pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 /race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mario Kart tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 marikart diye salladım herkes benim gibi sallamış galiba ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yok abi cidden aralarında en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Grid guezldi bayagi asetta corsa niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 NFS'lerde yok, çok mu obvious oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 NFS'ler II SE'den sonra bozdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 The Run gayet başarılıydı bence ama artık NFS adı kötü anıldığından çoğu oyununa kimse bakmıyor. Artık EA nın yarış oyunlarını başka isimlerde çıkarması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 konsol sattırdığı için mario kart dedim de aslında dünyanın en random yarış oyunu falan, dalgasına dışında oynanmaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 jonq said: The Run gayet başarılıydı bence ama artık NFS adı kötü anıldığından çoğu oyununa kimse bakmıyor. Artık EA nın yarış oyunlarını başka isimlerde çıkarması lazım. Burnout lisansıyla çıkardılar bir ara, o da tutmadı. Cİdden NFS 2 ve 3: Hot Pursuit'taki zevki hiçbir yarış oyunundan alamadım yıllar sonra, Underground serisi biraz yaklaştı o seviyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 project cars ezecek hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bu arada oyum Assetto Corsa'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar