Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elbise dolabı ısıtıcısı


chrome

Öne çıkan mesajlar

soğuk havalarda elbise dolaplarındaki kıyafetleri giymek işkence gibi oluyor ya. dolapların içerisine monte edebileceğimiz bir ısıtıcı yapılsa dilerseniz 30 dakika aralıklarla çalışsa, ya da manuel olarak 2 dakika içerisinde ısıtsa dolabın içerisini, ya da timer ile, tam giymek için kullanacağımız zamandan önce yapsa bunları. sonrasında da sıcak sıcak giyinsek çıksak dışarı. küçücük dolabı ısıtmak ne kadar sürer zaten. elbiseleri yakmasın diye direk resistanslı ısıtıcı gibi olmaz da sıcak hava üfler içeri. ya da mesela mevcut klima ile kombine bir şekilde de yapılabilir. hatta bildiğim kadarı ile soğuk iskandinav ülkelerinde var böyle bir şey. türkiyede yok ama. bu yeni nesil evlerde falan da kullanılırsa insanların çok hoşuna gidebilir diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

E tamam da bu bilgiyi yayıp bütün bir insanlığa mantolama yaptıracağına nasılsa tasarruf yok gogo çekmek çok sıkıntılı bi durum bence

http://www.enerjivetesisat.com/tesisat-haberleri/yaltm/1545-zocamdan-multi-konfor-binalar

izocam bu konuda seferber oldu abi, pek kimsenin umurunda olan bir şey değil bu. müteahhitler ucuz imalata, insanlar da ucuz ev almaya bakıyorlar çünkü.

@fistan, 8 saat uyuduğunu varsayarsak ve saatte 1kW/h lik bir ısıtma sistemi kullandığını düşün 8x0,25=2tl yapıyor ayda da 60 tl yapar, aynı şeyi dolap için yaparsan sadece 1 ayda 150dk 2,5 saat kullanmış olursun onun maliyeti ise 0,625tl yapıyor. her ay 59 lira içeri giriyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...