http://www.twitch.tv/guildwars2/
Başlıyor. Hadi expansion!
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Expansion HYPE : Guild Wars 2: Heart of Thorns
Expansion olacağı kesin gibi birşey artık ya hadi be.
hadi bakalım izliyoruz
OHA
Evet expansion pack kesin olarak duyuruldu!
hmms glider ile flying, new areas, new masteries (?), staff ranger
wow necromancer death knight
OO YENİ CLASS REVENANT
new wvw borderland
new pvp mode stronghold
wow necromancer death knight
OO YENİ CLASS REVENANT
new wvw borderland
new pvp mode stronghold
geri dönmeyen kalmayacak lan galiba, kısa süreliğine iyi hype olur
AHA GUILD HALLS GELIYOR
guild halls + gvg gelirse dönülür, yoksa yeni class için kısa süreli hype yaparım ben de
collin gitti lan. gvg demedi ama
guild halls, yeni wvw hartiası, yeni pvp modu, yeni class, classlara yeni subclass gibi şeyler (ranger'a druid)
https://heartofthorns.guildwars2.com/en
Engineer+hammer+drone pets
mesmerde shield sword gördünüz mü :O
necromancer a death knight diye subclass mı dedi adam ?
Mastery sistemi
Subclass sistemi
Yeni bir class
GvG ve Guild Halls
Yeni pvp sistemi
WvW için yeni borderlands
Yeni legendaryler
Gliding!
Yeni haritalar ve pve content
uu beybi. Söyledikleri pve için yeni içerik çeşitlerini merak ediyorum. Raid filan gelse iyi olurdu.
Subclass sistemi
Yeni bir class
GvG ve Guild Halls
Yeni pvp sistemi
WvW için yeni borderlands
Yeni legendaryler
Gliding!
Yeni haritalar ve pve content
uu beybi. Söyledikleri pve için yeni içerik çeşitlerini merak ediyorum. Raid filan gelse iyi olurdu.
hala leş gibi pve ile bişey yapılabileceğini sanıyorlar. bu kafayla anca esporttan yürüyebilirler
O kadar ters bir yerden girdinki. Tam tersi. Bu oyunun acilen pvp konusunda yeniliklere ihtiyacı var. Esportla filan alakası yok oyunun şuan. Ki şimdiki başarısınıda pvesine borçlu. Kendi zevklerinizin geneli yansıttığını sanmayın. Şuan bu oyun bu kadar oyuncuya sahipse bu pve sistemi sayesinde sahip.
o yüzden adamlar konferansta espor başarısından, çindeki televizyon kanalında yayınlanan turnuvadan falan bahsettiler.
Herhangi bir başarı yok ortada. Çinde yeni release olmuş bir oyun ilk world tournamentini yaptı ve Çin'de televizyonda yayınlandı o kadar. Gördüğün en tırt moba oyunu bile böyle tunuvalar yapıyor. Çok kısıtlı bir ödül bütçesi ve dünya çapında gayet mütevazi bir izleyici kitlesiyle ilk global turnuvalarını gayet başarılı bir şekilde tamamladılar. Bu demek değil ki oyun esport konusunda inanılmaz iyi, dünyada çapında izleyici kitlesi var etc. Yeni yeni gvg ve stronghold ile birşeyler olacak olacaksa. Spvp gayet oyuncu kıtlığı çekiyor şuan. Oyunun en popüler mekaniği living world ve pvesi. Ardından WvW geliyor. Ki ilk sezonun sonu ve ikinci sezon mükemmeldi. Bu oyunu insanlar oynuyorsa şuan bunun en büyük sebebi gear treadmill olmaması. Hiçbir şekilde bunu bozamazlar.
Bu demek değil ki oyun esport konusunda inanılmaz iyi, dünyada çapında izleyici kitlesi var etc. Yeni yeni gvg ve stronghold ile birşeyler olacak olacaksa. Spvp gayet oyuncu kıtlığı çekiyor şuan. .
böyle bir şey demedim zaten ben. genel olarak başarısı olmayan ve ahım şahım oyuncu kitlesi olmayan oyunun esport konusunda inanılmaz iyi olması ve dünya çapında izleyici kitlesinin olması mümkün değil zaten.
Oo haberler iyi. Yeniden gireriz artık.
yeni mastery sistemi dedikleri neymiş detayları açıklandı mı hiçbir yerde?
Öne çıkan mesajlar