Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Boneslark said: 1000 saattir oynuyormuşum şu oyunu niye bu kadar fakirim oyunda ben ya, günde 2 gold falan kasıyorum anca :( Ek pakedi alasım var ama alsam da karakter slotum yok bide ona $ bayılmak gerekicek :( Oyunda zengin olabilmek için ya tp traderı olucaksın ya da sabah akşam chest farmları grindleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 druid ne kadar iyiymis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Aynen. Mesmeri falan bıraktım rangera döndüm main yine druid yüzünden. Mükemmel olmuş ya. Yakında Squad UI eklenince oyuna dahada başka bir boyut kazanacak druid. Squad UI'da aktif edersen eğer karakterlerin başlarının üzerinde canlarını gösteren çubuklar beliriyor. Bu olay çok işine yarayacak support classların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Ben de Reaper'a baydım. Reapercopter olarak etrafta geziyorum. Ona buna bağırıyorum çogii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Bir karakter slotum var boşta. Başından veri revenant açmayı düşünüyorum herald için ama acep önce bi necro mu açsam diyorum şimdi. Reaperı tam bilmiyorum denemedim daha nasıl ancak şu achievementlarda adept reaper ve master reaperda verdiği hoodla gs mükemmel ya gözüm kaldı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Lunatic Guard Outfit aldım en son, Reaper'ım giyiyor male slyvari. Baya iyi oturdu, konsepte de azbuçuk uyuyor. Boyanan flame efekti süper olmuş. Bunun dışında Reaper'ın traitler arasında inanılmaz bir sinerji var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Gangren said: male slyvari. http://www.nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ya dün oynadım daha, bu sabah kalktım saçma sapan ebatta patch yapıyor. benim oyun dosyaları mı patladı acaba? 2gb çekti daha 10%'da falan. 280k remaining file diyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ulan ne bahtsiz bedeviyim ya. mist'de hızlı hızlı kasılıyormuş. gireyim dedim. bizim server sürekli "outnumbered" durumunda 3 tile açılamıyoruz üstümüzden kamyon gibi geçiyorlar. ;( mesmer 30 oldu ama baya kararsızım ya. mesmer mi ranger mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 mesmer neredeyse 60 oldu asdasd. dün açtım, bugün 60. exp boost + mist. 80'e kadar hızımı kaybetmezsem alıcam hot u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 oha olm nasıl o kadarh ızlı levelladın bi günde mesmer çok ii ya benim 80 mesmerım var. çok keyifli oynamıştım. çok orjinal bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 mesmerim bicim bicim, öllüüürüm mesmer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yılı dolan karakterlere doğum günü hediyesi yolluyor. onların içinden lvl 20 yapan scroll çıkıyor. gerisi exp booster marketten ve quest-mist kasmaca. baya hızlı ilerliyor storyleri fln da kısaltmışlar. toplu toplu exp geliyor, bi de 50% alınca işte baya uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 EXP boosterlari harcamayin o levellarda, mastery kasarken gerekli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 arena idnzi yazinda friend eklityelim. Ben de reaperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Gangren said: EXP boosterlari harcamayin o levellarda, mastery kasarken gerekli olacak. PARASIYLA DEĞİL Mİ? bu arada lvl veren scrollari tutalım mı patlatalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 L20 vardır sizde, patlatın. Bütün karakterlerinizin 1. ve 2. doğum günlerinde L20 scroll gelecek. 3. doğum günü olan karakteriniz varsa L30 scroll geliyor. Onu saklamak isteyebilirsiniz. Boosterlar eskisi gibi kolay çıkmıyor artık o yüzden belli başlı (Sarı Experience booster, Sarı Kill Streak Booster) olanları mastery farming'e saklamak mantıklı. Şöyle anlatayım. Eski haritalara ait mastery farm CoF P1'de yapılıyor. Nonstop mob spawn var bir eventte, onu farmlıyor insanlar. Anet bunun exploit olmadığını söylediği için de gayet safe. Burada boostersız, food ve item buffsız yaparsanız, mob başı sallıyorum 400xp falan geliyor. Yukarıda saydığım sarı (rare) boosterlar + celebration booster + mob xp'ye 15% veren food ve item bufflar + guild banner xp boost ile yaparsanız mob başına 2000xp geliyor. Mastery tree'de ilerleyen levellar 2,5m - 3.5m xp istiyor bir sonraki aşama için. Do the math! Keep'em boosters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Glatheros said: arena idnzi yazinda friend eklityelim. Ben de reaperim. Gangren.6859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 tüh ulan bilsem celebration booster ı patlatmazdım, bi de yanlışlıkla 2 kere tıkladım. 48 saat buff var ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Celebration Booster geliyor her ay login rewards'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 pardon benim dediğim bu https://wiki.guildwars2.com/wiki/Birthday_Booster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Geçmiş olsun. Birthday patlattıysan, bir de üstüne food buff ve item buff patlatıp, gogo event farm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 2 tane patlattım hemde ;( neyse 60 desen topu topu 6-7 saatlik gameplay var 20 level için, sonra yine 40 saat fln kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Dün raid geldi sonunda patchle. Merak eden varsa bir video atayım. Ben beğendim. Bu sabah denedik arkadaşlarla baya eğlendik. Çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 oyun öldü diycem bikaç arkadaş çıkıp patide oynanmıyor diye ölmüş olması mı lazım diycek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar