mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 DavidMills said: Bende bunu kullanıyorum, ama pek bir rahatsız :( Bel ağrımın nedni bile olabilir. http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/00212484/torkel-kolcakli-donen-sandalye.aspx Koltuk bakıyorum, dxracer lar falan acayip fiyatlar. bende de bundan var benimde belim felaket bununlayken. şu paylaşılanlar arasında sırtı yatan varsa 300 400 verip onu almayı düşnüüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 madcow said: dxracer in tank serisi varmıs onu getirseler direk alırım galiba ya parasına bakmadan. ama kendi sitesinde bile out of stock alet. http://www.dxracer.com/us/en-us/product/1/pc_gaming_chair/tank_series/ spacious daha iyi değil mi abi büyük göte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Agırlık daha major bir problem. Ya Adore un istanbulda magazası olmaması en buyuk problem aslında gidip deneyemiyorum yoksa suan king series den bi tane alırdım ama internetten ver gelsin uymasın geri yolla ile ugrasmaya cok useniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Sayfalardır kimse Markus yazmamış. bingildak görmemiş konuyu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 5. sayfada sana cevap vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Eski konu bu. Tekrar sorulunca hortlamamış manasında demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 daha dün yazıldı markus diye amünyum. daha ne yazılacak :D review tarzı şeylere baktığımda tek gördüğüm "bu paraya alınabilecek açık ara en iyisi, hele uzun süre oturuyorsanız" şeklinde ibareler. ama 600 tl de vermek istemiyorum anasını satiim bilgisayar koltuğuna. içim bi gıcıklanıyor. bi de ikea'nın leş kalite olması gibi bir algı var, kolay kolay yıkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Markus'u hiç denemedim resime göre ve benzer sandalyelere göre yorum yapıyorum da, kolçakla sırt bölgesinin arasında boşluk olması hiç rahat bişey değil. Kıçı hafif yana atarak çapraz oturulunamaz mesela. O kolçağın arka kısmı yada sırt kısmının kenarı falan batar böbreklere doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 2 gündür markus ile oturuyoruz, şuana kadar çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ikea da bazen stok indirim oluyor orda denk gelip yapıştırmak lazım ama kim takip edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 markus master race binlerce tl vermek istemiyorsanız, deri olmadığı sürece basın geçin. markus alıp da pişman olan görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://www.burosit.com/tr/content/file-9-ba%C5%9Fl%C4%B1kl%C4%B1 şirkette bunu kullanıyorum güzel koltuk valla. Evde bombok bişi var yeni bişi almam lazım da 500 tl veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bu hafta içi gidip denicem markus'u ama 170 boyla fazla büyük gelecek muhtemelen. vay amünyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 samaella said: http://www.burosit.com/tr/content/file-9-ba%C5%9Fl%C4%B1kl%C4%B1 şirkette bunu kullanıyorum güzel koltuk valla. Evde bombok bişi var yeni bişi almam lazım da 500 tl veremem bende gittiğim bi müşterinin ofisinde bunlardan görmüştümde kullanmıştım. resmen muhteşem ötesi koltuk. para vericekseniz bundan alın valla bence. arkadaşa aldırdım çok memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Markus'un üzerinde 7-8 saat geçiriyorum hergün, bi süre sonra arkaya yaslanırken hafif sağa çekmeye başlıyorlar. 185cm 100kilo Uzun süre oturunca şekilden şekile giriyorum koltuğun üstünde, onun da etkisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 şişkolar koltuklara bok atmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 belli zamandan sonra kirila kirila koltuklarin altina kalin celik levha kaynaklattiriyorlar..benim koltukta var 2-3 den sonra hocam seni bu paklar diye yaptilar memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ohahahahahaha bu fiyatlar ne lan http://www.crateandbarrel.com.tr/calisma-sandalyeleri bu fiyatlara hayat boyu bel-sırt problemleri için sigorta yapmaları lazım anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 sigorta yaptırdım %80 ayakta %100 yatarak yıllık 1.200tl boşverin koltuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 gerçek deri biraz da mekanizma kaliteli olunca öyle oluyo fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ya benim burosit koltuktan korkunc rahatimda kolcagin vidalari kirildi :( yeni kolcak bulamiyorum aynisindan, koltuguda degsitirmek istemiyorum senelerdir hicbir sorun cikartmadi bana ve sudesit kumas, terletme konusunda memnunum :D dxracer filan alsam F serisi yetiyorda hep suni deri, yazin terden gebermek istmeiyorum :( hos sitesinde kumastan daha az rahatsiz eder o konuda demis terci cekmiyor diye ama risk etmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 mokoko said: samaella said: http://www.burosit.com/tr/content/file-9-ba%C5%9Fl%C4%B1kl%C4%B1 şirkette bunu kullanıyorum güzel koltuk valla. Evde bombok bişi var yeni bişi almam lazım da 500 tl veremem bende gittiğim bi müşterinin ofisinde bunlardan görmüştümde kullanmıştım. resmen muhteşem ötesi koltuk. para vericekseniz bundan alın valla bence. arkadaşa aldırdım çok memnun. 1215 tl'cik :D: http://www.burositonline.net/urundetay/522-file_9_alm_ayak_bfl_09110.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 evet abi sıkıntı o ztn. yoksa bende arkadaşa aldırana kadar gider kendim alırdım. 800 liraya falan almıştı o. artmış demek ki fiyatı :( parası olan bundan alsın kesin öneririm acayip rahat cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Valvyn said: %80 ayakta %100 yatarak yıllık 1.200tl boşverin koltuğu biz istiyor duj...o ne kadar yillik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Silphatos said: adorenin dxracer çakması koltukları iyi mi şunlar? http://www.hepsiburada.com/maxoffice/yonetici-koltuklari-c-15321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar