Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell (2016)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

haci istersen modezpati* mi ne var, oradan kapatiyorsun, istedigin kullanicilari engelleyebiliyorsun.
insanlarin ozgurce dusuncesini ifade etmesine karismak sana mi dustu?

her neyse gerceklere bakacak olursak (fact sunuyorum)
animeden hoslanmamam trolleme ile alakali degil, yenilebilecek bir sey de degil. bunu anlayamiyorsan ben sana gerizekali diyebiliyorum yani demek ki.

ok.

demek ki aptalsin. hayirli olsun.

*bak bulamazsin diye link de koydum.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

yanniz bende tiksiniyordum sunun animesinden SAC izliyene kadar, oylede bir kadro ve o kalitede bir yapimda bir daha gelmez :(

filmde o epicligi yansitabilmek imkansiz, togusa yi oynicak epiclicte 2-3 aktor var su dunyada, batou ghene ayni kafa ki bariz olmamis surada sfad

millet hatun ugruna cerezlik action flick diye izlicek iste heh

http://2.bp.blogspot.com/-btU_ku4rQUQ/TV8dHxuHlnI/AAAAAAAABZ8/lYQhGi1W1NI/s1600/Ghost+in+the+Shell+Stand+Alone+Complex+2nd+GIG+OP+Ver.01+Creditless+BD.mp4_000060018.jpg

usuyoruz kusanagi reis :(

scarleti yedirmeyiz sana burda. bu konuda hassasiz haberin olsun!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Konus kardesim1!!
Seele said:

Laurelin said:

yanniz bende tiksiniyordum sunun animesinden SAC izliyene kadar, oylede bir kadro ve o kalitede bir yapimda bir daha gelmez :(

filmde o epicligi yansitabilmek imkansiz, togusa yi oynicak epiclicte 2-3 aktor var su dunyada, batou ghene ayni kafa ki bariz olmamis surada sfad

millet hatun ugruna cerezlik action flick diye izlicek iste heh

http://2.bp.blogspot.com/-btU_ku4rQUQ/TV8dHxuHlnI/AAAAAAAABZ8/lYQhGi1W1NI/s1600/Ghost+in+the+Shell+Stand+Alone+Complex+2nd+GIG+OP+Ver.01+Creditless+BD.mp4_000060018.jpg

usuyoruz kusanagi reis :(

scarleti yedirmeyiz sana burda. bu konuda hassasiz haberin olsun!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ortam/mekan tasarimlari, dekorlar falan baya iyi duruyor ama Scarlet Johanson'dan emin degilim ya, fok baligi gibi geldi. Keske taninmadik biri oynasaydi.

Insallah dialoglar cok kofte degildir diyecektim "They created meh, but they cant control meh" duydum o yetti.

Total Recall remake gibi gelip gecer bence, umarim yanilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
lovecraft0Z said:

Direk robocop a bağlamışlar trailera göre, umarım böyle bi salak senaryo değildir, gits in mevzusu bambaşka sonuçta

Robocop kafası yaşatırlarsa fiyasko olur. Atmosfer vs güzel olmuş gibi duruor. Ama tabi traileri filmin kendisinden çok daha iyi olan örnekler gördüğümüz için temkinli olmak lazım. Umarım sinema endüstrisne kurban edilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...