istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Müslümanlıktan iğreniyorum ama Allah inancım var, allah için evde namaz kılıyorum,tövbe ediyorum ama diğer ibadetler gösteriş uğruna yapıldıgı hissi veriyor. Bir yanım ateist gibi ama diğer yanım bir umut var diye inancımı sorgulatıyor, Evrime inanıyorum ancak olasılıkları göze aldıgım zaman böyle bir gezegenin oluşması ve oluştuktan sonra yer çekiminin denge sağlaması-güneşin ve ayın dünyaya etkisinin rastgele oldugunu varsaydım ama insanın bu kadar donanımlı olup çevresinin ona uyum sağlaması, sanki bir amaç için geldiğimizi düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 işte cok dusunmeyin dinden cıkarsınız die ondan diolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 evde nasıl tövbe ediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben yazayım ilk sayfadan gerçek islam bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 müslümanlıktan nefret ediyosan yahudiliği dene derim. biraz tad veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 daha içeceyizz müslümanız yanii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tam yatmadan açmasaydın topiği allahsızlığı yayardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Aluriel said: ben yazayım ilk sayfadan gerçek islam bu değil +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 "çevresinin ona uyum sağlaması" lel sen yaratıldın diye dünya sana uyum sağlamıyor; dünyada canlılık için gerekli ortam var ve sen dünyaya uyum sağlayacak şekilde evriliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tersten buluşursunuz belki uzaklaşmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Azlık, çokluk göreceli kavramlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ona çevresinin insana uyum sağlaması değil insanın çevresinin ebesini şeyapması denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ateizm değil deizm sanki. Gerçi yarım da müslüman diyorsun. Budha sız budizm deneyin tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kendine, düşünmeye, doğal dengeye inanmaya falan geçiş yapabilirsin abi oturup düşünüp ölçüp biçip tartan ona buna zarar vermeyen bir insansan aslolan hayattır hayatını idam ettirmek için önceden kurulmuş bir disipline ihtiyacın varsa da okey bu coğrafyada doğup yetiştiğimiz için islam'a daha yakın olman da doğal tasavvufa falan sarılabilir neler var neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Büyüyünce geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kuran oku. zanlarda bulunmaktan kaçın. kafandaki tüm doğruları, yanlışları, tekrar değerlendir, temelleriini sorgula. içinde bulunduğun toplumun veya hoşuna giden düşünce akımının değerlerine ters bir şey görürsen sonuca temiz bir zihinle gitmeye bak. tereddütte kaldığın, tam anlamadığın herhangi bir konu olursa üzerine tekrar düşün. olmazsa tekrar dönmek üzere kenara koy. peşin hükümlü olma. neden iman ettiğini dosdoğru kendine açıklayabil ve kendine yönelttiğin her soruyu cevaplamaya çalış. inanınca işler bitmiş olmuyor. seni ölüme kadar sürecek bir hayat bekliyor ve bu hayatta yaptıklarından sorumlu tutulacaksın. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hurileri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 dinden fazla kopmayın. hepiniz imana gelin http://www.youtube.com/watch?v=Aw_kVqbmXlw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 mabadın açık yat, bir karabasan çöksün geri yaklaşırsın. ÜÇHARFLİLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 topla gel topla gel hocam islam burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bende Islam'ın bu kadar masum olduğuna inanmıyorum. Bunu da o namazın nasıl kılınacağını yazan hadisçinin aynı zamanda Hz Muhammed'in eşini dövdüğünü, şairleri öldürttüğünü, esirlere işkence yaptığını, zalimlere göz yumduğunu yazıyor. Ve insanlar sadece inanmak istediklerine inanıyorlar. Bu sebepten Din'den çok uzaklaşsanda bu konuları konuşmanı pek fazla tavsiye etmiyorum. Çünkü bir gece uyurken, biri kulağına "Selam ben Allah. Git içeride yatan arkadaşını öldür" diye fısıldasa gidip öldürebilecek insanlar var. Tanrı bunu yaratacak: http://i.imgur.com/g1feE0j.jpg Ama bunu isteyecek. Ben şayet kara deliklerin önümde eğilmesini isterdim, koca denizde ki bir kum tanesi üzerinde ki mikroskobik bir zerreciğin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 demin din aradı, o sana bayılıyormuş. slkşey sana 3 hafta cuma vaazı yazıyorum bağlardaki camide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Deizm çok güzel, gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 istanbulbeyfendisi said: Evrime inanıyorum... peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar