Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 international shipping seçeneği olan ürünler bir şekilde geçiriyor amazon nasıl yapıyorsa da buradan birisi x miktar para revize ediyor gümrükten geçince hesabına geri yatıyor demişti ben mouse kulaklık vs aldığım için problem yaşamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 axedice said: Esh said: Gecen bizim kiza koltuk icin uzeri jel dolgulu ici visco pad aldim , acayip rahat pislik bisey. O jel terlemeyi de onluyo baya rahat bisi. Böyle bişi düşünüyorum ben de, nerden kaça aldın? bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 genşler. şu nasıl lan. normalde zaten 300 kalitesinde de normal fiyatına mı inmiş, yoksa güzel indirime girmiş de alak mı? http://www.tchibo.com.tr/burosessel-open-point-sy-deluxe-schwarz-p400049201.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Ben de bunu soracaktım ha bilen var mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Buram buram kalite kokuyor. Ben de alabilirim. Tek cekincem o sirt tarafi 1-2 yilda yipranir, yirtilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 benim ofiste 3 kişi bu sandalyeyi kullanıyor en az3 4 senedir, çok rahat. kullananlar kilolu bide biraz. hiç bi sıkıntı yaşamadılar henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Marka model vs aynı mı abi? Çünkü bu şekilde çok markanın ürünü var da teyit edeyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bana arkam boş hissi verir rahat edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu uplamıs olayım. Bilgisayar karsısına koltuk alasım var su dxracerlardan alasım var hatta ama adore un istanbul magazası yokmus var mı hic bildiginiz satıldıgı baska yer gidip bakayım. Bir de uzun ve kilolu birine tavsiye var mıdır burda suana kadar linklenenlerden baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Dxracer'lar çok iyi görünüyor valla. Kullanan var ies yorumlarsa iyi olur. Gerçi fiyat 1k+ o sıkıntı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 İnternetten siparis verilebilecek bir fiyatta degil bence de (risk alması zor anlamında). ozellikle ben cok speclerin dısında kocamanlıktayım o yuzden gidip gormem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Esh said: axedice said: Esh said: Gecen bizim kiza koltuk icin uzeri jel dolgulu ici visco pad aldim , acayip rahat pislik bisey. O jel terlemeyi de onluyo baya rahat bisi. Böyle bişi düşünüyorum ben de, nerden kaça aldın? bu[/quote 200 liraya kııcımı silikon kaplarım ya alt tarafı bi minder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… baggy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 150-300 bandında var mı güzel bir şey ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… noddle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Esh said: axedice said: Esh said: Gecen bizim kiza koltuk icin uzeri jel dolgulu ici visco pad aldim , acayip rahat pislik bisey. O jel terlemeyi de onluyo baya rahat bisi. Böyle bişi düşünüyorum ben de, nerden kaça aldın? bu hemen almam lazım :) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Akşama markus almaya gidiyorum ben de. İzlenimleri yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 http://www.ofix.com/Max-Office-High-Trend-File-Sirtli-Yonetici-Koltugu-Mxy400sf#urunGorselleri Şu nasıl gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 abi ikeadan alsanıza. acayip rahat birşey. yaptığım en iyi PC yatırımlarından direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 yukarıdaki koltuğun adore versiyonunu aldık. başlığı sökmek zorunda kaldık sonradan. rahatsız etti ama boyun 1.90sa tam ense kööküne gelebilir, rahat olabilir o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 barbu said: abi ikeadan alsanıza. acayip rahat birşey. yaptığım en iyi PC yatırımlarından direk. markus dmi? az sonra almaya çıkıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 kek bonuslar yattı herhalde bilgisayara gömüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 aktiftablet said: http://www.ofix.com/Max-Office-High-Trend-File-Sirtli-Yonetici-Koltugu-Mxy400sf#urunGorselleri Şu nasıl gençler? ofis içinmi oyun içinmi? bunun 4-5 çeşiti var bizde ofiste. sadece 1 tanesi çok rahat diğerleri çöp. bel desteksiz oturulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… serjuhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Markus'un bel desteği filan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 aktiftablet said: http://www.ofix.com/Max-Office-High-Trend-File-Sirtli-Yonetici-Koltugu-Mxy400sf#urunGorselleri Şu nasıl gençler? bu cidden kötü, mağazada denemiştim. başlık kısmı çıkarılamıyosa üstte denildiği gibi 1.90 felansan anca boynuna gelir, yoksa sırtını yasladığında kafanı boyundan ilerde tutmuş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 ben hala şu koltugu alamadıgıma yanıyorum. tam alıcaktım stok kalmadı yazmıştı :( http://www.tchibo.com.tr/burosessel-open-point-sy-deluxe-schwarz-p400049201.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… scorch Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Korax said: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40103100/ sunun ustune tanimam tam bir iç mimar koltuğu 2 dandik tasarımsal detayla senden milyorlar alıp yaptığı ofisin değişmezi, krolara OOUVV SÜPER OLMUŞ OFİSİN PAMPA koltuklarından bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 78 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 3
baggy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 150-300 bandında var mı güzel bir şey ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Esh said: axedice said: Esh said: Gecen bizim kiza koltuk icin uzeri jel dolgulu ici visco pad aldim , acayip rahat pislik bisey. O jel terlemeyi de onluyo baya rahat bisi. Böyle bişi düşünüyorum ben de, nerden kaça aldın? bu hemen almam lazım :) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Akşama markus almaya gidiyorum ben de. İzlenimleri yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 http://www.ofix.com/Max-Office-High-Trend-File-Sirtli-Yonetici-Koltugu-Mxy400sf#urunGorselleri Şu nasıl gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 abi ikeadan alsanıza. acayip rahat birşey. yaptığım en iyi PC yatırımlarından direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 yukarıdaki koltuğun adore versiyonunu aldık. başlığı sökmek zorunda kaldık sonradan. rahatsız etti ama boyun 1.90sa tam ense kööküne gelebilir, rahat olabilir o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 barbu said: abi ikeadan alsanıza. acayip rahat birşey. yaptığım en iyi PC yatırımlarından direk. markus dmi? az sonra almaya çıkıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 kek bonuslar yattı herhalde bilgisayara gömüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 aktiftablet said: http://www.ofix.com/Max-Office-High-Trend-File-Sirtli-Yonetici-Koltugu-Mxy400sf#urunGorselleri Şu nasıl gençler? ofis içinmi oyun içinmi? bunun 4-5 çeşiti var bizde ofiste. sadece 1 tanesi çok rahat diğerleri çöp. bel desteksiz oturulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Markus'un bel desteği filan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 aktiftablet said: http://www.ofix.com/Max-Office-High-Trend-File-Sirtli-Yonetici-Koltugu-Mxy400sf#urunGorselleri Şu nasıl gençler? bu cidden kötü, mağazada denemiştim. başlık kısmı çıkarılamıyosa üstte denildiği gibi 1.90 felansan anca boynuna gelir, yoksa sırtını yasladığında kafanı boyundan ilerde tutmuş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 ben hala şu koltugu alamadıgıma yanıyorum. tam alıcaktım stok kalmadı yazmıştı :( http://www.tchibo.com.tr/burosessel-open-point-sy-deluxe-schwarz-p400049201.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Korax said: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40103100/ sunun ustune tanimam tam bir iç mimar koltuğu 2 dandik tasarımsal detayla senden milyorlar alıp yaptığı ofisin değişmezi, krolara OOUVV SÜPER OLMUŞ OFİSİN PAMPA koltuklarından bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar