Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Parayla döverim :P barbu said: full craft giyemiyorsun zaten absolut. 3 parça max. YA KİMLERDE PARA VAR DA BENDE YOK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 northta mine+herb kasıp ah den okutuyordum. Karakterlerde 20-40k arası var herbirinde. Yeni malzemeler para etmesede millet hala profession kasacaktır onlara gidiyor malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Abi yeni malzemelerle prof kasmanin bi sakincasi falan mi var ki? Ben 1-630 arasini sirf garrison madeninden cikardigim seylerle kastim engineeringde. Eski mathlari kim niye aliyo bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 geçen gün twitchde herifin biri gold farming streami yapıyodu uldumda stonecore a mı ne girip orayı farmlıyodu magele galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 eski matlar prof kasmak icin gereksiz artık. draenor matları ile kolayca 1-600 prof kasılıyor. hatta bir miktar 600+. bence eski matları bs gibi profların yaptıgı transmog setler icin alıyor olabilirler, baska bisi gelmiyor aklıma. bu arada ben alt charımı levellamadım, tailoring var. gunluk work order gonderiyorum gelen tailor malzemesi ile 30 slotluk cantayı yapıp 4.5k'ya okutuyorum. bunun dısında enchantlar hala iyi para getiriyor, malzemesi garrison'dan. bir crit enchantı 1.7k falan TN'de. level 3 herb'den de bol miktarda bitki geliyor bazılarının stack'i 400g ediyor. ama en iyi yontem kesinlikle firelands vb heroic girip dusen itemları vendorlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ah al satla xpac başından beri 50k yaptım özellikle inscription kartları (şimdilerde kaput herkes öğrendi), 40k salvageyard lvl3ten gelmiştir (1 tane boe 665 + transmoglar), 20k falan da enchant. Mainde enchant olsa çok daha fazla gelirdi hatta. Her profession karakterini 90layıp sırf dailylerle bişeyler yapıp satarak iyi para kasılırdı da mecalim yok o kadar. Firelands falan girip kasmak da direk vakit ayırmayı gerektiriyor, bütün şu işler her gün girip 5-10 dakkada yapılabilecek işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 vakit harcamadan para kazanmanın yolu varsa bana da anlatın ben de yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ben WTS Skull of War diye bağıyorum. Kaç kuruş diyene AH'ta kartların toplamı artı 1-2k gibi bir rakam söylüyorum. Havada kapıyorlar. Elimde kalacakmış, fiyatı düşecekmiş falan hiç bir riski yok. Exp başında mining ve herb.den 30-40k kastıydım çok uğraşmadan; sonra miningin boku çıkınca insc.e çevirdim; kart yapıp sattım; oradan da 100k falan kazandım. En son şu trinket upgrade'ini 20k'ya sattım işte. Totalde 200-250k falan kasmışımdır exp başından beri; şu an 70k + 30k'lık warpaint cart curt var. Gittim mount-pet-enchant falan ne varsa bastım parayı sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ya salvageyard'dan epic 1 tane göremedim daha. lvl 100 follower görevlerinden gelen kutulardan mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Hem onlardan çıkabiliyor hemde 3 tane 645 ilvl follower oldugunda alınabilen highmaul missionlardan çıkabiliyor. Ama kutudan çıkma şansı cidden baya düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Lvl3 salvage yarddan düşüyor işte. Bana 1 tane düştü, 1 hafta öncesine kadar boşum yoktu her an her dakika birileri görevdeydi. Normal yani herkese düşmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Selamisahin said: Ya salvageyard'dan epic 1 tane göremedim daha. lvl 100 follower görevlerinden gelen kutulardan mı çıkıyor? şans, ben 3 karakterden neredeyse release başından beri kutu açıyorum, hiç bişey düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Kargath Kesildikten sonra myhtic add kesiyorlar ve boe satıyorlar. 50k en düşüğü. Güzel bir grupla farmlanabilir. 685 atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Tradeskillmanager (TSM ) addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 TradeSkillMaster olmasın o?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 o addonu catada ilk açtığımda karışık gelmişti, işimi başka türlü görüyodum zaten her türlü. al sat yapıyodum genelde. token euya gelsin bir şans daha vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 aaaaa evet master :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 tsm icin youtubeda bir ton tutorial bulunmakta. ordan tsm ogrenip salvage yarddan cikan tmog yesilleri vendorlamayarak bir miktar gold elde edilebilir. en azindan harrison jones' u follower olarak edinin, treasure hunter traiti ile follower missionlardan da pasif bir sekilde gold alabiliyorsunuz. eger gunde 1 saat farma ayirabilirim diyorsaniz, eski expansionlarin ciceklerini ya da madenlerini farmlayin. populasyonu yuksek bir realmde inanilmaz hizli satiliyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Küçük karlar değil vurgun peşindeyiz 😎 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Daha ne vuracaksın Abso 1m goldun var, ben 22k dan öteye geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 AH ile para kasmayı özledim şu oyunda tek. En son 400 bin gold vardı accountta. Açıp başlamak lazım WoW-Trading'e tekrar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 madem o kadar para var wow token alıp aktif edebilirsin hesabı sub'a para ödemeden. sonra telefondaki auction house + wowuction takılırsın güzel oluyor ben yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 kapalı hesaptaki gold ile game time alınıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 alınıyo @pattis. yok artık ah ile para kasma falan. piyasa bombok. herkes herşeyi yapabiliyo. herhangi bi alışveriş ortamı yok yani. ona niyetleniyosan eğer başlama hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ben AH'de al sat ile para kasıyorum. Ucuz olan herşeyi alıyorum zamlanınca satıyorum. 3-4 günde token parası çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar