Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Norak said: https://www.youtube.com/watch?v=z5ltTGSfCvM ama tabi yanina defenders recap'de lazim ordan devam ediyor cunku 3 https://www.youtube.com/watch?v=rflpWz-ioMQ sunlari izledim ve aninda dropladim diziyi (arti titans :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Yeni bitirdim ve Fisk için empati kurmaya başladım. Rahat bırakın lan adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 3 bölüm gömdüm, diğer marvel dizilerine göre bu baya müzelik dizi, nası hala sıçıp batırmadılar diye şaşırıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 4. blm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 defendersı izlememiş olsak birşey kaçırır mıyız ya? çok baymıştım defenderstan 4.bölümde falan bırakmıştım. daredevilin ilk 2 sezonunu takip ettim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 direk defendersın sonundan devam ediyor bu. Tamamını seyretmesen de bi recap izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 düzelmiyor di mi defenders sona doğru? fena değil ise bitireyim bari yarım yamalak izleyeceğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 8 bölümdeyim de iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 dex çok iyi olmuş ya 5. bölüm bitti şimdi. aşırı gergin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 ben de 9'u bitirdim. 5'i falan bitiren bakabilir "görünmez duyulmaz ölümsüz ancient ninja klanı"ndansa fisk ve organizasyonuyla boğuşması milyar kat daha iyi (tu) dexter da discount jude law resmen fghsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Sağlam yapmışlar. Man without fear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 http://www.giantitp.com/comics/oots0745.html dexter temsili :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 11 ve 6'nın sonunda ve 1-2 twist'i kesmiştim ama yine de çogiyi gidiyor. panaşırdan 1.2 kat falan iyi sanırım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 İlk iki sezonu da aşmış adamlar büyük keyifle izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Ne kadar övdünüz ha, 3. sezona başlayayım diyecem de Defenders izlemek lazımmış galiba arada :( 2. sezon sonrası kaldı öyle bende. Punisher yedim arada, Jessica Jones götürüyodum da o da baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 en son punisher izledim, sonra jessica, luke ve ironfist 2. sezonları çıkmış hiçbirini izlemedim. gerek var mı dd son sezon için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 defenders harici digerlerinde bisi yok alakali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 6. bölüm bitti şimdi. Çok iyi gidiyor. 1. sezondan bile iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 abi 8. bölümün sonu wtf THAT MAKES SO MUCH SENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Norak said: defenders harici digerlerinde bisi yok alakali onu da izlediydim. o zaman dandik dizilerin 2. sezonlarına hiç girmeden atlıyorum eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 bi dizi izlerken başka dizi izleyemiyorum ya :/ peaky blinders bitsin başlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Kaede said: abi 8. bölümün sonu wtf THAT MAKES SO MUCH SENSE abi cidden nasıl kesemez, "adam her şeyi her yerden duyuyo içimden mi söylesem acab" demez mi insan (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Çok iyidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 ya 1-2 şey sorucam + övücem fghjsad komple 3. sezon stan lee yok? polis station'da falan bi yerde fotoğrafı oluyordu da bunda mıydı jessica'da mıydı, kafes lukasında mıydı emin olamadım. bunda gibi geldi ama. "mcu'ya dahil gibi değil gibi" veya "disney'in platformuna geçilecek ama netfis salmıyor o yüzden küsüz" falan durumu mu acaba? bi de kler yok karaoğlan nasıl küstürdüyse ayı oğlu ayının oğlu... np kimsesizler kilisesindeki rahibe var oh wait annesi çıktı. çıkmasa da olmaz mıydı? orda bi affetmeyi falan öğrendi sanırım. o ara öbür mevzuların cliffhanger'ında olduğum için "he annesi tamam. çok atarlandı dd tamam. karen nerde hadi." diye izledim fdghsjs son olarak, panaşır'dan iyi demiştim ama bitirince çok emin olamadım. ana risk yine kingreispin, bu yine "öldürücem tutmayın" diyor, eşi dostu "abi dur bi sn hukuk falan" diye durduruyor. yan karakterlerin hiçbir arc'ı benzeşmiyor tabi. ama gene de ana konu yine "ne yapsak ne etsek de kingpin'i durdursak" (tabi böyle aşırı iyi villain yaparsanız görülmez duyulmaz koklanamaz ölümsüz ancient ninja klanından sonra "bring kingpin back" diye meydanlara dökülür insanlar :P) ama yine de helal olsun tabi. inanılmaz iyi bi diziye inanılmaz iyi bi sezon daha eklemişler. kingpin zaten kingpin, bullseye da çok iyi uyarlanmış. keşke geçen sezon da (ve defenders'ta) "hand'li mand'li çok değişik gizli savaşlı mistik olaylar"a girmeselerdi. "ama çizgiromanın şeyi bu yani lotr'da da dev göz var ona inanıyorsun da" diyerek karşı çıkılabilir tabi. ona da tema ve setting diyorum. batman begins yapıp gizli ancient ninja klanı koyamazsın, koyarsan ölümsüz yapamazsın, yaparsan da "but is ra's al ghul immortal? are his methods süpernatural?" press f: https://www.youtube.com/watch?v=dL81C_lToYw keşke dizilerde de mcu'da olduğu gibi insan gibi arttırsalardı doğaüstü/uzaylı/düz hayat dışı mega olayları. hani baktığın zaman ana karakterlerde çok suspension of disbelief'i yıkacak uçuk kaçık güçler yok. o bakımdan kabul edilebilir. ama o ninjalar şurikenler falan neydi allah yarabb (facepalm) herkesten özür dilerim. güncel'de arrow gördüm. ve söylediğim tüm kötü sözleri geri alıyorum, ninjalısıyla da çıkarım (hiçbişi olmasa punisher vardı :P) gfjhsdgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 bölümü bitirip yatıp diyorum olmuyor. sonra bi bölüm daha bi bölüm daha... muazzam bir sezon olmuş title söylenmesi içimin buzları eridi "we call him Kingpin" diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar