Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 backlediğim ilk kickstarter valla. henüz giren çıkan birşey olmadı :P konsept kafamdakine benzer birşeydi ondan gaza geldim. yapımcı ekip de baya başarılı. bana böyle innovatif şeylerle gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 yapimci ekibin nesi basarili, adamlar 1 iyi oyunda calismis, 10 ne oldugunu bile bilmedigimiz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Xenus said: tuttum ben projeyi backledim 30$'lık 130 verseydin bende gaza gelip vericektim Tam ilgilenmedim oyunla nasıl oldugunu bilmiyorum ama seni asla yalnız bırakmazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 oyunu hem 50 dolar a satıp hem birde vip üyelik mi olacak ? bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 hiç beklediğim gibi bir oyun çıkmadı. pvp, guild pvp, faction pvp, ele geçirmeler falan. bir anda ilgimi çekti sdffg. campaign türlerini, o sistemi çok beğendim. VIP muhabbetini hiç beğenmedim. onun pricing belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 raph koster var ekipte. bu adamın olduğu hiçbir oyun başarısız olmadı. ünide hocalık yapıyordu 2006 dan beri, crowfall'da ışık görmese destek olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 VIP members are given additional benefits, including: “Passive training” (automatic skill advancement) for all your characters – not just 1! Priority access to all game servers VIP frame/badge on the forums Discount pricing on any purchases Behind the scenes access to the development of the game Other cool (non-balance affecting) benefits as we think of them! Passive training dışında pek bir bok yok ortada henüz VIP için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 arcane said: pvp, guild pvp, faction pvp ıyy ivrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Discount pricing on any purchases bu ingame mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 abi "ultima online 2" çıkmadan tatmin olmayacağım ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ben 2 den umidi kestim direkt olabilecekse 3 u beklemeyi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ultima online 2 ne ya, sene 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 2015 bişey değil ya çok büyütmeyin gözünüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 dünyalar her bir savaş sunucusu birbirinden farklı şekilde tasarlandı. - eternal kingdoms - risk: kraliyet tarafından belirleniyor. kaynaklar:fazlasıyla limitli(taş ocağı, değirmen ve maden yok) oyuncular tarafından yönetilen ve idare edilen krallıklar zaman limiti olmayacak şekilde kalıcı olacak. diğer savaş haritaları gibi fonksiyonel dünyalardan oluşuyor fakat kaynak kıtlığı var. oyuncular krallık olarak dünyaları yönetebiliyor ve diğer oyunculara sadakatleri karşılığında ünvanlar ile imtiyazlandırıyor. kendi toprakların içerisindeki vergilendirme, ticari kısıtlama uygulamaları ve pvp kurallarını belirleyebilirsin. - the infected - risk:düşük kaynaklar:limitli(az sayıda taş ocağı, değirmen ve maden) ödül:kazanan eşyaların %70 ini alır, kaybeden eşyalarının %30 unu verir. bu savaş alanı düzen, denge ve kaos üzerine kuruludur. oyuncular üç kutsal gruptan birisine girerler ve bölgeleri yönetmek için savaşlara katılırlar. düzen ve kaos'un asıl amacı dünya yok olmadan önce yapabildikleri kadar fazla bölgeyi ele geçirmektir. dengenin amacı ise düzen ve kaos arasında herhangi bir üstünlük olmamasını sağlamak ve hiçbir tarafın kazanmamasını sağlamak. - god's reach - risk: orta derece kaynaklar: orta derece (taş ocakları, değirmenler, madenler ve nadir kaynaklar) ödül: kazanan eşyaların %75 ini alır, kaybeden eşyalarının %25 ini verir. bu dünyalar daha fazla ölümcül ve kazanma payı daha yüksek. tanrıların birliklerinin birbirleri üstünde egemenliği yok. tanrıların takipçileri tahtı yönetebilmek için rekabet halindeler. - the shadow - risk:yüksek kaynaklar:yüksek(taş ocakları, değirmenler, madenler ve nadir kaynaklar) ödül:kazanan eşyaların %80 ini alır, kaybeden eşyalarının %25 ini verir. dünyalar tamamiyle sıcaklıktan arındırılmış, paramparça olmak üzere. loncaların birbirleri arasındaki ittifaklar zayıf ve kırılgan. Bu tarz herkesin kendi başına olduğu dünyalar ölümcül ve hata kabul etmez, hayatta kalan büyük ödülün sahibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Mevsim olayı falan güzel ya, biraz daha belli olsun umutlanırsam heyecandan kakam gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 altına sıçsan bile lütfen bs'e para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Ya alpha alayım oynayayım gibi bir vaktim yok zaten, çıkınca alırım kaka yaparım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 alpha 2016 sonu zaten ya, o zamana kim öle kim kala asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Ya şöyle 2 sene önceden funding diye kıçım kıçım gezmeseler de zamanı gelince abi biz böyle bir şey yaptık alın oynayın deseler de beklemesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bunu yapamıyorlar çünkü blizzard piyasayı tüketti. 7.4milyon wow u tercih ettiği için diğer firmalar yeteri kadar kazanamıyor ve çalışan ekibe verdiği para, oyun yapımına verdiği parayı karşılayamıyor. örnek wildstar. artık bağımsız şekilde ortaya bir oyun çıkartabilmek için türün sevenlerinin yardımına ihtiyaç var. bu şekilde ekibe yeni elemanlar katabiliyorsun, başında devamlı sopa gösteren-projene karışan şirket olmuyor. watchdogs mesela 2015 q2 de çıksaydı büyük ihtimalle grafik kalitesinden ve diğer anlatılan sistemlerden ödün vermeden çıkacaktı ama zorla ve erken piyasaya çıkarttırdılar. burada bence fark yaratan etki oyunun ks ye çıkmadan ne derece tamamlandığı ve bunu ks sayfasında gösterdiğidir. hep bunu örnek veriyorum ama shroud of the avatarın tek bir oyun içi görüntüsü olmadan ks oluşturdu, hali ortada. project godus böyle çıktı bugün peter molyneux aynı richard garriot gibi tüm kredilerini tüketti. ks işini iyi yapanı daha yükselten, yapamayanı ise sıfırlayan bir sistem haline geldi. pillars of eternity bunun bir örneği obsidian güvenilirlik kazandı, bu türde gelecek senelerde yeni ks açsa insanlar daha fazla güvenmeye başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 wildstar ncsoft ürünü abi, ncsoft sektörde dev direkt, mali herhangi bir sıkıntıları olduğunu sanmam hedefledikleri scope zaten wow kitlesi değildi, "çok oyuncumuz olsun" hedefleyen yapımcı o tür bir oyun tasarlamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ks'ler 90'ların köylüsünün borsa yatırımı gibi oldu ya. millet 2 ss'e bakıp, 2 text okuyup parayı basıyor. onu aylarca, yıllarca unutuyor. ya bit oluyor ya dev oluyor asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 haziranda wildstarı çıkardılar, ekim'de wildstar ekibinden 60 kişiyi çıkartmak zorunda kaldılar. bunun sebebi gelirler, giderleri karşılamadı. raidlerin hatalar yüzünden tamamlanamaması yüzünden guildler oyunu bıraktı. geçen gün on gün bedava hak tanıdılar, girdim hala performans sorunları giderilememiş, eskinin kalabalık sunucusunda kimse yok bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 https://www.kickstarter.com/projects/elanlee/exploding-kittens?ref=most_funded 10.000 isteyip 9milyona yakin toplamak. lan ciksin alin. cop doldu ortam. birde ustune early access. oldu. cikmamisina para, olmamisina para, oldurmak icin para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Crowdfunding reasürans işine mi girsek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar