senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ben de saçma sapan bişiye oturuom hala rahat edemiyorum öyle yumuşak koltuklarda. bi yatak bi koltuk zaten para veremediğim itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Bende DXracer var 6 ay önce aldım. Bel desteği olan yastık deforme oldu(günde 3-4 saat kullanım). Göründüğü kadar kaliteli değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 deforme oldu ne demek yani tam olarak? benim arkadaşta 9 aydır var mesela ilk günkü gibi muhteşem diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Dikiş noktalarında açılma oldu. 80 kiloyum bu arada ben. ha belki söylesem değiştirirler ancak bel destek yastığı için ugraşır mıyım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 abi suni deri koltuğa 700 lira vereceğinize lütfen markus alın fileli. hem götünüz terlemez hem başı götü dağılmaz. kedi tırnağı da en fazla dikiş söküyor tepeden, parçalanma açılma olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 bingildak'a biri artık markus title'i versin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 markus böyle konuştuğunuz kadar iyi değil bu arada. arkası fazla uzun ve düz. sırtınız yamuk oturmayla ağırır evet ama markusun sırtındaki kadar düzde rahat edemezsiniz her zaman. sağdan soldan desteği yok sırta hiçbi şekilde. kafalığı işlevsiz. kimse kafasını dayamaz oraya o şekilde. 800 900 lira markusa vericeğinize bence gerçek yatırımı yapın bi dxracer alın. ben çooook memnunum. bel ağrılarım geçti bilgisayar başındaki. birde yaptığım şeye göre tamamen değişiyor koltuk. oyun oynicaksam sırtını dikleştirip, aşşa indiriyorum kolları ve koltuğun kendisini. bişi izliceksem hayvan gibi yatırıp, kolları kaldırıyorum yatıyorum koltuk üstünde. her yola geliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 bingildak said: abi suni deri koltuğa 700 lira vereceğinize lütfen markus alın fileli. hem götünüz terlemez hem başı götü dağılmaz. kedi tırnağı da en fazla dikiş söküyor tepeden, parçalanma açılma olmuyor. Markus kullandım. Fileli de kullandım kumaşlı da kullandım, kediler fileyi zaten tamamen obliterate ediyor. Kumaşlıyı da benzer hale getiriyorlar. Kedi engelleyici tek kumaş çözümü süet ya da tay tüyü kumaş. 4 yıl Markus kullandıktan sonra o yukarıda koyduğum koltukla Markus'u karşılaştırırsam Markus Doğan SLX gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ben bel desteği kullanıyorum her koltukta, default gelen hiçbir şey tam olarak oturmuyor. dxracer nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 senin kedilerin kedi olduğuna emin misin abi asdhoasd. bende 2 tane var, en fazla dikiş söküyorlar tepesinden tiftik tiftik oluyor. onun dışında yok etme gibi bir olay yok. vaşak falan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Benim kokum üstünde diye güya mutluluk pozu halindeki fıtı fıtılamalarıyla yok ettiler benim tüm koltukları. Bir tane Malkolm bir tane Markus yediler böyle. Dxracer'ı da bu yüzden almadım, 1500 lira verip sonra kedi maması edecektim. Velhasıl dedğim gibi tek çözüm tay tüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 benim köşe takımı tay tüyü bana immune to kedi ama çok tüy tutuyor işte. pc koltuğunda sorun olmaz da köşe takımında falan baya sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 alası olanlar için vereyim, indirim varmış: http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/40261142/markus-donen-sandalye.aspx 569 yerine 459 ama ikea yavşak olduğu için 60 lira kargo koyuyor, 520 liraya geliyor markus. ayrıca fileli dediğiniz markus noluyor? zaten 2 tane tip markus var, bi deri, bi de vissle dedikleri şey ulan hazır indirim varken yine alasım geldi ama kesin belimi ağrıtacak düzgün desteklemediği için, niye bu kadar para verdim diye küfür edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ben daha pahalı sanıyordum markusu. 500 liraysa alınabilir yukarda 800 900 yazmıştım ama okadar yüksek değilmiş. @sabo düşünmeden pas parayı dxracer'a. siparişi verdikten sonra naaptım ben diyorsun bir süre. o dev kutu eve geldiğinde ne aldım bende diyebilirsin. kurup oturduktan sonra anlicaksın ama beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Markus iyidir ama sırtı boyna kadar olan bir koltuk daha iyi olabilir. Markusun sırt kafamı geçecek nerdeyse, kafamı yaslayınca bir garip oluyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 o kafa destek bölümü cıkıyor mu ? Cırtcırtlı fln mı yoksa yekpare mı. Bana boyun destegi lazım böyle olursa boynum daha açılı durur ve daha cok agrıtır. Yada kafa desteginden daha kalın bir boyun desteği almam lazım. kısacası dx racer'in ki gibi olmalı http://images.maxgaming.se/data/product/445w/dxracer_racing_gaming_chair_-_copenhagen_wolves_6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 yekpare gibi duruyor kılıfı öyle çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 mokoko dur hele, 2-3 sene geçsin başı götü dağılır mı bir bak. ben en çok bunu merak ediyorum dxracer için, her koltuk ilk ay taş gibi ama 2. senede kımıl kımıl oynuyor 110 kilo hidrolik (YAĞLI) presi basınca üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 goldbären said: mokoko dur hele, 2-3 sene geçsin başı götü dağılır mı bir bak. ben en çok bunu merak ediyorum dxracer için, her koltuk ilk ay taş gibi ama 2. senede kımıl kımıl oynuyor 110 kilo hidrolik (YAĞLI) presi basınca üstüne. aldığım aletin aynısını başka bir arkadaşımda görüp, oturup beğenip almıştım ztn. ondaki 2 senelik sanırım. götü başı gayet yerinde duruyordu çocuktaki. bide ztn arkadaşım dediğim adam bütün gününü evde ya tv karşısında yada pc başında geçiren biri. o yüzden bu sene 2 içinde güzel örselemiştir. sağlam kullanılmış olmasına rağmen gayet formunu korumuş haldeydi. benimki yeni olduğu için tabi daha oturaklı, daha sert bir hali var üzerine oturunca ama herhangi bir dağılma vsvs yoktu çocuğunkinde 2 senelik sağlam kullanımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 benimde 1 1,5 sene fln oldu alalı. mokokonun mantıkla aldım. başka bi koltuğa 400 500 vereceğime buna 800 900 fln veririm dedim. o zaman fiyatlar bu aralıktaydı. şu an için memnunum. deforme söz konusu değil. kolçakları da çıkardıktan sonra çok daha rahat oldu, tadından yenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 dx racerin en büyük falsosu sırtının 20cm süngerli yapay deri olması. leş gibi terletir insanı ya. elimde olsa hem sırtı hem götü mesh koltuk alırım. mesh diyince de cahiller hemen kumaş kaplı sünger atıyor o da ayrı gıcık ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 markus alayım dedim ödeme yapmaya gelince açık gri için stock yok yazdı asdaf. Bir de hic denemedim . Görüp,denemeden almıyım diye düşünüyordum sonra dedim ikea bayrampaşa kıyamet gibi bir yer,gitmeye degmez internetten al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ikealara pazartesi akşamları veya cmt 10da gideceksin kapı açılır açılmaz. o zamanlarda insan gibi alışveriş yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Aiko said: benimde 1 1,5 sene fln oldu alalı. mokokonun mantıkla aldım. başka bi koltuğa 400 500 vereceğime buna 800 900 fln veririm dedim. o zaman fiyatlar bu aralıktaydı. şu an için memnunum. deforme söz konusu değil. kolçakları da çıkardıktan sonra çok daha rahat oldu, tadından yenmiyo. aynı mantık şu andada geçerli ama arada 500 lira fark var tabi artık :/ 700 800 lira vericeğime götüm rahata ersin diyerek basıp alabiliyosun işte dxracer. tercih meselesi. götüm çok memnun valla halinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi dünyaya ve hayata dair vizyonunu bu kadar mı açtı bir koltuk ya ahaha. her oturduğunda yeniden nirvanaya çıkıyor herif. ben bunca senedir çay içmiyormuşum şeker içiyormuşum adamları gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar