Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Birazdan senaristiyle röportaja gideceğim ama ne kendisini ne de başrol oyuncularını tanımıyorum. Fragmanı çok başarılı olmuş takdir ettim. leyla ile mecnunun senaristi imiş kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 belli etme zekasıyal döver seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 oyuncu seçimlerini nasıl yapıyon de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 filmi izlemeden roportajamı gidiyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Sadi Celil Cengiz varsa izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Cuce said: filmi izlemeden roportajamı gidiyon.. Galasına gittiğim filmi daha önceden nası izlemiş olabilirim? Neyse röportaj güzel geçti. 10 numero sorular sordum. http://www.youtube.com/watch?v=8ceDHgpdFkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 la ne galası dün izledik biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 fragman çok başarılı ya. izlenmesi lazım bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 film aslen fragman + erdal bakkal sahneleri olarak komedi filmi bence zaten. Ha 3 kişi gittik diğer 2 arkadaş baya eğlendi, ben genel olarak fragmana gülmüştüm bir de erdal bakkal sahnelerinde güldüm baya. Onun dışında birkaç sahne güldürdü, gülümsetti. Leyla ile Mecnun'un bazı bölümleri daha komikti diye düşünüyorum ben, ama arkadaşlar eğlendi dediğim gibi o yüzden zevkler renkler diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Fransuxa said: fragman çok başarılı ya. izlenmesi lazım bunun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 calimero said: la ne galası dün izledik biz.. İzmir köyünde gösterime bugün girdi. Fragmanı çok güzel yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bugün izledik. gala mı varmış? pzsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bugün izledim tek yorumum: AHAHHAHUAUHAUAUHHUAHUDUHAUHAHUAUSUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Şimdi geldim filmden.İzlediğim en iyi Türk filmlerinden çok net.Reklam fln da yapmamışlar.Rastgele gördüm ve gittim.Tam böyle kulaktan kulağa yayılıp sağlam gişe yapacak filmlerden bu.Sanırım sinemada da en çok güldüğüm Türk filmi.İzleyin,izlettirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 düşsün izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 red izlesin bi beğenirse uzak durarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 pek yakında'yı beğenmemiştim mesela sen sevdin mi ? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Bu filme giden yok mu yaw?Vay anasını arkadaş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bildiğin l&m kafası işte film ona göre gidin ben çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Persembe günü izledim bunu baya guldurdu ya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konu klişe, oyunculuk ortalama üstü, script eh-meh, zekâ parıltılı tespitler yok ortalama vatandaş geyikleri. 5-6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 konu vasat ama oyunculuk ve esprilerden kurtarıyor. baya eğlendim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 gerçekten kötü bir film. 5/10 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 alurielin yörünge içinde bir ay kaldığı oluyor mu lan hiç asfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar