Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogle yemegi Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-mio dio eylemleri
-küfüre kaçan fazla argo
-bilader kullanımı
-dahi anlamına gelen de'ler
-soru eki mi'ler

türkçe karakter kullanmanı klavyene falan verdim ama ben olsam seni işten atardım. adamlar iyi gene yemek yememekle yetinmişler.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Yeni gelen adama hoşgeldin gel bugün bizle yemeğe demeyen insan grubunun ağzına sıçayım gerçekten, nasıl bir kültürmüş.

(tu)

Şakirt tipi kurumsallık böyle birşey heralde.
Mesaj tarihi:
Beyler aksamdan itibaren tukuruk ve balgamlarmi bi kapta biriktirip alacagim baklavaya dokecem malum iyice bi yedirmek lazim belli olmasin.Bilgilendirmeyi burdan yaparim. Bundan sonrada savas actim. baska onerisi olan varsa onuda yapabilirim uygun sartlarda. Yemegede tek gittim gayette mutluydum. Yuzum guluodu :)
Mesaj tarihi:
forgiver said:

yildirimokur said:

Diğer departmanlarda çalışan hatunların masasına otur.

aynen yemekhanenin en kalabalık zamanı en jan janlı masayı kap
gelsin kızlar gitsin saplar

Aynen kardesim bu denyolarla ne ugrasiyosam. Bu oneriyide denicem erken inip ii masada tek oturim bidakine bakalim neler olcak.
Mesaj tarihi:
choner said:

Beyler aksamdan itibaren tukuruk ve balgamlarmi bi kapta biriktirip alacagim baklavaya dokecem malum iyice bi yedirmek lazim belli olmasin.Bilgilendirmeyi burdan yaparim. Bundan sonrada savas actim aq. baska onerisi olan varsa onuda yapabilirim uygun sartlarda. Yemegede tek gittim gayette mutluydum. Yuzum guluodu :)

http://stream1.gifsoup.com/view3/1816723/dry-heave-o.gif
Mesaj tarihi:
Tori said:

öğle yemeğine beni çağırmadılar :( :( diye amma kezbanlık yapmışınız lan

Mesele ogle yemegine cagirmamalari degil. Insanlik etmemeleri. Isteyen tasak gecsin. Isteyen kucumsesin durumu. Ama yapilan ayiptir bence.
Mesaj tarihi:
Oha lan. Yeni başladığım yerde bir aydır çalışıyorum ve aynı sorunu yaşamıştım. Hatta aynı başlığı açıp sövecektim çalıştığım yere. Böyle asosyal ortam mı olur ya. Ben olsam yabancılık çekmesin diye ortama katarım elemanları.

Yoksa aynı yerde mi çalışıyoruz? :)
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Oha lan. Bir aydır çalışıyorum ve aynı sorunu yaşamıştım. Hatta aynı başlığı açıp sövecektim çalıştığım yere. Böyle asosyal ortam mı olur ya. Ben olsam yabancılık çekmesin diye ortama katarım elemanları.

Yoksa aynı yerde mi çalışıyoruz? :)

Aynen abicim bende olsam yabancilik cekmesin diye ortama alirim hemen konusurum falan ama burasi bi garip.... olabilir:)
Mesaj tarihi:
choner said:

bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:)

BOK MUTLUSUN
  • Yeni Oluştur...