StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Herkese selamlar, 12 yıllık paticik üyesiyim ve oldukça memnunum :) Fazla yazmam ama okurum. Son zamanlarda yazmaya geldiğim esnada ise nickimin beni tanıtmadığını düşünmeye başladım. 12 yıl evvel aldığım bu nick artık arkadaşlarım tarafından bilinmiyor. Acaba seçeceğim başka bir nick ile değiştirme şansım var mı? Bunu deneyen oldu mu? Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Nick değiştirmek için bir şartımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bende kermite benzemiyorum ama kermit koydum beni hiç tanıtmıyo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Gelecege yatirim yapmamissin. Sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ne yapmak istiyorsun söyle degistireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 17 mesaj atmışsın zaten aç yeni bi hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 12 yılda 17 mesaj sayısı olan hesabın şifresini nasıl hatırladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Benim nicktede 1 "l" eksik. Eliniz deymişken onuda ekleyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Adam 2003'te üye olmuş olmadı yapın bi güzellik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Herkese esprili ve ironik yaklaşımları için teşekkürler :) Geçmişe olan bağ nedeniyle bu eski hesabı kapatıp yenisini açmak istemedim. Eğer şans varsa denemek istediğimi belirttim. Tekrardan herkese teşekkürler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 müdür bize zamanında bir kerelik o şansı tanıdılar ama ondan sona çok değişti sistemler. çok adamlar gitti geldi. bolivya hükümeti gibi olduk. bi daha yapmazlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 şimdi kibar kibar yazıyo bak adminin biri gelsin 'değişmiyo nick' diyip kitlesin bu topici, bi anda diğer topiclerde ana bacı kaymazsa bende neyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 @Kermit : Yok hakikatten pek küfür etmem :) Ha özel durum olur arabayı üstüme kıran biri olursa çok içten davranabilirim, ama bir nick değişmiyor diye o hale girmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 devrecilik yapacak işte ondan yenı acc almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 nicki değişecek biri varsa o adam ilk benim lan, 6 yıldır nick değiştirmek için ağlıyorum her benzer konuda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 benim de 11 sene oldu. ben de değiştirmek istiyorum ya. barbu-->Barbu olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 editör hacklemiş hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 benim nick darkrider bile olsa yeter, o büyük küçük beni kahrediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ergenlik böyle birşey işte. allahtan sagopa kajmercilikten öteye geçmedi ergenliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bize boyle adamlar lazim. Niye yazmiyorsun canim kardesim yazsana! Uc bes cakalin elinde forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 itiraf et birinin kullanmadığı eski hesabını aldın di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 eliniz değmişken benim nicki de iSyAnKaR_ApAcHe_48 yapıverin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bilmem kaç yıl sonra imzamı değiştirdim değişik duyguymuş nick değiştirmek isteyen arkadaşları azda olsa anladım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 şehirlere bombeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar