KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 KenshinHimura said: ben senin cameo yapabilme ihtimalini sevdim https://i.annihil.us/u/prod/marvel//universe3zx/images/2/2f/Moon_knight_inline_2.jpg olur mu ki keşke olsa ya heroes for hiredan marvel knights a bağlasalar http://moviecreedlive.com/entertainment/2668979-blade-ghost-rider-moon-knight-netflix/ bişiler dönüyo ortalıkta ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Netflix ve Disney anlaşma yapmış. Bundan sonra Pixar - Star Wars - Marvel film ve dizilerini Netflix yayınlıcakmış. Blade MoonKnight ve Blade serisi içinde anlaşmaya varılmış diye okudum bir yerde ama net bilgi gelmeden heyecan yapmamak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ya bu elektra'yı oynayan kadın yerine başka birini bulamamışlar mı kadın adeta çirkinlik elementi cadı sila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Adriana Lima oynayacakmış normalde ama son anda yeterli kiloya inemediğinden dolayı buna dönülmüş. Şişko kalmış biraz rol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9LhcozGBOVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 cirkinlik elementi ne lan guldurdun. Ama kusmuk suratliydi hakkaten bi de yapmacik aksan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 elektradan çok ünzile tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 uvvvvv fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Iron Fist, Luke Cage, Daredevil, Defenders... Netflix bizi çok şımartıyorsun bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 daredevili oynayan adam defenders dizisinde daredevili oynayacagi icin darevilin kendi dizisinini cekemeyecekmis darevil olarak, 3. sezonunu 2018'e kadar beklemeyin demisler o acidan. cekimler anca 2017 sonu baslicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Once bi daredevil bitseydi o zaman bu nasil is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 bu sene bitmeden baslayacakmis 3. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Norak said: daredevili oynayan adam defenders dizisinde daredevili oynayacagi icin darevilin kendi dizisinini cekemeyecekmis darevil olarak adam sonlara doğru üşenip tamamını yazmamış fdsghg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ne defenders ne de diğer dizileri izledim. jessica jones'un ilk sezonu izleyip bırakmıştım sadece. 3. sezon alakalı olur mu onlarla acaba? diğer herolar çok tırt bence. illa izlemek mi zorundayız hikayenin devamlılığı için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 youtube dan 10dklık sezon özetlerini izle geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 mokoko said: ne defenders ne de diğer dizileri izledim. jessica jones'un ilk sezonu izleyip bırakmıştım sadece. 3. sezon alakalı olur mu onlarla acaba? diğer herolar çok tırt bence. illa izlemek mi zorundayız hikayenin devamlılığı için ? defenders izle daredevil 3. sezon direk ondan devam edecek. Öbürlerine gerek yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 diğerlerinin bir sırası var mı peki? dediğiniz gibi özetlerini izliyip defenders'ı izliyim üzerine bari daredevil 3. sezon öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 sıra yok bence ya netflixten bahsediyorum sadece kitaplarını, çizgi romanlarını bilmem bambam bas geç izle zaten tırt yani hepsi, netflix level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 defendersi zaten sirf DD icin izliyoruz, ki netflixin en az izlenen dizilerinden biriydi yanlis hatirlamiyorsam, geri kalan karakterler sirf yanci direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Hayda daredevil izleyebilmek için boktan başka şeyler mi izlemek zorundayız. Ne saçmalık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_-VBu7xG8hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 ALLAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 öncekilere göre sikko bi sezon olacak gibi bi his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 ula teaser'mış (başlıkta yazıyor) ben düz trailer sandıydım, villain görücez falan diye tıkladım. heffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ekim 19 https://www.youtube.com/watch?v=-NFEp52eEWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar