Zikko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 paradoksalkedi ailenin tek çocuğusun demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 senin hayatında olmasını istediğin adamlar/kadınlar senin için, senin diğerlerine karşı hissettiğin şekilde hissediyor olamaz mı? sorun hep çevrendekilerde gibi anlatmışsın ama kendini hiç eleştirmemişsin. belki sen de onları açmadığın için uzaklaştılar. ayrıca üniversitedeki sosyal yaşantının sonlarına gelinmiş ki insan hayatının hiç bir dönemi bu kadar aktif yaşanmıyor kanımca. ha yine yapılır bir şeyler ama üni dönemindeki ritmi yakalamak için tr'de zengin olman gerekiyor :D porsche'dan selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 senko said: adam kültürü bilgili insan istiyorum diyo hakan seni napcak Hahaha 3. üniversiteyi bitiriyorum ben dümbük başganı, senin gibi zor zahmet mezun olmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sana anca yetiyor 3 üniv demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hadiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 negzel counterlıyorlar lan. halbuki ikisi de şeker kız candy gibi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 müzik zevkine göre kişil...skakdiajskşaşsjdjalamdnnxaşnxmamdkslsödmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 fistanın mekan mesela arabesk çalmıyor diye gitmiyorum oraya. öyle de kişiliksiz bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Aynen ama ya, şu müzik zevkine göre insan filterlamanı okurken hayretlere düştüm ben de. Sonra unuttum taşlamayı. Kendinize gelin biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 adam bilkentte porscheu olmamanın kafasını yaşıyo abi. boşluk dediği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Wishmaster said: Tipten çok aura önemli gençler. Auralarınızı sönükleştirmeyin. abi sen aura açsan ben kapsamında dursam öyle olur mu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 paradoksalkedi said: 4 gündür evdeyim mesela. Nasıl geçecek böyle hiçbir fikrim yok. way kardeeşş, çok kötüymüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bilkent ten bilmemne kız o kız bu kız diye videolar var la bende nasıl boşluğa düşüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Anlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bu bosluk o bosluk degil editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Esh said: adam bilkentte porscheu olmamanın kafasını yaşıyo abi. boşluk dediği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 şu kaliteli insan açlığı bende de var. ben gerek kitaplardan gerekse sosyal medyadan en fazla bilgiyi özümsemeye çalışan insanlardanım sanırım. çocukluk arkadaşım hep 'yaa naapcan amk saçma salak şeyleri öğreniyosun' der ancak bir ortama girdiğimizde ben konuşurum o susar. çünkü o bilgiler hiç bi boka yaramasa da biriyle bir iletişim kurmanın ilk adımı olabiliyor. öte yandan yine liseden bir arkadaşım var çok sık görüşemiyoruz semtlerden ötürü ancak online olarak iletişimdeyiz. onun metal müzik dağarcığına hayranım. karşılıklı gelişmeleri vs konuşmaktan büyük zevk alıyorum. hatta ara ara mesajlar atarım bana şu grubu sevdir diye fsdf megadeth'e başlattı beni kaç yıl önce çakal Dave'in o çemçük ağzına rağmen. bi tornato of souls çaktı aldık başımıza belayı:) ha ikisini de çok seviyorum ancak ikinci bahsettiğim kişiyle iletişim kurmak daha kolay oluyor. ikincisi çok rahat iş değiştirebilyior ancak ilki hala istediği işi yapamıyor ve başlıca sebepler arasında bu ufak tefek bilgi birikiminin olmamasını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kaliteli insanlar sizi istemiyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bunu yazdıktan sonra konuyu kilitleyecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 al başına belayı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Esh said: adam bilkentte porscheu olmamanın kafasını yaşıyo abi. boşluk dediği o. sdfdsfs ayrıca bu kaliteli arkadaş bulamıyorum kendi dengim bulamıyorum olayı da tam bir yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 lan biz bulduk da ne oldu standardımız yetmedi belaltı vurdular delirttiler akrostiş şiir yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 lsd mi kullanıyorsun yani? pardon lcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar