Valvyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Avrupa tarafında Masko da gören eden var mı daha ucuza?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Masko'da yok, bi iki yer direk adore getiriyo buraya gelmez falan çekti hatta. Şu arzum'a bakıyorum ben de, haritada bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Adore Ankara menşeeli bir firma bu arada. Gönderimleri falan Ankara'dan yapıyorlar. İllaki bulunur denemeye. http://www.youtube.com/watch?v=Z8BZIVRt1Qs Şu videoyu izleyin düşünüyorsanız. http://www.youtube.com/watch?v=Wvp54GozfkM Bu da boyutları kıyaslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kolları inip kalkan yok mu ya otobüs koltuğu gibi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 o adore koltuklara baktıkca cilt kanseri riskim artıyor gibi hissediyorum buram buram kanserojen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dxracerin bi modelinde de pvc kullamislar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Insan bi real leather yapar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bende dxracer var üstteki videoda ortadaki sandalye. önceki sandalyeme çok daha iyi rahat ve konforlu. kolçaklarını çıkardım hareket kabiliyetim artsın diye. fakat boyu biraz kısa çok iyi araştırıp almamıştım 10 cm. inip çıkıyo, 20 cm. fln inip çıkanları varmış. adoreden almıştım internet üzerinden. hayvani bi kargo pakedi içinde geliyor. benzeri bi sandalye kullanıyorsanız tavsiye etmem ama tabureden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 videoda en sağdaki anca bnm totoya ama en pahalısıda o heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 100 liralık generic patron koltuğu var bende. Yazın derisi kıçımı terletiyor diye şundan alacağım http://www.otokilifci.com/myassets/products/066/pr_01_66.jpg İnternette 15 lira ama bakalım çakmasını 10 liraya bulabilecek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 o zimbirti kicinla sirtinla koltuk arasinda bosluk olusturmadiktan sonra file olsa ne olur, tahta olsa ne olur? baya islevsiz bisey gibi gorunuyo fotograflardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 biri şu adamı anadoludan kurtarsın ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Hayir bi de Mersin'de bu arkadas. Yazin terlememenin sadece 24/7 calisan klimali oda ile mumkun oldugu yer. Ne bekliyo boyle sacma aparatlardan anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 arabalardaki gibi ısıtmalı soğutmalı koltuk yok mu pc için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ısıtmalı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Genwa said: Masko'da yok, bi iki yer direk adore getiriyo buraya gelmez falan çekti hatta. Şu arzum'a bakıyorum ben de, haritada bulamadım arzum değil tefal miş. Selmani Pak caddesi üzerinde cumhuriyete çıkıyor birleşiyor biraz daha ilerleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Valvyn said: arabalardaki gibi ısıtmalı soğutmalı koltuk yok mu pc için :D Sogutmali direkt -> circir, bel/bobrek sorunlari. Kaseyi soguk yere dayamak degil de ortamin isisini dusurmek lazim. Ya da alti fileli alcan havadar olcak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Kadin icin isitmali koltuk yapsalar yok satar lan. Gerci elektrikli minder var ama dusunsene manda kasa 500sel koltugunu bilgisayar koltugu yaptigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 axedice said: 100 liralık generic patron koltuğu var bende. Yazın derisi kıçımı terletiyor diye şundan alacağım http://www.otokilifci.com/myassets/products/066/pr_01_66.jpg İnternette 15 lira ama bakalım çakmasını 10 liraya bulabilecek miyim. welcome to kıl dönmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Aaa niye kıl dönmesi lan? Bide mersinde deniz kenarında 11. katta yaşıyorum panpa, milletin şehrin içinde süblimleştiği havalarda evde cam kapatıyorum çok esip tozutmasın diye. Bi işte popom terliyor uzun süreler oturunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Lan pis casual en son ne zaman uzun oturdun sanki bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 çatalını kuru tut bişi olmaz:D kıl dönmesi oradaki kıldan değil oraya düşen kıldan oluyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bu adore'nin diğer koltukları Vento ve Office Max mı ne, dünyanın en dandik koltukları olabilir. Gacır gacır sallanıyor, ağzı yüzü birbirine girmiş durumda. Şimdi dxracer alacağım, parayı gözden çıkardım ama kediler anasını belleyecek. Kaldım böyle. Adeta mal gibi kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 benim kedi anasini belledi bile 6 ayda o degilde dxracerin 2metre boyunda olan benim gibi iri adamlar icin olan bir serisi var tank diye onu getirirmisiniz diye sordum sitede neyse o dediler... nasil buluruz bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Tank getirseler ben de alıcam. Bir de 'sitede neyse o' ne kadar mal bir cevapmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar