Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw 1.16 D 'de karar kildim ve aldim


Raistllin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bildiginiz gibi yeni kasa sifir scirocco alirken kapidan dondum bunda sizin payinizda buyuk oldu(yorumlar ile) dun itibariyle bursa teknik oto'ya kaporami vermis bulunuyorum.Almis oldugum arac bmw 1.16d (beyaz) sunroof dahil her paket var ah bi de bmw dizel'le m paket verseydi tadindan yenmezdi ama artik sonradan m yapicaz tamponlari ve jantlari.Arac su gorunen euro kuru ile 87 bin lira civarina gelicek fakat teslimati subat sonuymus(gumruk vs) secim konusunda sizin dusunceleriniz nelerdir ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Her paket var sunroof vs de var diyorsun valla 87bin iyi fiyat.


aynen tekno,trio ve turkiye paketi alabildiklerimdi(yani secmeme firsat verdiklerinin hepsini sectim) sadece deri koltuk yok geri kalan hersey var...fiyati sabitleme olayi yok arac subat sonu gelicegi icin bugunku euro baziyla o fiyati verdiler umarim cok artmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Gecen kiz arkadasima verdim arabayi, birak otomatik vites kullanmayi, araba bile kullanmiyor 2 yildir.

Bu nasil bir rahatlik diye koltuga bosaldi.

Kendinizi manuelle kandirmayin artik



Ben de benimkini verdim kız arkadaşıma, senelerdir manuel kullandığı için debriyaj diye frene asıldı yolun ortasında alışkanlıktan. Allahtan boştu yol.

Manuel arabanın hiç bir anlamı yok ayrıca, özellikle büyük şehirde yaşıyorsan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi otomatik rahatlıktır da, "manuel çekilecek dert değil" diyecek kadar da değil yani. Ben de senelerce İstanbul trafiğinde araç kullandım, Bahçeşehir - Göztepe gittim geldim yeri geldi, hatta sırf trafik yüzünden toplu taşıma tercih ettim hep ama otomatikmiş manuelmiş hiç bir şey farketmiyor o trafikte. Hep çile, eziyet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...