Stringray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 abi masko'ya gidin 400-500 tl nakitle on numara koltuk alıyorsunuz. böyle nörd koltuğu yok ama tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Oce4n said: nesi inanılmaz mesela ? götler bayram mı ediyor? yani benim onceki 2 senedir kullandığım koltuk baya kotu. o yuzden inanılmaz rahatım su anda. arkaya falan yaslanabiliyorum :D evde olduğumda yatmadığım ve yemek yemediğim her an bunda oturuyorum sonucta. her an her zaman değişicek bişide değil. olmuşken güzeli ekstra rahatı olsun diyip aldım. ilk izlenimlerim baya iyi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bunun da mekanizma ayni ya. Cinde hangi fabrika uretiyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Ben kollari monte etmemistim masa altina girmiyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 icinde gamer/gaming geciyor diye 2x para vermeyin. Toplamda isten geldikten sonra 2 saat fln oturacaksiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Belki bütün gün oturuyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Belki adamin isi gaming? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Oce4n said: nesi inanılmaz mesela ? götler bayram mı ediyor? trampet çalıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Esh said: Belki adamin isi gaming? degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 mokoko said: http://www.sparco.com.tr/urun/sparco-ofis-koltugu-deri-_5329.aspx?CatId=119 şunada bakabilirsiniz. dxracer'la aynı mekanizmaymış bu da. ama dxracer gibi janjanlı yada farklı modelleri yok bunların sanırım. ofiste biri arkadan hızla iterken viraja girmek isteyenler için yapılmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 https://monteofismobilyalari.com/calisma-koltuklari/monte-yonetici-koltugu.html şundan var bende, çok rahat tavsiye ederim. sağlam da baya. kumaşı iyi, ter falan yapmıyor. fiyatı da iyimiş. ama boy/kilo olarak iriyim diye bi tanıdığımız hediye etti, onun poposuna büyük gelmiş. özellikle şişmanlara şiddetli tavsiye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bu hangi yabancıdan çakma ya? gördüm bunu kesin de https://monteofismobilyalari.com/calisma-koltuklari/banzai-makam-koltugu.html toşhekleri araya kıstırmayalım hoca??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 vip koltuguna gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Ben kucukken nurus caglayanda dosemeciydi, su an 28 ulkeye ihracat kasip dizayn inovasyon odulleri alan firma haline geldi sdfg Oradan da bakabilirsiniz orjinal koltuklara falan, ama guc yetmiyo artik. Italyan fiyati cekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 hiçbir yyerde fiyat listesi bulamadım. böyle şirketler beni korkutuyor. ittirebildiğine çakıyor demek ki. veya tekil fukarayla uğraşmak istemiyorlar artık. steelcase var bir de merak ettiğim ama onun distribütör de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 karar veremiyorum lan ne almalı ,kafayi yiyicem :) şunu mu alsam http://www.hepsiburada.com/burosim-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-makam-koltugu-boga-p-OFISMRKZBOGA ileri geri yatıyor galiba bu Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketi ve istenildiği noktada sabitleme yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ille de monitor karsisinda asilicam derdin varsa sirti yatip sabitlenen bisi almak mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Masti bu pek saglam durmuyor ve dirsek/kol konulan yerleri sert plastik gozukuyor, bir sure sonra dirseklerin aciyabiliyor. Bu bolge yumusak veya sungerimsi olursa daha rahat edrrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ikea markus aldıracaksınız sonunda. şu da alınabilir aslında yaslanma aranmadıktan sonra http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/30196802/malkolm-kolcakli-donen-sandalye.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ben gittim ikea'daki 3 veya 4 çeşide de oturdum, aralarında en iyisi markus ama o da tırtlar arasında en iyi yani. 800-1000 neyse gömüp daha iyi bişi almanın daha iyi olduğuna karar verdim. ama sonra cimriliğim tuttu bi türlü o parayı verip koltuk almadım. ısrarla tırt diye markus da almıyorum. Sikko, bi kolu kırık olan koltukta oturuyorum 1.5 senedir ashdfuhadsufh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 benim 2.5 sene fln oldu galiba araftayım ama artık dayanamıyorum tırt mırt alıcam bayramda gidip asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 arada yine markus'u boklarken diğerini unutmuşum :D markus harici diğer ikea'lar alınmaz aman ha yazacaktım. o malcolm falan baya tırtlıkta iddialı yani. gidip oturup denemeden sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Bu son paylasilan ikea guzel gorunuyor aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Arkaya yaslanma problemi icin ekstradan fileli bel destegi alabilirsin sikinti cekersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Abi fakirlik yapmayin, gunde en kotu ihtimalle 4 saat oturdugunuz sey icin paraya kiyin (dedi 20 sene tahta sandalyede oturan adam). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar