darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bingildak said: türkiyede 2 tane kadın var bu konuda çok iyi, baya milyona yakın takipçileri var. kızlar mail atmış bildiğin 7 sayfa proje göndermişler. bununla gelsinler canımı ciğerimi yesinler. kızlara koli koli mal gönderdik, inanılmaz da geri dönüş oldu çünkü kurgu iyi, planlama iyi, scope iyi, kesim çok iyi falan falan. işin profesyonelliği burada. kim abi bu kızlar. malak bloggerlardan gına geldi adam gibi birilerini bulsak harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ahlaksız teklifte bulun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 gonderin ridvana blog seklinde geri donus bildirsin..hic olmadi cevre yapmasina vesile olur..tipi az makyajlarsan sahane hipster olur ridvanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Acaba jokere de mail atmışlarmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Dworgian said: benim bir arkadaşım da blogger ve moda ikonu olmuş askdjsaldj. kızın 10k takipçisi vardı 2 3 ay önce, şimdi olmuş 40k fln. paso birileri bişiler yolluo fln. fiziği düzgün olup (giysiyi iyi taşımak burada kastım) çok giysi alacak kadar parası olan herkes moda konusunda söz sahibi ve blogger oluo zaten günümüzde. o takipçilere inanmayın ya %70'i satın alınmış bot takiğçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Masakari said: Acaba jokere de mail atmışlarmıdır? asdhgasljdgasd blogger lara bedavaya göndermiş ürünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Dworgian said: Rasmon said: sen de paticikte 3 madalya aldın e ben de o konuda hırslıydım. 20k gelsin madalyası gelsin bak gör AHAHAHAHAHAHAH tşklr rsmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bingildak said: doğru söylüyorsun pardon arkadaşlar lütfen konuyu kilitleyebilir miyiz siber dilenme komik bir konu değil hele ki makyaj gibi bir elzem ihtiyaç için! Mail gerçektir demiyorum da özellikle yaşı böyle küçük annelerde doğum sonrası depresyon olabiliyor farklı nedenlerden dolayı. eğer öyle bir durum olmuşsa, fiziği falan bozulmuşsa ciddi ciddi kendini iyi hissetmek için makyaj istemiş olabilir yani bir ihtimal. sağlıklı kafayla düşünemiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Red said: o takipçilere inanmayın ya %70'i satın alınmış bot takiğçiler Ya öyle şeye gerek duymaz diye düşünüyorum ama olabülür tabii. Para durumu iyi zaten, basmış olabilir parayı klasjdskalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 wastyrx said: Dworgian said: Rasmon said: sen de paticikte 3 madalya aldın e ben de o konuda hırslıydım. 20k gelsin madalyası gelsin bak gör AHAHAHAHAHAHAH tşklr rsmn. sana noluo lan alla alla sdlkjsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Baş düşmanım olduğun için hoşuma gitti bi an ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 İyi de benim iyi durumda olmam lazım ki düşmanlık işe yarasın. Bana iyi davran :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ya bırak wastzryzx aynı ortamda olsa gözünün içine bakamaz anca beyaz yakalı tripleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 kes lan CEO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Rasmon said: kes lan CEO Ben dimi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 canım nasıl da üzerine alındı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Irgatlığa başlayınca title bi sıcak geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ikiniz de CEO sunuz, ikiniz de alınabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 µh said: bingildak said: doğru söylüyorsun pardon arkadaşlar lütfen konuyu kilitleyebilir miyiz siber dilenme komik bir konu değil hele ki makyaj gibi bir elzem ihtiyaç için! Mail gerçektir demiyorum da özellikle yaşı böyle küçük annelerde doğum sonrası depresyon olabiliyor farklı nedenlerden dolayı. eğer öyle bir durum olmuşsa, fiziği falan bozulmuşsa ciddi ciddi kendini iyi hissetmek için makyaj istemiş olabilir yani bir ihtimal. sağlıklı kafayla düşünemiyor olabilir. Su bence de cok mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Değil, senin gibi iyi niyetli saf çocukları kandırmak için yapılan bi scam. Bebekle gezen dilencinin e-mail versyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 photographer said: Muhtemelen temel ihtiyaçlarını karşılamaya ancak gücü yetiyordur ve bir kadın olarak bakımını da yapması gerektiğini düşündüğünden(Eminim bütün kadınlar için çok elzem bir durumdur bu) böyle bir mail atma ihtiyacını hissetmiş gibi geliyor bana. Dalga geçilecek bir durum yok bence Birçok kişi temel ihtiyaçlarını karşılamayı geç, epey parası olmasına rağmen böyle modern dilencilik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 µh said: bingildak said: doğru söylüyorsun pardon arkadaşlar lütfen konuyu kilitleyebilir miyiz siber dilenme komik bir konu değil hele ki makyaj gibi bir elzem ihtiyaç için! Mail gerçektir demiyorum da özellikle yaşı böyle küçük annelerde doğum sonrası depresyon olabiliyor farklı nedenlerden dolayı. eğer öyle bir durum olmuşsa, fiziği falan bozulmuşsa ciddi ciddi kendini iyi hissetmek için makyaj istemiş olabilir yani bir ihtimal. sağlıklı kafayla düşünemiyor olabilir. burada da denilecek şey her siniri bozuk olan dilenince istediğini vericek miyiz, böyle mi sonumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ben versin yada vermesin demedim, başka bir şey anlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar