Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk kez bu kadar boşluğa düştüm

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

senin hayatında olmasını istediğin adamlar/kadınlar senin için, senin diğerlerine karşı hissettiğin şekilde hissediyor olamaz mı? sorun hep çevrendekilerde gibi anlatmışsın ama kendini hiç eleştirmemişsin. belki sen de onları açmadığın için uzaklaştılar. ayrıca üniversitedeki sosyal yaşantının sonlarına gelinmiş ki insan hayatının hiç bir dönemi bu kadar aktif yaşanmıyor kanımca. ha yine yapılır bir şeyler ama üni dönemindeki ritmi yakalamak için tr'de zengin olman gerekiyor :D porsche'dan selam.
Sosyal ağlarda paylaş

şu kaliteli insan açlığı bende de var. ben gerek kitaplardan gerekse sosyal medyadan en fazla bilgiyi özümsemeye çalışan insanlardanım sanırım. çocukluk arkadaşım hep 'yaa naapcan amk saçma salak şeyleri öğreniyosun' der ancak bir ortama girdiğimizde ben konuşurum o susar. çünkü o bilgiler hiç bi boka yaramasa da biriyle bir iletişim kurmanın ilk adımı olabiliyor. öte yandan yine liseden bir arkadaşım var çok sık görüşemiyoruz semtlerden ötürü ancak online olarak iletişimdeyiz. onun metal müzik dağarcığına hayranım. karşılıklı gelişmeleri vs konuşmaktan büyük zevk alıyorum. hatta ara ara mesajlar atarım bana şu grubu sevdir diye fsdf megadeth'e başlattı beni kaç yıl önce çakal Dave'in o çemçük ağzına rağmen. bi tornato of souls çaktı aldık başımıza belayı:) ha ikisini de çok seviyorum ancak ikinci bahsettiğim kişiyle iletişim kurmak daha kolay oluyor. ikincisi çok rahat iş değiştirebilyior ancak ilki hala istediği işi yapamıyor ve başlıca sebepler arasında bu ufak tefek bilgi birikiminin olmamasını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...