Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Buluşması vol.32445

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

O barzo ben olurdum , noyan şimdi fit mit adam hergün sporu mporu var herifin bilemem o yüzden ama ihtimaller 1- ağzını yüzünü kırardım görünce , 2- Ağzımı yüzümü kırardı ben ona dalınca.

Ki bunu hiç kişisel olarak bana bişi söylememiş olmasına rağmen söyluyorum adamla burada 1e1 bişi konuşmuşluğumuz bile yok o kadar iğrenç bir varlık. Mesela 1e1 Çetin Taş ile burda o kadar atıştık ama karşıma çıksa oturalım rakı içelim sabaha kadar konuşsun bir karakter belli , Noyan öyle değil direk dövmelik.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

mulgear gelebildimi lan
benim gleceğimi sanıp bana msj atmış internet yok vs bana mekanın yerini söyle diye
ahahahah inşallah bulalamıştır kaybolmuştur
soğuktan donarak can vermiştir

ipnelik parayla değil ki

bi ara çok pis bi muhabbette buldum kendimi
kremşantiler eskortlar filan
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

-Crawler- said:

Forumdaki muhabbet unutulup " aa naber noyan, aa naber editör" olunur iki dakkada.

Olunmadı, kısmen

nasıl olunmadı ya. sana kendi ellerimle sardığım barış çubuğunu uzattım sen de iyiyim böyle dermişçesine elindeki sigarayı gösterdin , sonra bende sigaramı seninkisinin karşısına koydum sonra sigaralarımızı tokuşturup güldük. sonra seni rahat bıraktım arkadaşlarından aldığım uyarılar üzerine kendin kötü hissetmeyesin diye.

Sonra giderken herkesle el sıkıştın ve beni görmezden gelir gibi cool yaptın. Deniz dedim öyle bakmadan gidiyordun sonra kolundan tutunca omzunu çekerek elimden kaçtın böyle trip atan kız tripleriyle..

Eğer gerçek hayatta böyle sus pus nazlı kız tripleri atıcaksan eğer forumda bir daha açma ağzını benim hakkımda ve açtığım topiklerde gereksiz sataşmalar yapma. Ben seni düşünüyorum gerçek hayatta benim yüzümden kötü hissetmeyin diye arkadaşların uyardı "o gelirse ben giderim" falan.

Saçma sapan triplere girmeye gerek yok sevmiyorsan beni hakkımda ve alanımda girip gereksiz polemik yaratma, gerçek hayattada cool takılcaksan nasıl mutluysan.

Ama bu kadar hakkımda ateşli ateşli bullshit kasıyorsan en azından gerçek hayatta gözlerimin içine bakabilecek insaniyetin olsun Deniz.

Senin sistemin adamı yapan ben değilim sen kendi kendine oldun. Ben herkesin benim gibi özgür olabileceği bir dünya için kasıyorum. Anlayamasan bile efendi olmasını bil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...