xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 malum su siralar Hz. Omer'in saadeti ilk kez goruntulendi bu Hac zamaninda. Hatta Hz. Muhammed(s.a.v)'in Kabr-i saadeti ve Asr-i saadetide bu videolarda cikmisti ortaya. Belki guvenlikten belki kendisini yetkili olarak secen adamlar tarafindan videosu-fotografi cekilemiyordu. Tabii vardida bu kadar net olarak degildi. Aklima takilan bir sey var. Hz. Muhammed(s.a.v)'nin asil olan mezar tarafina giris kesinlikle yasaktir deniliyor. Peki hocam kim giriyor? Biz niye giremiyoz ? Bunu kim yazmistir ? Sabah sabah bunu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 özel bir kaç kişi bakım için girebiliyor ama onlarda ciddi kontrollerle giriyorlarmış. en net bilgi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 video mu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Evet. İlk kez bu kadar yakindan cekilen videosu olmus. Onu gordum kafama takildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Google'dan aramaya usendim, bilen soylesin. Peygamberlerin saadetleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sen de neden balon var ? Ben de istiyom. Allah'in rizasina ermis demek. Peygamberler icin o tabut bu sekilde soyleniyor gibi bir sey. Yani senin arkandan gerge gg oldu diyoz. Saadete erdi demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 asr-ı saadet yaşadığı döneme, hırka-i saadet hırkasına, hane-i saadet yada hücre-i saadet evine, kabr-i saadet ise mezarına deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 doğru forumda mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bir de sakal-ı şerif var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 xwhiplashx said: Evet. İlk kez bu kadar yakindan cekilen videosu olmus. Onu gordum kafama takildi. la benim aklım te muhammedin video kayıtları var sandım dedim o yıllarda video mu varmış ti allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Benim peygamber olmadığımı kim bilebilir? Bence ben peygamberim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 xwhiplashx said: Yuh normalde bütün peygamberlerin resmi varken muhammeddin yok ya çok takıntılıyım bu konuya aşırı merak ediyorum adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ömer peygamber değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bütün peygamberlerin resmi yok. hatta hiç birinin yok. ressamların fantazilerinin ürünü hepsi. misal isa'nın çizimleri tamamen kafalarına göre. kayıtlarda kendisinin çehresi hakkında net bilgiler yok. hep farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Noyan'in Taksim'deki resmi varya, koyun buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 hırkanın esprisi ne hani evi mezarı anlarım da hırka ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 te o zamandan bu zamana kalmış işte hani evin büyüğü ölür atamazsın arada koklar geri koyarsın özledikçe ya bu da o hesap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 senko said: hırkanın esprisi ne hani evi mezarı anlarım da hırka ne alaka görünmezlik pelerini o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 xxx-ı şerif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 runebook-u şerif var marklarda cennet cehennem star area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 video nerde link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Llama said: normalde bütün peygamberlerin resmi varken muhammeddin yok ya çok takıntılıyım bu konuya aşırı merak ediyorum adamı tabi İsa'nın gerçekten hollandalı olduğunu düşünüyorsan her türlü hayalkırıklığı ama şöyle şeyler var: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_muslimbrotherhood10a.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 isa tabiki beyazdı http://www.youtube.com/watch?v=DBn2wIQWoB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 senko said: hırkanın esprisi ne hani evi mezarı anlarım da hırka ne alaka Öyle deme. http://3.bp.blogspot.com/-P-MdMKacVGk/T5jtmpsgQyI/AAAAAAAADHo/uAyD1PmTb60/s1600/kurt.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar