Shean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 dikkat et leak yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 O barzo ben olurdum , noyan şimdi fit mit adam hergün sporu mporu var herifin bilemem o yüzden ama ihtimaller 1- ağzını yüzünü kırardım görünce , 2- Ağzımı yüzümü kırardı ben ona dalınca. Ki bunu hiç kişisel olarak bana bişi söylememiş olmasına rağmen söyluyorum adamla burada 1e1 bişi konuşmuşluğumuz bile yok o kadar iğrenç bir varlık. Mesela 1e1 Çetin Taş ile burda o kadar atıştık ama karşıma çıksa oturalım rakı içelim sabaha kadar konuşsun bir karakter belli , Noyan öyle değil direk dövmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 mulgear gelebildimi lan benim gleceğimi sanıp bana msj atmış internet yok vs bana mekanın yerini söyle diye ahahahah inşallah bulalamıştır kaybolmuştur soğuktan donarak can vermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 editörü anlatın abi siktir edin noyanı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Aahhahah noyandaki butthurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 tüm foto bu kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Hangi fotolar? Nerda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 merakla takip ediyorum topigi, bakalim sausage fest in resimleri gelicekmi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Lan gene kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kermit said: mulgear gelebildimi lan benim gleceğimi sanıp bana msj atmış internet yok vs bana mekanın yerini söyle diye ahahahah inşallah bulalamıştır kaybolmuştur soğuktan donarak can vermiştir ipnelik parayla değil ki bi ara çok pis bi muhabbette buldum kendimi kremşantiler eskortlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 güzel bi geceydi gençler özellikle holy-arcane ve babacumun etkisi altına girdim adamların auraları müthiş... Wishmaster'da grubun yakışıklısıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 o üçü gey vuruşuyolar her gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 -Crawler- said: Forumdaki muhabbet unutulup " aa naber noyan, aa naber editör" olunur iki dakkada. Olunmadı, kısmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kavga mı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 editörü anlatın diyoruz ya. nasıl bir şeydi adam. kendi kendine konuşuyor muydu gollum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Editör şeker gibi adam ya, ben sevdim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 BabacumMostors said: -Crawler- said: Forumdaki muhabbet unutulup " aa naber noyan, aa naber editör" olunur iki dakkada. Olunmadı, kısmen nasıl olunmadı ya. sana kendi ellerimle sardığım barış çubuğunu uzattım sen de iyiyim böyle dermişçesine elindeki sigarayı gösterdin , sonra bende sigaramı seninkisinin karşısına koydum sonra sigaralarımızı tokuşturup güldük. sonra seni rahat bıraktım arkadaşlarından aldığım uyarılar üzerine kendin kötü hissetmeyesin diye. Sonra giderken herkesle el sıkıştın ve beni görmezden gelir gibi cool yaptın. Deniz dedim öyle bakmadan gidiyordun sonra kolundan tutunca omzunu çekerek elimden kaçtın böyle trip atan kız tripleriyle.. Eğer gerçek hayatta böyle sus pus nazlı kız tripleri atıcaksan eğer forumda bir daha açma ağzını benim hakkımda ve açtığım topiklerde gereksiz sataşmalar yapma. Ben seni düşünüyorum gerçek hayatta benim yüzümden kötü hissetmeyin diye arkadaşların uyardı "o gelirse ben giderim" falan. Saçma sapan triplere girmeye gerek yok sevmiyorsan beni hakkımda ve alanımda girip gereksiz polemik yaratma, gerçek hayattada cool takılcaksan nasıl mutluysan. Ama bu kadar hakkımda ateşli ateşli bullshit kasıyorsan en azından gerçek hayatta gözlerimin içine bakabilecek insaniyetin olsun Deniz. Senin sistemin adamı yapan ben değilim sen kendi kendine oldun. Ben herkesin benim gibi özgür olabileceği bir dünya için kasıyorum. Anlayamasan bile efendi olmasını bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 He canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 osbirci gamer ve kariyer delisi içine kapanık bir forum demesini biliyorsun noyan. nerede kızlar? hani güzel kız getirecektin buluşmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 deniz kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 olm ne garip? ben böyle sevmediğim adamın olduğu ortama girmem ki niye böyle değişik gerginliklerin yaşanabilme potansiyeli olan yerlere gidilmiş? adeta http://www.magazinci.com/pic_lib/bigSize/2007-03-16_ahu_tugba_dobra_dobra_005.jpg imaj göstermesi şeyolmuş gene heral... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 @noyzura Ne saçmalıyon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 top var, tüfek var, muşta var, bıçak var. Sana ne lazımdı abi ? Deniz'in cinsiyet ne ? Ona göre tabipte kalıcam topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar