roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 LEŞ TİER OLUP UCUZ OLSA GAM YEMİEYECEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 1.5 sene falan önce param olsa alt sınıf tel piyasasını çok rahat domine ederdim trde. bomboş pazardı herifler bunu beceremiyorlar sonra ağlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 daha anti damping vergisi gelmedi ki, bu zam değil, güncelleme saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 antutu puanı bakımından. casper telefonu test ettim 37000 çıktı. iphone6 54000. asus zenfone6 37000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bundan sonra sigara aulkol ve elektronik urunde ben de kacak kullaniyorum elimden geldigince, kimse kusura bakmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 vibratorleri de etkiliyo mu zam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 niye stokmu yapcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 dışardan geliyorsa etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Gumruk vergisinin son degeri nedir ithal urunler icin? Su abzurt birim yuzde vergi bilmemneden hicbir sey anlasilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 oo ithal ikameli yıllar. canını yidiklerim. 1000 kişi toplanıp şundan getirtelim lan. üstüne de paticik diye marka basarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bright said: Gumruk vergisinin son degeri nedir ithal urunler icin? Su abzurt birim yuzde vergi bilmemneden hicbir sey anlasilmiyor. %16 + %6 da gümrük pulumu ne Toplamda +%22 extra verginin vergisi geldi yani :) 1000 TL de 220 TL demek oluo buda birde TV filansa aldığın +%28 300tl de ordan asfklasşlfsa miss yarısı vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Avrupa'dan gelen urunlerde %18 sabit ama hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yoo 18 hiç bi zaman sadece 18 olmadı...o bizim yurt içi verdiğimiz bir vergi %20 veriosun gümrükte bide pul parasımı ne HA şu bakımdan düşünürsen ithalatçı mesela adam %20 veriyo bize satarkende + %18 daha koyuyor o %20 üzerine yani adam 1000 TL ye yurtdışından getirio gümrükten geçiriyor o 1200 oluo Sonra üstüne kar koyuyor 1800 yapıo bizede 1800+KDV diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Anhora said: Zammısına koyim. Oligopol piyasa istediğini yaptırıyor ülkede. ZAMINA KORUM sdf benden önce konmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Lan Avrupa'dan ekran karti aldim %18 vergi verdim, anlamiyorsan sallama Editor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ok yok dayanamıcam yine... cevap vermem gerek... Biraz araştır sana öyle denk gelmiş yada sen öyle sanıyorsun CIF Değer + Gümrük vergisi + yerel gönderi bilmemnesi sonrası kdv çıkar ortaya Boşunamı açıklama yaptık orda iki saat tey allam ya Avrupadan almış... yerde yöntemide söylemio avrupadan ekran kartı aldım %18 kdv ödedim diyor... ayrıntı ver nerden biliyim ben senin neyi ne yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ginaly said: şundan getirtelim scam o sitenin %99 u. istersen mail at bak adamlar ne diyor. ben 3-5 uğraştım bıraktım. Adamlar paso üçkağıt çevirmeye çalışıyor. sen diyor banka havalesi yap gönderelim. cif, fob filan bilmiyoruz ayağına yatıyorlar. bu arada cep telefonu gümrük vergisi 0. kdv %18. ötv %25 (azami 100 tl ödeniyordu. iş o maddeyi değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Arkadaşlar, İthal Elektronik ürünlere henüz zam gelmedi sanırım. 5 Şubat'ta yasalaşcakmış diyorlar. Şimdilik Apple/Turkey dolardaki artışı ve ileride gelebilecek vergi artışını da tahmin ederek 2015'e genel bir zam uyguladı heralde, yoksa android telefonlarda falan zam yok hala. Ne alacaksak 5 Şubata kadar almak lazım lakin, özellikle stoklar eridikten sonra ithal edilirken uygulanması gerekiyor aslında bu zammın. Bizimkiler uyanık, ellerindeki stok ürünlere vergi artışını bahane edip zamı yansıtabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Su zam devreye gelsin direkt bassin birisi change.org harekati. Boykotun gozune vuralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yok hepsi koyacaklari cocugu koymus..millet deli gibi saldiriyor vitrinlere. giden telefonlar 100 200 atmis bile fiyat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ülkeyi ayağı kaldırıyorsun tınlamıyorlar, change.org u çok takarlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cd/61/94/cd61941f95f01ea92d95ac33d7b0baba.jpg bu olayin turkiyede literally dogru olmasi ayrica komik heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 2 ay sora yapcas diyip ocakta giydirmeleri güzel olmuş. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bu km nuyla ilgili bir gelisne oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Zam kavgası sürerken Vestel'den yeni fantazi: Çalışanlara Venus telefon dağıtmış, "Bunu kullanın yoksa sizi başka türlü değerlendiririz, başka telefon kullanımı söz konusu olmayacaktır (bu ne biçim bi lafsa)" demiş. http://www.webtekno.com/sektorel/vestel-den-calisanlarina-venus-marka-telefon-kullanma-zorunlulugu-h11694.html Adamlardaki rahatlığa bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar