Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming maus alacamda?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kısmı doğru bir kısmı yanlış bir kısmı da tamamen kişisel görüşler o listenin. Mesela Zowie'lerin tamam sensorleri güzel ama fazla click atılan bir oyun oynayan (başta MOBA ve RTS) oyuncular koşarak kaçabiliyor o mouseilardan.

Overclock.net'te her mouse için gerek sensor gerek switch üzerine sayfalarca inceleme ve yorum mevcut araştırmak isterseniz.
Mesaj tarihi:
Tamam biraz yenilenmis versiyonunu koydun o listenin ama o yenilenmis versiyonu da gene yillanmis durumda.

Mesela o resimdeki eski Abyssus baya kotu. Dizayni degistirilen yeni Abyssus'un hem sensoru hem dizayni oldukca iyi, bunu mesela tavsiye ediyorum sagda solda.

Zowie'ler Huano switch etc. etc.

Razer Deathadder'in Chroma versiyonu cikti ve gene oldukca gecerli.

Steelseries Sensei ne kadar laser sensorle gelse de piyasadaki en iyi firmware'e sahip ve duz siyah padlerde (ornegin Qck) %1 civari gibi hissedilemeyen bir acceleration'u mevcut, mukemmel denilebilir.

Mionix Naos 7000, ne kadar Turkiye'de satilmasa da perfect tracking'e sahip.

Bu listelenen belirttigim mouse'larin hepsi de bildiginiz ve sevdiniz Omron Switchlerle geliyor.

Buna karsin g402'yi driver/gyro sorunlarindan, 502'yi de agirligindan tavsiye etmiyorum mesela. G400/400s gayet duzgun.

CM Storm Spawn/Xornet'in uzerine baya bi firmware update'i geldi, ikisi de mukemmel denilebilir clawgrip kullananlar icin. Tek farklari Xornet 500 DPI, Spawn 1000 DPI. Bu degerler hem minimum hem de ideal degerler.
Mesaj tarihi:
abi o listede shit tierde ki RAT kurtardı benim bileği, ameliyat falan oldum ama düzelmemişti. quixef yaşadığını yaşıyordum resmen. şimdi stok yaptım rat 5-7 den acayip rahatım. sıkıntısı olan denesin derim.
Mesaj tarihi:

Corsair A9500 sensor, baya shit tier.

Corsair'lerden en iyisi M45.

Şöyle birşey var bir de mouse kriterleri arasında. Tuşun input lag miktarı hissedilebilir şekilde değişebiliyor firmware'den firmware'e.

Mesaj tarihi:
şu proların kullandığı mauslar tamamen ticari. hiç bir performansı yok tamamen göz boyama. kendileride söylüyor bunu zaten. bir mausun her sene yeni versiyonu mu çıkarmış (td)
Mesaj tarihi:
Abi zaten çok gaming mouse olsun diye takıntım yok, memnun kalırım herhalde. Çakma gelir mi burdan alsam o benim derdim, türkiyede 250 lira olan şeyi 60$'a almak güzel olurdu :)
  • Yeni Oluştur...