Dünyadan bi haberim resmen ya! Oyun harika olucak gibi gözüküyor? Gerçi bu son videodaki kapışmadaki vurulan karakterin tepkimelerini çok kötü yapmışlar ama ayarlarlar heralde onuda.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Crowfall
- 2 hafta sonra ...
En harika oyunu 2 hafta oynuyoruz en fazla, çok da şey etme :)
Doyumsuz olduk değil mi iyice :) ? Yok ya eğer gerçekten güzel olursa,en azından kendi adıma konuşayım,beklentilerimi karşılarsa,arkadaşım ve arkadaşlarımla beraber oynarken bizi sürüklüyorsa sıkmadan ve hep aynı şeyleri yaptırmadan uzun süre oynarız diye düşünüyorum.
- 2 ay sonra ...
Elim Early Access'e gidip gidip geliyor, şu anda Alpha'sında olan var mıdır acaba patide, biraz bilgilendirse keşke benim gibi arada kalanları?
gayet eğlenceli gameplay sunacak gibi pvp için. fakat ea olayına girmeyin. daha çok var oyunun adam olması için. 2017 sonuna falan ancak.
2016'nın sonunda Open Beta'sı gelecekmiş, onu bekleyeceğiz artık. Şu Faction Wars olayı, Faction rütbeleri falan inanılmaz tatlı duruyor. Umarım bu oyun da patlamaz.
abi alpha accessi 179$ zaten keyif almazsın bu aşamada.
ben de ilk defa KS gazına gelip, 30$'lık fundlamıştım şimdilik baya iyi gözüküyor updatelerden bakalım. CBT2 access'im var, başlayınca yazarım buraya
ben de ilk defa KS gazına gelip, 30$'lık fundlamıştım şimdilik baya iyi gözüküyor updatelerden bakalım. CBT2 access'im var, başlayınca yazarım buraya
- 1 ay sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=HcfVNSJf4QE
sağlam geliyor bu oyun ya
sağlam geliyor bu oyun ya
Öne çıkan mesajlar