Nekro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 GONDARCENGIZ said: başlığa "Sorunsalı" yazmadığın için tebrik ediyorum abi sdsdf su furya burda da devam ediyor ya bende uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 -mio dio eylemleri -küfüre kaçan fazla argo -bilader kullanımı -dahi anlamına gelen de'ler -soru eki mi'ler türkçe karakter kullanmanı klavyene falan verdim ama ben olsam seni işten atardım. adamlar iyi gene yemek yememekle yetinmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Artık şirkete gelen herkese iyi davranacağım ya. choner said: bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Diğer departmanlarda çalışan hatunların masasına otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Xaenin said: Yeni gelen adama hoşgeldin gel bugün bizle yemeğe demeyen insan grubunun ağzına sıçayım gerçekten, nasıl bir kültürmüş. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Xaenin said: Yeni gelen adama hoşgeldin gel bugün bizle yemeğe demeyen insan grubunun ağzına sıçayım gerçekten, nasıl bir kültürmüş. (tu) Şakirt tipi kurumsallık böyle birşey heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yildirimokur said: Diğer departmanlarda çalışan hatunların masasına otur. aynen yemekhanenin en kalabalık zamanı en jan janlı masayı kap gelsin kızlar gitsin saplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Beyler aksamdan itibaren tukuruk ve balgamlarmi bi kapta biriktirip alacagim baklavaya dokecem malum iyice bi yedirmek lazim belli olmasin.Bilgilendirmeyi burdan yaparim. Bundan sonrada savas actim. baska onerisi olan varsa onuda yapabilirim uygun sartlarda. Yemegede tek gittim gayette mutluydum. Yuzum guluodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 forgiver said: yildirimokur said: Diğer departmanlarda çalışan hatunların masasına otur. aynen yemekhanenin en kalabalık zamanı en jan janlı masayı kap gelsin kızlar gitsin saplar Aynen kardesim bu denyolarla ne ugrasiyosam. Bu oneriyide denicem erken inip ii masada tek oturim bidakine bakalim neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 tam bir ayşecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Abi içim kalktı nabıyosunuz siz ya? Baklavaya balgam koymak nedir !!! Git müshil falan koy abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 choner said: Beyler aksamdan itibaren tukuruk ve balgamlarmi bi kapta biriktirip alacagim baklavaya dokecem malum iyice bi yedirmek lazim belli olmasin.Bilgilendirmeyi burdan yaparim. Bundan sonrada savas actim aq. baska onerisi olan varsa onuda yapabilirim uygun sartlarda. Yemegede tek gittim gayette mutluydum. Yuzum guluodu :) http://stream1.gifsoup.com/view3/1816723/dry-heave-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 elesso said: tam bir ayşecik Hayat sevince guzel kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 balgam yetmez daha fazlasi lazim... gercek erkek oldugunu goster onlara !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 şirketin ortasında soyun tüm ilgiyi üzerine çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 öğle yemeğine beni çağırmadılar :( :( diye amma kezbanlık yapmışınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hangi şirkette çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 balgam tükürük ne ya. yeni elemanı çağırmayanlar öküz tamam da balgam tükürük ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Tori said: öğle yemeğine beni çağırmadılar :( :( diye amma kezbanlık yapmışınız lan Mesele ogle yemegine cagirmamalari degil. Insanlik etmemeleri. Isteyen tasak gecsin. Isteyen kucumsesin durumu. Ama yapilan ayiptir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Oha lan. Yeni başladığım yerde bir aydır çalışıyorum ve aynı sorunu yaşamıştım. Hatta aynı başlığı açıp sövecektim çalıştığım yere. Böyle asosyal ortam mı olur ya. Ben olsam yabancılık çekmesin diye ortama katarım elemanları. Yoksa aynı yerde mi çalışıyoruz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aslinda senin karakteri erkenden cozdulerse gayet normal uzak durmalari. baglam biriktirmek ne lan psikopata bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Wishmaster said: Oha lan. Bir aydır çalışıyorum ve aynı sorunu yaşamıştım. Hatta aynı başlığı açıp sövecektim çalıştığım yere. Böyle asosyal ortam mı olur ya. Ben olsam yabancılık çekmesin diye ortama katarım elemanları. Yoksa aynı yerde mi çalışıyoruz? :) Aynen abicim bende olsam yabancilik cekmesin diye ortama alirim hemen konusurum falan ama burasi bi garip.... olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 first world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yemeğe çağırmıyorlarsa aralarında dedikodu, şirket hakkında atıp tutma ve zilyon rezillik yapacaklarından, rahatlarını bozmanı istemiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 choner said: bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:) BOK MUTLUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar