Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://ilan.yabantv.com/ilan/93598-satlik-tazi-.aspx bunun gibi yüzlerce binlerce fotoğraf ilan ne yapılabilir bunun için yasal olarak ne dayanağımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bunun somonlu fotoğrafı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bu işin fıtratında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Davşan yahnisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 BTK ya şikayet oluşturdum. btk.gov dan hesap açarak gönderin şikayeti. birden fazla olursa etkisi artar belki https://tuketici.btk.gov.tr/ zararlı içerik şikayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 avlanması serbest hayvanların peşine mi düştün şimdi anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 stormeagle said: BTK ya şikayet oluşturdum. btk.gov dan hesap açarak gönderin şikayeti. birden fazla olursa etkisi artar belki https://tuketici.btk.gov.tr/ zararlı içerik şikayet editörün siteyi şikayet ettiğimiz yer dimi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Fistan said: avlanması serbest hayvanların peşine mi düştün şimdi anlamadım ? Hayır bu şekilde ölü hayvan resimlerini kalp içerisinde olmasının peşine düştüm. Avlanıyorsa avlansında canlı olan bir hayvanı öldürüp kalp yapmak nedir, hayır öldürdün kes ye işte neyin fantezisi sapkınlığı bu. Onuda geçtim ölü hayvanların sayfalarca listelendiği bir site mi olur, animal gore sitesi gibi site yapmışlar fistan lütfen. 2. olarak internet üzerinden canlı hayvan satışı yasakmış bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 av olarak bak, ölü hayvan olarak değil, tv de bile gösteriyorlar en ünlü belgesel kanalları dahil. abartılacak bişey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 eti yendigi ve derisi ihtiyac icin kullanildigi surece hilesiz avlanmak etiktir. dolayisi ile bununla ilgili tv site vb da. kalp pek hos olmamis tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Epey avlamislar, tadi guzeldir ama. Resmini cekmek normal ama kalp yapmak gorgusuzluk olmus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Tavşan gevrek oluyo ya çok sevemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 harbi derdini seveyim butonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Av dönemi ve avlanmanın yasal olduğu biyerde ise hiç bir sorun yok ve hiç birşey yapamassın bunun hakkında... Git Piliç reklamlarını yasaklat ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Şöminenin karşısındaki ayı postunun üstünde seviştikten sonra şarap içtiğim günler geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 habitat böyle kalp da yapar, şişe de cevirir üzücü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 orta anadolu elitliği de böyle bir şey olsa gerek BAKIN NASIL AVLANDI KÖPEĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bende hiç beğenmiyorum bu olayı ama avlanmak resmen spor olarak görülüyor veya hobi. Adamalar geyik vurup üstüne şarap falan döküp içerek poz veriyorlar. Gıcık oluyorsun ama denildiği gibi bir sürü dünyaca tanınmış belgesel kanalı veriyor bu görüntüleri. Yaban Tv de farklı değil. Geyik, tavşan, keçi, kuş vs. olunca insanın içi acıyor. Ama bunun yanında bir sürü fishing tv var ek olarak. Farkı olmamasına rağmen onlar neredeyse hiç tepki almıyor. Bütün dünya vejeterjan olmadığı sürece av olayı durdurulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 sunu dusunuyorum http://4.bp.blogspot.com/-_YEv8m6bCm8/Ug_zrrcDgXI/AAAAAAAAA5g/Y6toPLIHZe8/s1600/etbalik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kangurumu onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 souldarkorn said: Bende hiç beğenmiyorum bu olayı ama avlanmak resmen spor olarak görülüyor veya hobi. Adamalar geyik vurup üstüne şarap falan döküp içerek poz veriyorlar. Gıcık oluyorsun ama denildiği gibi bir sürü dünyaca tanınmış belgesel kanalı veriyor bu görüntüleri. Yaban Tv de farklı değil. Geyik, tavşan, keçi, kuş vs. olunca insanın içi acıyor. Ama bunun yanında bir sürü fishing tv var ek olarak. Farkı olmamasına rağmen onlar neredeyse hiç tepki almıyor. Bütün dünya vejeterjan olmadığı sürece av olayı durdurulamaz. Avcılık o kadar gelişi güzel bi hobi değil. Kuşundan domuzuna, tavşanından geyiğine eğer yasal mevzuata uyuyorsan, doğal dengeye hiçbir zararın yok. Tüm tarihler günü gününe bellidir, hamilelik dönemleri, regl dönemleri, kızışma dönemler, iklim, o bölgedeki av hayvanının dişi/erkek sayısı vs herşey ince ayrıntısına göre yapılıyor. Sadece tavşan konusunda hayıflanmak normal olabilir çünkü profesyonel değilseniz hayvanın dişi olduğunu kestirmek güç ve tavşanların çiftleşme sıklığından ötürü hamile vurma şansınız yüksek. Ayak izinden vs belli olabiliyor ama yine de bilinçli yapmak lazım. -Bir avcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bir de avciysaniz ve vurdugunuzu yiyorsaniz bir tane koyun az kesiliyor bu sayede. aslinda bir denge unsuru olarak gorun. av sezonlari belli. ayrica tuzakli, hileli, araba fari ile kandirarak vs avlanmiyorsaniz av sayiniz da dengeli adetlerde kalacagindan eko dengeye bir zarariniz da yok. av sahasinin ortasindan ucuncu kopru yolu gecirmek inanin bana bu hayvanlara daha cok zarar veriyor. yenmeyen hayvani vurmak, eziyet ederek oldurmek, hile yaparak av adedini yukseltmek, av yasakli sezonda avlanmak, av yasakli alanda avlanmak, koruma altinda tur oldurmek... bunlar disinda avcilik konusunda bir sey yapamazsiniz. bir de zannettiginizin aksine avcilar barbar degildir. dogayi tanir, avi tanir, eko sistemi ogrenir. koyunlari birbirinin gozu onunde sira ile mezbahada keseceginize avlanin, cidden daha iyi. hayvanin bari kacma kurtulma mucadele etme sansi var. sonucta kuvvetli olanin zayifi oldurerek yemesi etcil tum turlerin ozudur. tavuklar pakete girince, kumeste istif yetistirildiklerini unutuyorsunuz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 foşikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar