Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Sonrası dert. Kimlik, ehliyet, diploma, pasaport incik cincik öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Kojiroh said: Viki'nin derdinin yanında hiçbi şey tabi de bürokrasi yollarında süründürmeyeceklerini bildirsem ben de kasıcam ilk ismimi sildirmek için. Dede adı diye gidip Mustafa yazdırmışlar, yurtdışına çıkmaya korkuyodum bi ara sdf ne oluyo ki Mustafa olunca? benim de kullanmadığım ilk isim Mustafa dededen dolayı. gayet güzel isim. yurtdışında hiç bi sorun olmadı. zaten ne olabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 cadillac surup dinazorlari kurtariyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 insert coin canım. https://yuq.me/users/96/445/XjJvhUuy4K.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 haha benım ilk isimde mustafa direk de ben pek seviyorum. Müslümanlar arasında direk ilk tanışmada sempati yapıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Ortaokuldayken FEM'den abiler aramıştı, gel bize diye, telefonda hangi adını kullanıyosun diye sormuşlardı, cevabımı beğenmedikleri için Mustafa diyip duruyolardı, ben ısrar ettikçe adam sinirlendi "Mustafa'sın sen, bizim dershanemize de geliceksin" falan diye atarlanmıştı. Suratına kapatmıştım. Bu bi travma gibi etkiledi de ondan mı sevmiyorum acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 hepimiz gizli mustafaymışız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 BITTIIIIIIII :D (sayilir) http://i.on5yirmi5.com/image/2011/02/16/88919.jpg sabah erkenden bir kosusturmaca, 2 sahit istediler, arkadasim gec kalicak gibi olunca annemin arkadasini aldik falan, yetistik yetisemiycez derken, raidzone ile BRD arasi bri kivam yakalamis anadolu adliyesinin koridorlarinda kosusturduk durduk. caglayandaki cumbuse ve kesmekese kiyasla gayet sakindi :D 11.30 da idi durusmam, benimkinden once 2 tane kamuslatirmasiz el atma davasi vardi, baska bir davada IBB birilerini dava etmis kompozisyon gibiydi kapiya astikalri ozet ve bu kadar kapsamli davalara max 10dk ayirmislar sonra nufus mudurlugunden bulunmasi gereken gorevli kaybolmus vs. vs. 2.30 dami ne anca sira geldi, hakim dogru duzgun yuzume bile bakmadi. abuk subuk tipler dinleyici olarak otururken hastanenin yolladigi raporu anlamadi, avukat yuksek sesle okudu baya bir tuhaf oldu mahkeme salonunda genital tasvirleri :P sonra 20. kere ameliyat raporumun noter onayli tercumesini istedi ve 20. kere neden "normal" proseduru izlemedigimi, gidip yurtdisinda oldugumu sordu. sorna hemm humm inceledi ve dondu "sen simdi ameliyat oldunmu yoksa olucanmi?" diye ilk ve son kez bana soru yoneltti sacma bir sekilde. muammer guler gibi konusuyordu zaten hani dinlerken bir kelime kacirirsan gitti komple. neyse cok uzatmadan AYCA diye yazdirdi :P duzelttik, onayladi imzalar atildi ve on karar hazirlandi. cikarkende soyle bir diyalog gecti hakim- yahu bu ne bicim is, once buraya gelip izin alip sonra ameliyat olman gerekiyor ama sen gitmissin bastan olup sonra buraya gelmissin avukat- prosedur son senelerde baya degisti, artik eskisi gibi isletmiyor kimse bir sonraki davanin avukati- eh iste bunlar surekli basimiza yeni bir icat cikartiyorlar KIKIKIKIKI ve son :) 2-3 haftaya gerekceli karar cikicak, temyiz hakkini reddedicez haliyle bu davada gereksiz oldugundan yoksa kafadan uzuyor gene o sure beklenirse. sonra basin ilam kurumuna ilan verilicek ve biyerde (herhangi bir yerel gazete sanirim) yayinlanicak ve nufusa gidicek, sonra 2 resim ile alicam kimligimi :D tahmini olarak temmuz sonu filan butun bu zirilti bitmis oluyor, sonra banka hesaplari, ehliyet, pasaport, sgk kaydi vs kaliyorki offff anam offff bu sureci benim gibi kisa yoldan cheatliyerek degilde normal yapmaya calisanlara bi 20 kat saygi duyuyorum su anda. cekilicek cile degil su hukuki surec. simdi bakalim mahkemeden aldigim on karar ile blizortu ikna edebiliomuyum :D uyuz olmaya basladim artik cunki hots oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Haydi hayırlı olsun Kurtuldun sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mustafa nın nesi kötü la. Keşke benim adım olsaydı. Benim ada bu solcu adı diye diye solcu yapamadılar ama dindar birisi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ya ben cok merak ederek soruyorum araştırmadımda. Bu ameliyat işi nasıl oluyor kesiyorlar öyle kalıyorlar mı yoksa suni muni bir vajina yapiyorlar mı. Yapıyorlarsa zevk alabiliyor musun falan fistan. Utanarak soruyorum meraktan cevap vermek zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hic utanir bi halin yok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kimlikler de ne cirkinmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Detaylı şekilde açıklamıştı önceki sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 fiziksel iyileşme sürecin ne oldu bu arada? Komple iyileşebildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Sequo said: Ya ben cok merak ederek soruyorum araştırmadımda. Bu ameliyat işi nasıl oluyor kesiyorlar öyle kalıyorlar mı yoksa suni muni bir vajina yapiyorlar mı. Yapıyorlarsa zevk alabiliyor musun falan fistan. Utanarak soruyorum meraktan cevap vermek zorunda değilsin. yazdik biz bunalri hep kitaplarimizda kesme bicme geyikleri Bu konuda konusmak istemiyordum ama zaten yeteri akdar iclis disli oldum o yuzden cizgimi bir kerelik bozuyorum, oyle sanildigi gibi "kesme" "atma" "saklama" vs yok, her milimetrekarelik doku kullaniliyor rekonstriksiyon isleminde, gittigim doktor birebir biyolojik bir yapi ile ayni ozelliklere sahip bir sonuc cikartabiliyor, o yuzden dunyanin obur ucuna geldim zaten. Ameliyat ve iyilesme donemi basarili gecerse butun bu durumdan zararim steril olmak ile kemik yapim olucak, kayip yillarimi saymiyorum :p bu konuda merak eden gugildan bakabilir zaten gerci hep eski teknikleri anlatiyorlar heh. lutfu kirdar kadin dogumda jinekologlar bile WOAAAAW etkisi verdi doktorcugumun masterworkune :P fonksiyon olarak rahim haric bir eksigim yok ki taylanddan verilen rapordada, burda verdikleri rapordada belirtiyor doktorlar bunu zaten heh http://i.imgur.com/Ly2PgX4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 TURKISH! SELAM DURUN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 xieon said: fiziksel iyileşme sürecin ne oldu bu arada? Komple iyileşebildin mi? yok :( bugun cok sancim var ozellikle baya hirpalandigim, sert zeminlerde oturdugum ve izin verilenden fazla sure ayakta kaldigim icin. bugun tam 3 ay bitti, iyilesmenin en zor safhasini yariladim, 6 ay bitince baya bir rahatliycam ve gunluk hayata geri donebilicem. 3 ay bitene kadar emanet muamelesi yapin, sahiplenmeyin, sizin degilmis gibi davranin demisti doktorum, hmmmmmmm :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hakkaten turkish ne lan asdkasjdlasj Şu an anladım sanırsam kısaca kesiyorlar yarıyorlar yamıyorlar işte tam düşündüğüm gibi :) Türkiş beynim bu kadar anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 video var abi merak ediyorsan görsel olarak izle baya nahoş izlemesi, southpark sağolsun zamanında zihinlere işlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 aquila said: TURKISH! SELAM DURUN LAN! benim sorunum yok :P hewaller dusunsun fasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ne olacaktı, protez mi yapacaklardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hewal, hamile demekmis aslinda arkadaslar, dogrusu hevalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Birleşme eğilimi gösterebilir vücut diyordun laurelin . Vücut kabul etti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar