex-will save i arttırırım,üstüne diplomasi yaparım.eldede hatchet-shield(cüceye yakışır hem)veya perceptiondan daha çok faydalanıp interrupt için mace ile bodoslama kafa göz vericem knockdownı,vericem conversationı.skillerde de survival-lore düşünüyorum. belki birazda intelligence veririm.knockdown hariç aoe cc skilli varmı fighterın? Might tamam ama fighterda hele tanksa düşük con tavsiye etmem hp artışı % based olduğu için. Misal wizardın 100 endurance 300 hpsinin olduğu yerde fighterın 200 endurance 1200 hpsi var. %10 fark bile wizarda 30 hp etki yaparken fightera 120 hp. Bide yüksek endurance direk survival, ciddi hard hitterlar var elder bear adra drake vs, damage resistance falan bunlara hak getire. İkincisi fortitude def i poison vs. den çok düşmanın knockdownlarına karşı kullanıyorsun, might düşükken con da düşük kalırsa dezavantaj ekleme yapayım mace interrupt zayıf kalır, hem dex yok hem plate armor hem shield recovery penalty derken attacklar arası süre uzuyor, hatchet gogo betada gördüğüm sanki daha fazla damage alan katakterler daha çabuk fatigued oluyordu, yani athletics gerekebilir. kesin bilgi değil ama yaymayalım :p int verilebilir biraz, hem singletarget hem aoe knockdownları var. def bonus veren abilitylerinin süresini de uzatır. son olarak dorf kötü bi ırk değil ama moon godlikeların % 75 50 25 attıkları healdan 25te geleni baya sağlam heallıyor o da düşünülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Pre-load bitti bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar