barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Odama renk değiştirebilen ve ışığın şiddetini ayarlayabileceğim bir ışık kaynağı koymak istiyorum. Gönül isterki Philips Hue koyayım ama çok para. Alternatif olarak Philips Livingcolors düşündüm. Deneyen filan var mı? Güzel alet mi? Alınır mı? Yorum plz. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 amazon customer reviews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Buradaki insanların fikirlerini öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 kullanmadım ama bu livingcolors'un daha ucuz muadilleri var, Çin malı falan. Onlardan alarak deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ben hue almayı düşünüyorum, hem tv ile bağlantılı kullanırım hem sıkıldıkça renk değiştiririm hem de yatakodasına bi tane ampul koyup sabah odayı yavaş yavaş istediğim renkte aydınlatırım diye. hue al geç, fiyatına değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 hue + livingcolors. bi maaşı acımadan gömerim şunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 çok para hue ya. daha bi ton şey alıcam. 2015 girerek başlamasın :( şu çin çakmalarından link filan koysanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 daha kötü bir isim olamazdı sanki huehuehue br? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 LIFX LimitlessLED YeeLight Revogi Bluetooth Bulb MiLight iLumi BeeWi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 10 metre ic mekan rgb led strip 20 lira Guc kaynagi 20 lira Uzaktan kumandali renk parlaklik yanip sonme seklini degistiren kontrolor 15 lira Monte ettikten sonraki eglence: paha bicilemez. Ben yatagin altina monte ettim, kah deep space hissi kah ahlaksiz seks ortami, kah gece lambasi kah soft okuma isigi. Kah japon keranesi(bkz multi renk yanip sonme sdfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 50 metreye kadar destekli bi de o guc kaynagi, ekleye ekleye butun odayi isiga bogarain istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Onun telefon uygulaması, tv ile entegrasyonu falan yok tabi senin saydıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 çok çeşit ve çok seçenek var şöyle sunu sunu al başla dense bende almayı dusunuyorum. Ne kadar bayılmak lazım ne ile başlamak lazım ? Film izler,müzik dinlerken harika oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 philips tv mi gerekiyor hue için yoksa herhangi smart tv için app var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 neutrino said: Onun telefon uygulaması, tv ile entegrasyonu falan yok tabi senin saydıklarında. Yok tabi. Ama ihtiyac var mi ona bakmak lazim. Eger istenen telefondan kontrolse sonos un falan ev kontrol cozumlerine bile bakilabilir. Schneider im de vardi sanirim. Ama telefondan kontrol icin ampule 350 lira vermek ne kadar mantiklidir dersen bilemicem. Ote yandan zevkler renkler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 tv yi bilmem de telefon applari app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 $185'a starter pack var, pahalı ama evin atmosferini inanılmaz değiştiriyor tabi. http://www.amazon.com/Philips-431643-Personal-Wireless-Frustration/dp/B00BSN8DN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ona bir de tap switch almak lazım ama. telefondan uğraşılacak iş değil sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 karabuz henüz gelip, ukalalık yapmamış dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 edit: düz olmayan adamların yeri imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 zipzip said: karabuz henüz gelip, ukalalık yapmamış dfs yok lan ne ukalalık yapcam ben de hue manyağıydım buraya ucuz muadillerini falan koymuşlar öğrendim asdasd 650 bayılcaktım hue starter kit'e ama şu neymiş lan? dana22 said: hue bunun rengini nası ayarlıyosun onu anlamadım. app mapp yoksa yaramaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bir sürü app var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Dx'ten kumandalı bi tane almıştık, daha ilk denemelerde patladı kendisi. Ampul gecmesi gibi de degil, baya pat diye hafif bi ses çıkarıp yanık kokusu saldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 eren'in verdiği linklerde güzel şeyler varmış şunları araştırıp evi donatmalı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar