Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ya biri su god tier shit tier hedesini koysun.teldeyim koyamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 o liste yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 /v/ den cikan seylerin %90 i gibi o da yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 deathadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 v'den değil esreality'den çıkma bi liste ve doğru halen. sadece deathadder 2013 ve g400/g400s flawless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Alın liste , Versiyon 1 liste Tık http://i.imgur.com/LFrp5aH.jpg Versiyon 2 liste Tık https://i.imgur.com/4MmFW1v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bir kısmı doğru bir kısmı yanlış bir kısmı da tamamen kişisel görüşler o listenin. Mesela Zowie'lerin tamam sensorleri güzel ama fazla click atılan bir oyun oynayan (başta MOBA ve RTS) oyuncular koşarak kaçabiliyor o mouseilardan. Overclock.net'te her mouse için gerek sensor gerek switch üzerine sayfalarca inceleme ve yorum mevcut araştırmak isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Tamam biraz yenilenmis versiyonunu koydun o listenin ama o yenilenmis versiyonu da gene yillanmis durumda. Mesela o resimdeki eski Abyssus baya kotu. Dizayni degistirilen yeni Abyssus'un hem sensoru hem dizayni oldukca iyi, bunu mesela tavsiye ediyorum sagda solda. Zowie'ler Huano switch etc. etc. Razer Deathadder'in Chroma versiyonu cikti ve gene oldukca gecerli. Steelseries Sensei ne kadar laser sensorle gelse de piyasadaki en iyi firmware'e sahip ve duz siyah padlerde (ornegin Qck) %1 civari gibi hissedilemeyen bir acceleration'u mevcut, mukemmel denilebilir. Mionix Naos 7000, ne kadar Turkiye'de satilmasa da perfect tracking'e sahip. Bu listelenen belirttigim mouse'larin hepsi de bildiginiz ve sevdiniz Omron Switchlerle geliyor. Buna karsin g402'yi driver/gyro sorunlarindan, 502'yi de agirligindan tavsiye etmiyorum mesela. G400/400s gayet duzgun. CM Storm Spawn/Xornet'in uzerine baya bi firmware update'i geldi, ikisi de mukemmel denilebilir clawgrip kullananlar icin. Tek farklari Xornet 500 DPI, Spawn 1000 DPI. Bu degerler hem minimum hem de ideal degerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Yaw millet nerde o liste sordu diye koydum, ne buldu isem koydum işte. Yoksa ben logitech g602 ile gayet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi o listede shit tierde ki RAT kurtardı benim bileği, ameliyat falan oldum ama düzelmemişti. quixef yaşadığını yaşıyordum resmen. şimdi stok yaptım rat 5-7 den acayip rahatım. sıkıntısı olan denesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Benim corsair m60 listede bile yok lan. Shit tier olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Corsair A9500 sensor, baya shit tier. Corsair'lerden en iyisi M45. Şöyle birşey var bir de mouse kriterleri arasında. Tuşun input lag miktarı hissedilebilir şekilde değişebiliyor firmware'den firmware'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bright said: Şöyle birşey var bir de mouse kriterleri arasında. Tuşun input lag miktarı hissedilebilir şekilde değişebiliyor firmware'den firmware'e. Oha kone ne öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 eksi olanlar ne ki? tusa basacagini ongorup onceden mi basiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 evet hissediyomuş. japonca yazıyı çevirttim translate de o çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 şu proların kullandığı mauslar tamamen ticari. hiç bir performansı yok tamamen göz boyama. kendileride söylüyor bunu zaten. bir mausun her sene yeni versiyonu mu çıkarmış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 maus alma ağır olur mouse al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DoruK said: eksi olanlar ne ki? tusa basacagini ongorup onceden mi basiyor? Referans: G300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Şunu alsam mı ya? http://tr.aliexpress.com/item/Genuine-Logitech-Logitech-G602-wireless-gaming-mouse-RPG/32239184277.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 hakiki yaziyor sahte olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Sensoru guzel (AM010) de wireless oyun mouse'u olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben memlun kaldim mausdan gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bende logitech g400 var. Bütün sevenlerime tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Abi zaten çok gaming mouse olsun diye takıntım yok, memnun kalırım herhalde. Çakma gelir mi burdan alsam o benim derdim, türkiyede 250 lira olan şeyi 60$'a almak güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 "hakiki" modelin ismi mi gerçekten ben kolpa olabilir diye hakiki yazmışlar gibi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar