Certhas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://crowfall.com/ Pek fazla bilgi açıklanmış değil ama kısa bir süre içerisinde ana hatları açıklanacak ve klasik mmorpglerden farklı olacağını iddia ediyorlar. shadowbane yöneticisi ile uo ve swg nin yapımcısı beraber yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 herkes onu iddia ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 said: OVER THE NEXT TWO MONTHS, WE'RE GOING TO BE PLAYING A GAME. nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 geyik ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 a game dmeişler zaten. hep beraber iki el tetris atarız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 inek, panda, kedi olunca iyi de, geyigi mi begenmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kullanacak hayvan kalmayınca sıra geyiğe geliyor mecburen. hindi de olabilirdi mesela dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 DELİ GİBİ HYPE BASIYORUZ HERKES NASİPLENDİ MMO PİYASASINDAN 2 CÜZDAN DA BİZE FIRLATIN LAN ALLAHSIZLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 niye geyik abi :P. o kadar hayvan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 geyiğe vurdular işte artık işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 3rd person MOBA'lara dogru bir gidisat var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 salak salak intanced yapmasınlar haritayı, full loot da koysunlar bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yeni class açıklandı: templar. ayrıca şöyle bir imaj paylaşıldı. http://images.mmorpg.com/images/newsImages/32015//Crowfall_CrypticTree.jpg oyunun politik ittifaklara yoğunlaşacağı dedikoduları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 oyun torchlight, albion gibi izometrik mi olacak acaba? karakter yaratma ekranında öyle bir izlenim veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Geleneksel MMOların dışında olacakmış, lütfen geleneksel MMOlarla anmayalım oyunu. asdfasdg Oyun hem fikirde hem uygulamada iyi olsaydı, vidyoları, resimleri gözümüze gözümüze sokuyor olurlardı. Şu anda fikirde iyi ama uygulamada başarısız yada hiç bir şey olmadığından sırf isimle hype yapmaya çalışıyorlar. Pek umudum yok benim iyi bir şey çıkacağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 çok kabaca baktım, ekibin referansı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Oyunda henüz ortada birşey koymadılar yavaştan hype yapıyorlar, normal bir oyun olsa kimse iki gün önce açıklanmış bir oyuna bu kadar talep göstermezdi. Forumlar açılalı birkaç gün olmasına rağmen binlerce post var. bunun sebebi de zaten oyunu yapan adamların geçmişi. Şöyle ki J. Todd Coleman was the Creative Director of Shadowbane, Wizard101 and Pirate101. Gordon Walton was the Executive Producer of Ultima Online, Star Wars Galaxies, and Star Wars: the Old Republic. …and that’s just the Founders.""> "Our company is new, but our team has been doing this for a very long time. J. Todd Coleman was the Creative Director of Shadowbane, Wizard101 and Pirate101. Gordon Walton was the Executive Producer of Ultima Online, Star Wars Galaxies, and Star Wars: the Old Republic. …and that’s just the Founders." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Oyoyoyo bugün açıklanan şeyler çok bomba yalnız. Her serverın haritası farklı olacakmış, crafting için de Ralph coster ile çalışıyorlarmış. Ultima ve swg nin lead designerı http://community.crowfall.com/index.php?/topic/979-012215-the-crowfall-universe-economycrafting-raph-koster/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yapsınlar, oynanabilir hali çıksın görelim funding olayı çok sakat kickstarter değilmiş yahu lord british'i de gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 UO, SWG gibi bir oyun mu beklemeliyiz yani? Öyleyse ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şu anda piyasadaki diğer oyunlardan daha farklı ve indie oyunlara göre daha geniş bir oyuncu kitlesi bulunan tek oyun mabinogi. oyun oynadığını değil öylesine takıldığını sanıyorsun. istersen diğer mmorpglerdeki gibi grind/quest/dungeon olayına da girebilirsin. ama oyun 2004 yılında piyasaya çıktı ve şöyle görünüyor: http://i.imgur.com/UcFaQnV.jpg http://i.imgur.com/BZGWgH6.jpg http://i.imgur.com/jYBZzCy.jpg http://i.imgur.com/kzE41IO.jpg diğer adı fashionogi zaten archeage'e ümit bağlamıştım ama taaa ne zaman daha oyun cbde iken miydi o zaman açıklamışlardı cash shop politikalarını şöyle kenarda köşede namuslu bir blacksmith olabileceğim, kervan ticareti yapabileceğim, arkadaşlarımla evimde takılıp sohbet edebileceğim doğru düzgün bir mmo yok, bunu yapmayacaklarsa da bana gelmesinler "çok farklı olcaz biz" falan diye ha bi de en son farklı birşeyler görebildiğim hissedebildiğim oyun lotro'ydu. o da lotro'nun hepsi değil. bree'deki prancing pony'ye ilk defa girdiğim zamandı. oyunun gerisini kaldır at zaten. bir ara artariel'in uodio'dan ümitliydim. girer önce treasure hunter kasarım, sonra atılacak başka maceralar bulurum falan diyordum. sukut u hayale uğradım. kimse yüzüne bakmadı serverın. girip tek başıma mmo oynayacak halim yok ya. o server da öyle boşa gitti. başlığın içine ettim ama çok doluyum. kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mc_Lovin said: şöyle kenarda köşede namuslu bir blacksmith olabileceğim, kervan ticareti yapabileceğim, arkadaşlarımla evimde takılıp sohbet edebileceğim doğru düzgün bir mmo yok, bunu yapmayacaklarsa da bana gelmesinler başlığın içine ettim ama çok doluyum. kusura bakmayın. Sanırım bir çogumuzun kafasındaki düşünceleri dile getirmişsin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 akirafes said: Mc_Lovin said: şöyle kenarda köşede namuslu bir blacksmith olabileceğim, kervan ticareti yapabileceğim, arkadaşlarımla evimde takılıp sohbet edebileceğim doğru düzgün bir mmo yok, bunu yapmayacaklarsa da bana gelmesinler başlığın içine ettim ama çok doluyum. kusura bakmayın. Sanırım bir çogumuzun kafasındaki düşünceleri dile getirmişsin. +1 Aynen (tu) Şuna yakın bir oyun dahi varsa pm atın yaw. sevap kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şu röportajı okuyun crafting ile ilgili anlatıyor adam bir şeyler, basit ve güzel geliyor kulağa. Bir kaç da screenshot var. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/1214/feature/9325/Crowfall-Building-Upon-Star-Wars-Galaxies-Crafting.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 crowfall'ın arkasıda raph koster olduğu müddetçe ortaya kötü bir oyun çıkmasının imkanı yok. daha geçen ay yazmıştım keşke raph koster, shards online ekibine girseydi diye. demek ki crowfall ile uğraştığı için ikna edememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar